- Πόντοι
- 16
Θα μπορούσα να είχα γράψει εγώ το παραπάνω σχόλιο.pipityri είπε:Πολύ ωραίο παίξιμο. Ωραίο θέμα, μεστό και αρμονικό-ακούγεται γεμάτο
κι ας μην υπάρχει υποστήριξη από πίσω. Μπράβο.
το αυτόν και ευπαυξάνω.Spyros Delta είπε:Θα ελεγα οτι δεν πρεπει να το αφησεις να περασει ετσι. (εννοω με ενα βιντακι με ηχο απο την καμερα και μερικα σχολια στο φορουμ)
Στηνεις κομματαρα με τοσα θεματα.
Ενορχηστρωσε και ηχογραφησε.
Εκ πειρας να το πω? ο αληθινος ηχος που ακουγεται εκει, πρεπει να ειναι παρα πολυ καλος. Ισως ειναι ρυθμισμενος με λιγο περισσοτερο Gain και ψηλες και λιγοτερα μεσαια απο οτι πρεπει (για τα γουστα μου, αλλα πιστευω και για τη συγκεκριμενη κιθαρα).dimsonic είπε:περνάνε τόσα ωραία θεματάκια σε ανύποπτο χρόνο, αλλά είναι με κακό ήχο και με μια ξερή μηχανή...
+1Spyros Delta είπε:Θα ελεγα οτι δεν πρεπει να το αφησεις να περασει ετσι. (εννοω με ενα βιντακι με ηχο απο την καμερα και μερικα σχολια στο φορουμ)
Στηνεις κομματαρα με τοσα θεματα.
Ενορχηστρωσε και ηχογραφησε.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον συνάδελφε.kbasilis είπε:
Νάσαι καλά φίλε ελπίζω η επόμενη φορά να είναι ακόμα καλύτερη.Jet72 είπε:Βρήκα πολλή μουσική κιθαριστική νοστιμιά σε διάφορα σημεία του κομματιού. Θα ήθελα ίσως κάποιο βασικό θέμα να διατρέχει το κομμάτι (δεν το άκουσα παρά μία φορά, ίσως και να υπάρχει και να μην το διέκρινα).
Το κιθαριστικό μέρος μου λόκαρε το ενδιαφέρον οπότε το όποιο backing μου ήταν απλά αδιάφορο.
Μπράβο για την πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά! Θα περιμένω για την επόμενη!!!
Στό πινέλο δεν παίζομαι....αλλά από βάψιμο δεν κατέχω γρί ;Dalpatman είπε:πολυ ωραιο παιξιμο και ιδεες , διεκρινα satrianικες 'πινελιες ΄, συμφωνω με τους προ-γραφοντες
το κομματι θελει να γραφτει 'κανονικα ' γιατι αδικειται ετσι
Στην έκθεση ιδεών ήμουν άριστοςgeodimitri είπε:Πολύ ωραίες ιδέες Σωτήρη και ωραίο παίξμο. Μπράβο!!!![]()