Custom neck μπορώ που και πόσο ?

block

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχω ένα απλό λαιμό απο fender strato και θέλω να τον κάνω όπως την παρακάτω φωτο (δεν βρήκα φωτό απο strato neck). Μπορώ ? Συμφέρει ?

LPBIG.jpg

εννοειται πως ΔΕΝ μπορεις για τους παρακατω λογους

1.δεν μπορεις να κανεις εναν λαιμο strat ANGLED (να εχει δηλ. γωνια μεταξυ headstock & nut οπως αυτος της Les Paul)

2.η ΣΚΑΛΑ ειναι διαφορετικη (25 1/2" η strat, 24 3/4" η Les Paul)

3.Διαφορετικο πλατος nut (1 5/8" η strat, 1 11/16" η Les Paul)

4.Ακομα και να γινοτανε μονο τα inlays θα σου κοστιζαν οσο...3 λαιμοι... :lol:

5.αν προσεξεις θα δεις οτι το headstock της strat δεν "φτανει" για να γινει 3+3 οπως της Les Paul... :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φαντάζομαι ότι μόνο η Warmoth μπορεί να σου κάνει κάτι τέτοιο και δε ξέρω πόσο θα σου στοιχίσει...

www.warmoth.com

SF υποθέτω ότι ο φίλος μας εννοεί μόνο τα inlays και το binding

Δεν κατάλαβες καλά , εγώ φταίω ......... Λοιπόν θέλω μόνο για λόγους αισθητικής και μόνο γιαυτό το πλαϊνά φιλέτα και τα εσωτερικά blocks . Δεν με ενδιαφέρει το υλικό των εσωτερικών blocks δεν θέλω δηλαδή όστρακο ... και τα πλαϊνα φιλέτα δεν πειράζει να είναι απο πλαστικό .

SF υποθέτω ότι ο φίλος μας εννοεί μόνο τα inlays και το binding

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

σωστός ........... και να είμαι εντελώς σωστός ο λαιμός δεν είναι στράτο είναι απο jazzmaster αλλά ουσιαστικά το ίδιο είναι .

και θέλω να είναι έτσι

jmaged.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αρκετοι μαστορες στην Αθηνα κανουν Inlays & φιλεταρισμα...

θα ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ πολλα ομως... :lol: :lol:

φανταζομαι θες να τον κανεις ετσι

photo1_95309.jpg

Δυστυχως αν θες να τον βαλεις σε Jazzmaster ουτε η WARMOTH μπορει να σε βοηθησει μια και δεν προσφερει CBS necks με 21 ταστα ωστε να επαιρνες εναν και να τους εβαζες να βαλουν φιλετα και Inlays ,εκτελουν custom παραγγελιες αλλα ενας λαιμος με αυτα τα specs θα πηγαινε πανω απο $500. :wink:

Προσπαθησε να βρεις σε κανενα ebay! Δε μπορει! Καποιος θα βγαλει σε δημοπρασια! Παντως να ξερεις οτι αμα παραγγειλεις στην Ελλαδα θα σου βγει 400 ευρω σιγουρα! Δεν νομιζω να αξιζει...

Μπορείς να τσεκάρεις κι αυτόν.

http://www.kavanaghcustoms.co.uk/prices.html

Απ' ότι λέει ο κατάλογός του:

(πρόσεχε...οι τιμές είναι σε λίρες)

120 για strat neck (rosewood)

+ 30 για το binding

+ 25 για τα block inlays

+25 μεταφορικά

Βγαίνει στις 200 λίρες = 300 Ευρώ.

Επίσης, είδα ότι έχει προς πώληση κάποια μανίκια στρατ rosewood με binding και το μεγάλο headstock στο ebay μαγαζι του. Νομίζω, ότι μπορείς να κάνεις μια προσφορά κάπως πιο κάτω από την τιμή που έχει βάλει αυτή τη στιγμή (να το "χτυπήσεις" λίγο πιό κάτω) και να τον "παζαρέψεις" παράλληλα για να σου βάλει τα inlays πριν το στείλει. :wink:

Αλλά ρε φίλε.....binding και block inlays σε fender.....δεν μ' αρέσει. :lol: :lol: (Καθώς, το όλο concept της fender είναι η απλότητα και η "φτήνια" στο design)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back