crackin' up

Το λεπόν, επαέ πλησιάζεις σε ήχους δκους μου χωρίς να ξερς, αλλά δε βαριέσαι  ;D

Η φωνή σου Τζιμπουρ, η φωνή σου, όχι ότι είσαι άχρηστος κιθαρίστας  ;D ;D ;D, αλλά από φωνή είσαι μναρα λαίμαι  ;D

Καλό, πουλί καλό, αλλά δεν είμεθα σε καιρό προσλήψεωνε λαίμαι παιδί μου  ;D ;D ;D

Να υποθέσω πως έχει ακουμπήσει χέρι και το υπολέποιδο ντουέτο?

Θενκς για τα λογια Σαμ. :)

samy paraga είπε:
Το λεπόν, επαέ πλησιάζεις σε ήχους δκους μου χωρίς να ξερς, αλλά δε βαριέσαι  ;D
Οπως ξες αφεντικο,του λογου το γουσταρω το ροκενρολλ.

Εξαλλου ολα-λεμε τωρα-ροκεντρολλια και μπλουζ ειναι στην τελικη.

Ειτε ακουμπησουν χερι τα παλικαρια fusion και Τερρυ-και αδερφια βεβαιως-ειτε οχι,ενα και το αυτο,σαν να ειμαστε παρεα ειναι. ;)

Θα ξεκινήσω απ' τα "κακά".

Στο ρεφραίν, όταν λες το "crackin' up", θέλει κι άλλες φωνές και να ακολουθεί η απάντηση από μια φωνή.

Σέταρε επιτέλους τις κιθάρες σου, στο σόλο ακούγονται οι ρημάδες!

Τώρα στα επί της ουσίας (όπως λένε αυτές τις μέρες), είναι μάλλον το κομμάτι που λείπει από το "On Parole" σε κάποιο limited edition.

Ακόμα και η παραγωγή εκεί με πάει.

Φοβερό θέμα-riff, και φωνή.

Ίσα που "ακούω" και τον Lemmy να τραγουδάει.

Αλλά παραμένει ανεξήγητο το πώς το έγραψες με μισό pc, και σχεδόν χωρίς DAW.

Άμα το 'χει ο άνθρωπας, τέλος.

samy paraga είπε:
Όχι, δεν βάλαμε ούτε δάχτυλο λαίμαι (στο κομμάτι). ;D ;D

fusiongtr είπε:
Θα ξεκινήσω απ' τα "κακά"

Στο ρεφραίν, όταν λες το "crackin' up", θέλει κι άλλες φωνές και να ακολουθεί η απάντηση από μια φωνή.

Εχεις δικιο σε ολα οσα λες παλικαρι.

Το σολο ειδικα εχει κι αλλα μεμπτα,δεν παταει καλα ρυθμικα.

Να σου πω την αληθεια δεν ηθελα να το πολυψειρισω κι ας κανει μπαμ η ξεκουρδιλα και τα διαφορα.

Δικαιολογιες θα πεις.

Τι να πω?Μπορει.

Την ευχη μου. :-*

gvour είπε:
Την ευχη μου. :-*
Ευχαριστώ μοναχή (έβαλες και το αντίστοιχο θηλυκό σηματάκι βλέπω) ;D ;D ;D.

Μια γνήσια και ειλικρινής rock'n'roll ψυχή σαν την δική σου, αξίζει ρε διάολε! :-*

fusiongtr είπε:
Ευχαριστώ μοναχή (έβαλες και το αντίστοιχο θηλυκό σηματάκι βλέπω) ;D ;D ;D.

Μια γνήσια και ειλικρινής rock'n'roll ψυχή σαν την δική σου, αξίζει ρε διάολε! :-*
Πίσω λυκάνθρωπε, άσε τις αθώες κορασίδες να ανθίσουν λαίμαι, ειδάλλως θα φωνάξω τη θηροφυλακή να σε κπανήσει λαίμαι κανάγια λύκε  ;D ;D ;D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπαρούτι, κομμάτι για αυτοκίνητο!!!!

fusiongtr είπε:

Περιέργως, ακόμα κι εγώ που έχω μαρμελάδα στα αυτιά ;D, κατάλαβα ότι κάτι δεν παει καλά....... ::).  Γιώργο η μίξη χάνει (κοίτα ποιός μιλάει... :P), πολλές μεσαίες και οι εντάσεις των οργάνων θέλουν μια επανεξέταση. Τέλος με την γκρίνια!

Ριφάρα, Φωνάρα (έχεις εξελιχθεί σε τραγουδισταρά.... :o), παιξίματα (το 2ο σόλο μού θύμησε Σπυρόπουλο στον "Μπάμπη"), πολύ καλή σύνθεση (έχω ακούσει καλύτερες από σένα βέβαια ::)).

Όχι ότι έτσι δεν είναι καλό, αλλά με λίγη περισσότερη περιποίηση και προδέρμ το άσμα θα απογειωθεί.

Μπαρούτι, κομμάτι για αυτοκίνητο!!!!
+∞

Πολύ καλός, κομματάρα αλλά χάνει πολύυυυ στην ηχογράφηση. Οι κιθάρες μου θύμισαν κάτι παλιές ηχογραφήσεις που έκανα σε 4κάναλο fostex και αναγκαζόμουν να κάνω ping-pong τις κιθάρες στα κανάλια για να χωρέσουν. Βάλε ένα κάτι σε Guitar Rig ρε μάστορα να δεις φως...

Ειναι  Hit song  8) 8)

Βρειτε ενα σοβαρο παραγωγο καντε  μια ηχογραφηση σε  επαγγελματικο χωρο και ενα video clip και εχετε ενα ασο στο μανικι  ;) ;)

Εχετε απολυτο δικιο σε ολα.

Κατι πρεπει να κανω με τα των ηχογραφησεων.

Δε λεω πιο πολλα διοτι ειμαι καπου στη Λαμια και γραφω

απο ενα ταμπλεταμκι με μεγαλο ζορι.  >:(

Σας ευχαριστω πολυ ολους!

RayDTutto είπε:
Βάλε ένα κάτι σε Guitar Rig ρε μάστορα να δεις φως...
Βρε τι guitar rig..

Εδώ σχεδόν pc δεν έχει (μια ανοίγει και κλείνει μόνο του όποτε θέλει, και μια δεν ανοίγει).

Άσε που δεν του ανοίγει το DAW.

Απορώ πώς στο καλό έφτιαξε κομμάτι.

Το τεμάχιο μου άρεσε. Τα περί παραγωγής κλπ δεν τα πολυκαταλαβαίνω.

Η ξεκουρδισιά, ντάξει, αλλά ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο μπαλέτο. ;D

Ε

χουν δικιο ομως οι ανθρωποι.

Αφου αποφασιζει να βγαλει καποιος ενα κομματι δεν εχουν σημασια οι συνθηκες.

Αλλιως δεν πρεπει να το βαλει.

Καλως λοιπον γινονται οι παρατηρησεις ανεξαρτητως του πως φτιαχτηκε.

Ευχαριστω Σπυρο.

fusiongtr είπε:
Βρε τι guitar rig..

Εδώ σχεδόν pc δεν έχει (μια ανοίγει και κλείνει μόνο του όποτε θέλει, και μια δεν ανοίγει).

Άσε που δεν του ανοίγει το DAW.

Απορώ πώς στο καλό έφτιαξε κομμάτι.
Βρε ακαμάτη, είχες τόσα χρόνια, ταύτη φωνή ανεκμεταλευτη και ομιλείς περί Δαου και συνθέσεων? Φτου τσου και απολύεσαι  ;D ;D ;D

Μου θύμισε μίξη New York Dolls με Iggy Pop. Μου αρέσει αυτό το αλήτικο στυλ, με το new wave μπάσο. Και με τη φωνή τη βρήκα. Οι ήχοι των κιθαρών δεν θα ήταν της 1ης επιλογής μου (αν έπαιζα εγώ), αλλά για το ύφος είναι ταμάμ. Τέτοιο στυλ προτιμάει άτεχνες κιθάρες, (εγώ προσωπικά δεν άκουσα άσχημη ξεκουρδισιά), αλλά και καμιά "πράσινη" τη θέλει.  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back