Και το αποκορυφωμα της εξελιξης θα ηταν, τη μερα που θα ημουν υποψηφιος για oscar καλύτερης μουσικής επένδυσης και θα το κερδιζα φυσικά, εκτοπιζοντας παράλληλα τα μεγαλα ονοματα (που θα εκρυβαν τη ζηλια τους πισω απο ενα αμήχανο μειδίαμα ), θα ανεβαινα στη σκηνη για το acceptance speech με το πληθος να παραλληρει επεφημώντας και χειροκροτώντας και θα έλεγα.Gommer είπε:Πιστέυω ότι θα είχες καλή εξέλιξη (δόξα και χρήμα ;D) εάν έγγραφες κομμάτια για κινηματογράφο ή video games.
Και μετά τα μοντέλα/ηθοποιοί θα έσκιζαν τα ρούχα τους και θα ανέβαιναν στη σκηνή και θα χιμούσαν επάνω σου να σε ξεσκίσουν κι εσύ θα γελούσες τρανταχτά ενώ το ζεστό πηχτό αίμα θα έβαφε κόκκινο το Χόλυγουντ. Ξέρω. Μου έχει τύχει πολλές φορές στα όσκαρ.cos_dr είπε:Ευχαριστώ σας pipityri, Sir Spiros, moderato, mustafank, Gommer!!!
Και το αποκορυφωμα της εξελιξης θα ηταν, τη μερα που θα ημουν υποψηφιος για oscar καλύτερης μουσικής επένδυσης και θα το κερδιζα φυσικά, εκτοπιζοντας παράλληλα τα μεγαλα ονοματα (που θα εκρυβαν τη ζηλια τους πισω απο ενα αμήχανο μειδίαμα ), θα ανεβαινα στη σκηνη για το acceptance speech με το πληθος να παραλληρει επεφημώντας και χειροκροτώντας και θα έλεγα.
"Ειστε ολοι σας ενα τίποτα, μονο ΕΓΩ ΑΞΙΖΩ!!!. Χουααααάρρρρρρ!!!!!!!"
και το πληθος θα συνεχιζε να επεφημει και να ουρλιάζει απο χαρά.
χαχαχαχαχαχαχα
Εμεις ξερουμε απο αυτα φιλε.atreu73 είπε:Και μετά τα μοντέλα/ηθοποιοί θα έσκιζαν τα ρούχα τους και θα ανέβαιναν στη σκηνή και θα χιμούσαν επάνω σου να σε ξεσκίσουν κι εσύ θα γελούσες τρανταχτά ενώ το ζεστό πηχτό αίμα θα έβαφε κόκκινο το Χόλυγουντ. Ξέρω. Μου έχει τύχει πολλές φορές στα όσκαρ.
και εγω ζηλευω, γιατι και εγω μαλακίες γραφω και δεν εχω τετοια επίσης χαχαχαχαχαχpipityri είπε:Ζηλεύω γαμώτο. Με τις μαλακίες που γράφω ποτέ δεν θα χω τέτοια. ;D
εσυ εισαι υπερανωpipityri είπε:Ζηλεύω γαμώτο. Με τις μαλακίες που γράφω ποτέ δεν θα χω τέτοια. ;D
i am not worthy of your respect. I am a worm. lolDinosp είπε:Ρε συ Κωστή,
Τι να σχολιάσουμε οι πτωχοί
Huge respect
Ο αγαπημένος συγγραφέας των παιδικών μου χρόνων, ο Ντοστογιευσκι, έγραφε κάπου οτι αξίξει να ζει κανεις είτε ως αετός είτε ως σκουλήκι...cos_dr είπε:i am not worthy of your respect. I am a worm. lol
Ευχαριστώ Ντινο!!!
Ευχαριστώ!!!!!!
Σε βρισκω λιγο υπερβολικό απόψε! λολDinosp είπε:Ο αγαπημένος συγγραφέας των παιδικών μου χρόνων, ο Ντοστογιευσκι, έγραφε κάπου οτι αξίξει να ζει κανεις είτε ως αετός είτε ως σκουλίκι...
Αν μέτρουσε η γνώμη μου, θα σε χαρακτήριζα Αετό, Κώστα (οχι οτι απεχθάνομαι τα σκουλήκια)
Εγω ευχαριστω σε, Κωστα, που μου δίνεις σημασία!!
Εμένα ο Ντόντος ήταν ο αγαπημένος μου συγγραφέας στα νηπιακά χρόνια λαίμαι και στα παιδικά μου χρόνια ήμανε Άρης (σκουλίκι) είσαι να τα φτιάξουμε ? ;D ;D ;DDinosp είπε:Ο αγαπημένος συγγραφέας των παιδικών μου χρόνων, ο Ντοστογιευσκι, έγραφε κάπου οτι αξίξει να ζει κανεις είτε ως αετός είτε ως σκουλήκι...
Ποιοι είστε ρε παιδια? Οι Αδελφοί Καραμαζόφ? χαχαχαχχααχχαsamy paraga είπε:Εμένα ο Ντόντος ήταν ο αγαπημένος μου συγγραφέας στα νηπιακά χρόνια λαίμαι και στα παιδικά μου χρόνια ήμανε Άρης (σκουλίκι) είσαι να τα φτιάξουμε ? ;D ;D ;D
Με τις ευχες μου! Να γινει πραγματικο γεγονος!!!cos_dr είπε:Και το αποκορυφωμα της εξελιξης θα ηταν, τη μερα που θα ημουν υποψηφιος για oscar καλύτερης μουσικής επένδυσης και θα το κερδιζα φυσικά, εκτοπιζοντας παράλληλα τα μεγαλα ονοματα (που θα εκρυβαν τη ζηλια τους πισω απο ενα αμήχανο μειδίαμα ), θα ανεβαινα στη σκηνη για το acceptance speech με το πληθος να παραλληρει επεφημώντας και χειροκροτώντας και θα έλεγα.
"Ειστε ολοι σας ενα τίποτα, μονο ΕΓΩ ΑΞΙΖΩ!!!. Χουααααάρρρρρρ!!!!!!!"
θα γινει οταν θα ερθει η ανάπτυξη. θα συμπέσουν σαν γεγονότα. χαχαχαdigisilence είπε:Με τις ευχες μου! Να γινει πραγματικο γεγονος!!!
τρομου? Δεν μου ακουγεται ετσι.fusiongtr είπε:Μια μόνο λέξη.
Εκπληκτικό!!!!!!
Θα το ήθελα soundtrack σε ταινία τρόμου!
Το main theme (καταπληκτικό) είναι καραμπίνα για ταινία τρόμου Κώστα!cos_dr είπε:τρομου? Δεν μου ακουγεται ετσι.