Σε ευχαριστώ πολύ.geodimitri είπε:Πολύ ωραίο κομμάτι. Μπράβο!
Ο ρυθμός στις μπάσες νότες δένει υπέροχα με τη μελωδία στις ψηλές.
Καλημέρα Ηλία. Όταν μου γράφει τέτοιο σχόλιο ο μεγαλύτερος μπλουζίστας στην Ε.Ε. δεν μπορώ παρά να νιώσω μεγάλη χαρά. Να είσαι καλά να σε βλέπουμε κάθε χρόνο live.Μπράβο για μιά φορά ακόμη!
Κι ευχαριστώ, γιατί εσύ μαζί με τους -δυστυχώς λίγους- ταλαντούχους Έλληνες της κοινότητας των fingerstyle players φέρνετε ομορφιά στη ζωή μου.
Καλή συνέχεια.
Thanks!Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !
Σταύρο σε ευχαριστώ αλλά πάλι τα παραλές ;D.Νταξ,τι να λεμε τωρα..
Τα μπογαλακια μας και δρομο..
Ειμαι φαν.
Λάκη καλήμέρα και σε ευχαριστώ. Καλά έκανες και έβαλες το λινκ.Δεν έχω δει την ταινία αλλά μου είχε πει κάποιος παλιοτερα για αυτήν με αφορμή την κιθάρα. Το κομμάτι είναι πολύ όμορφο.Πριν δεν είχα πολύ χρόνο για να γράψω αναλυτικά.
Μου θύμισε πολύ (σαν ύφος) Jeff Danna και το soundtrack από το “uncorked”, το οποίο είναι και πολύ ωραία ταινία.
Ξέρω ότι είναι σπαστικό, αλλά δεν κρατιέμαι θα βάλω link. ;D ;D
Μετά το 04:22
Uncorked part 5
Σε ευχαριστώ πολύ!Μόνο ένα μεγάλο μπράβο μπορώ να πω
Ποιος,εγω?gskar είπε:Σταύρο σε ευχαριστώ αλλά πάλι τα παραλές ;D.
Μήπως θα έπρεπε εγώ να πάρω τα μπογαλάκια μου όταν παίζεις, λέω μήπως;
καρ,καρ,καρ, ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DEarendil είπε:Αν με χρειαστείτε πάρτε με στο κινητό, θα μαζεύω χόρτα.
Σταύρο πρόσεξε γιατί ακονίζω τα μαχαίρια μου στον πόλεμο των φιλοφρονήσεων. Αλλά επειδή είμαι φιλειρηνικός τύπος μπορείς να είσαι ήσυχος προς το παρόν ;D ;D ;DΠοιος,εγω?
Oχι δα...
Με τρεις τονους ντιστορσια και βαβουρα τεχνη,τσαμπα μαγκας?
Εκαστος στο ειδος του αλλα εσυ αδερφε εισαι ΤΟ ΕΙΔΟΣ.
Μεταξυ εσου και της κιθαρας μεσολαβει μονο ψυχη.
Μην τα εκλαμβανεις σαν κολακειες,λεω αυτο που πιστευω.
Θα σου προτεινα εκτος απο βιντεο,να κανεις και ενα CD.
Υποκλισις...
Με θέτε μαζί κύριος;;; ;DEarendil είπε:Αν με χρειαστείτε πάρτε με στο κινητό, θα μαζεύω χόρτα.
Αμέ.atav είπε:Με θέτε μαζί κύριος;;; ;D
Ευχαριστώ πολύ. Ορίστε κι ένα mp3, αν και δεν συγκρίνεται με το αντίστοιχο wav. O ήχος βέβαια του βίντεο είναι μακράν ο χειρότερος clouds.mp3atreu73 είπε:Απλά κορυφαίος αγαπητέ gskar. Θερμή παράκληση μόνο και νομίζω μιλώ και για άλλους εδώ μέσα. Επισύναψε κι ένα mp3.