Σωστά καταλάβατε για το member title. Το προνόμιο προσφέρεται απο ένα αριθμό συμμετοχών και πάνω.
Αν και δίνεται η δυνατότητα αλλαγής ονόματος, προσωπικά μπερδεύομαι όταν δεν αναγνωρίζω άμεσα τον παλιό συνομιλητή που άλλαξε όνομα. Συνήθως όλοι έχουμε συνδυάσει τα username του forum με κάποιο χαρακτήρα απο τα κείμενα του.
Νομίζω πως χάνει το legacy που λένε κι οι Κινέζοι.
Επίσης το να βάζετε άκυρα email τη στιγμή που δίνεται η δυνατότητα να μην ενημερώνεστε - "ενοχλείστε" απο μηνύματα που αφορούν την συμμετοχή σας, ακυρώνει την διαδικασία συμμετοχής στο forum.
Μιας και το έφερε η κουβέντα πάντως, είμαι σχεδόν σίγουρος πως σε πολύ λίγους πέρασε απο το μυαλό πως η σωστή συμπλήρωση των στοιχείων προφίλ, τους βοηθάει και δεν είναι για να ομορφαίνει το νοιζ όπως ινσταγκραμ.
Π.χ. αν εγω έψαχνα για το γκρουπ ένα κιθαρίστα που μένει Αθήνα, γουστάρει Fusion, Jazz και έχει ανάλογο εξοπλισμό και εμπειρία, θα έβαζα στην αναζήτηση μελών του forum αυτά τα στοιχεία και κάτι θα έβρισκα.
Τον
fusiongtr στα σίγουρα μιας και έχει άρτια ενημερωμένο προφίλ π.χ.
Αν όμως εγω ήμουν ο παραπάνω κιθαρίστας και εκρυβα τα στοιχεία μου, κανοντας πλάκα στο προφίλ μου, δεν θα είχα καμία τύχη να με βρουν. Οπότε πάρτε το λίγο αλλιώς. Μπορεί και να εξυπηρετηθείτε κάποια στιγμή με αυτά τα δεδομένα.