Clipακι Τσιτα τα Γκαζια (Revisited!)

manosx

Soli Deo Gloria
Λύσεις
1
Πόντοι
1,718
Ενα κλιπακι και απο μενα... Ακούστε το δυνατά  ;)

Edit: Καινούργια Version με βάση τις παρατηρήσεις σας. Thanks!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεια σου ρε Μάνο με τα ωραία σου!!

Deep Purplίζει αρκετά έτσι; ;)

καλο ηταν αλλα του λειπει και κατι διαφορετικο στο θεμα,νιωθω οτι κατανταει λιγο μονοτονο ακομα και στο solo,θελει δουλεια αλλα σαν ιδεα ειναι καλο.....

Αισθάνομαι ότι άκουσα μια μεγάλη λούπα παιγμένη 2 ή 3 φορές συνεχόμενα...είναι όντως έτσι??

Πέρα απο αυτό, ο ήχος στις κιθάρες μου φάνηκε αρκετά processed...

Σαν ιδέα πάντως το κομμάτι είναι καλό... ;)

Το κομμάτι δεν είχε καθόλου ποικιλία. Μονότονο. Με το delay στα σόλα δεν καταλάβαινες τίποτα. Θα συμφωνήσω με τον longshadow για τη λούπα.

Εμένα πάλι μου άρεσε ο ήχος των κιθάρων. Συμφωνώ ότι τα ντραμς παραείναι χαμηλών τόνων γι' αυτό το κομμάτι.

Θα προτιμούσα το ριφ να θύμιζε λιγότερο Love In An Elevator, και η δομή να ήταν λίγο πιο προσεγμένη, με αρχή, μέση και τέλος.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις παρατηρήσεις. Ανέβασα μια καινούργια version του κομματιού με βάση αυτές. Check it out!  :)

Όποιος θέλει να ακούσει και άλλα κομματάκια ας ρίξει και μια ματιά στο Myspace μου  :)

www.myspace.com/manosdaydream

Φανερά καλύτερο... ;)

Στα σημεία που σταματάνε τα πάντα και μένει μια κιθάρα με delay, η προσθήκη πλήκτρων μου φάνηκε κάπως υπερβολική ηχητικά...

Επίσης πρόσεξε λίγο περισσότερο με την κιθάρα όταν παίζεις αυτοσχεδιαστικό solo (2:30-2:50)..

ακούγεται περισσότερο σαν ένα sound effect παρά σαν solo..(εκτός κι αν ήταν επιδίωξη σου..).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back