cigaret13 είπε:
Σειρά έχει τώρα να πας σε ένα μοναστήρι, να βρείς μερικούς μοναχούς να το τραγουδήσουν.......

τρισέγγονε του Carl Orff!

;D Δεν λέω τίποτα για το "άσμα" γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα από κλασική :-X
;D Σειρα εχει να παω σε μοναστηρι και να γινω εγω μοναχός
Thanks for listening!!!
Ωραιος Κωστα.
Λιγο δεν μου αρεσαν οι φωνες, μου εκαναν σαν ηλεκτρονικες. Τους εχεις βαλει καποιο reverb με predelay ή τιποτα αλλο ή ακουγονται ετσι επειδη σκανε και τα brass απο πισω και μπερδευει? Το θεμα τους και το στυλ τους μου αρεσει.
και εμενα δεν μου αρεσαν απολυτα. Το συγκεκριμενο patch μαλλον φταιει γιατι συμπεριφερεται λιγο ετσι οπως περιγραφεις στις συγχορδιες ιδιαιτερα με πολλες φωνες ταυτοχρονα. Αλλα τις διαθεσιμες του φρασεις τις βρηκα καταλληλες γι αυτο που ηθελα και ηθελα αυτες τις συγχορδιες, με διφωνιες π.χ. σε καποια σημεια ισως να ηταν καλυτερα τα πραγματα.
Η Library αυτη εχει πολλες παραμετρους και απαιτει πολυ editing παραυτα. Ηδη για να ακουστει εστω και ετσι ..... επεσε πολυ editing. Δεν αρκει απλα να παιζεις.
Αλλα patch της ειναι καλυτερα απο αυτο.
Δεν μου αρεσουν τοσο τα κοψιματα της μουσικης στην αρχη και πιστευω θα ηθελε λιγο πιο καλη μιξη ισως (?) να αραιωσει και να ακουγονται πιο καθαρα (να ξεχωριζουν περισσοτερο) τα οργανα μεταξυ τους.
Απο τα session strings pro εισαι ευχαριστημενος γενικα?
Ναι, θα μπορουσε να μην εχει τις παυσεις.
Το patch της ορχηστρας ειναι layered fixed και ισως αν εφτιαχνα τα θεματα με αλλο προγραμμα και ξεχωριστα το καθε οργανο να ηταν καλυτερα στη μιξη. Για οικονομια χρονου βολευτηκα με αυτο. Βεβαια να μην κατηγορώ και το patch. Ειναι και θεμα προσωπικων ορίων, δεν ειμαι ο Mozart λολ
Απο το session stings τωρα. Ενταξει μου φαινεται.
Γενικα σε αυτες τις βιβλιοθηκες παιζει ρολο και ποιος της χρησιμοποιεί.
Δεν ειμαι δα και αντιπροσωπευτικός της μεγιστης αποδοσής τους.
Ευχαριστω Στρατηγε!!!
Ωραιος,μπορει καλλιστα να χρησιμοποιηθει ως ο νεος ΥΜΝΟΣ της 85ης διεθνους! ;D
χαχαχαχα
Και γιατι οχι και για την "Mερα που τα ΑΤΜ ηταν αδεια" ;D ;D ;D
Σε ευχαριστώ πολύ mr Superfunk!!!!
Επι του τεχνικού:
1. Δεν χρησιμοποιούνται σωστά οι ατάκες της ορχήστρας κάνοντας την να ακούγεται πλήκτρο. Τhink strings και πνευστά.
2. Επίσης ο χώρος που βρίσκεται η ορχήστρα είναι μικρός. Θα την έκανε πιό αληθοφανή ένα hall reverb σαν να ήταν στο Μέγαρο ένα πράμα.
Carry on Mots_dr. ;D
Ισως για να δουλεψω το 1 για καλυτερο αποτελεσμα να πρεπει να χρησιμοποιήσω ξεχωριστα οργανα και οχι ενα patch με προκαθορισμενα layers και velocity που τα πια νει ολα μαζι. Αλλα ειμαι και λιγο τεμπελακος. Μπορει να φταιει βεβαια και το παιξιμο.
Για το 2 επισης θα το δοκιμασω.
Ευχαριστω για την ακροαση και τις πολυτιμες παρατηρήσεις !!!!
" Carry on Mots_dr"
Αισθανθηκα με αυτο το κομμάτι οπως στην ταινία Amadeus που λεει για μια φαση ο Mozart στην Κωστάντζα για το requiem του........."με σκοτώνει"
Εγω ειπα οταν εφτιαχνα το δικό μου....... "με ξενυχτάει". ;D ;D ;D ;D
@geodimitri
Ευχαριστώ φιλε !!!!!