Είμαι παραγωγικότατος.... :dimsonic είπε:εσένα δε σε προλαβαίνουμε... ;D
'Εεεε ναι! :-Xλοιπόν θες σχόλια τώρα ε?
Το 1ο με ανέβασε, το 2ο με κατέβασε ;D, για το 3ο (και την 80ίλα), μετά από όσα έχω ακούσει εδώ μέσα (δεν είσαι ο μόνος που το λες :1. Θυμίζει λίγο camel τελευταίας εποχής... (δηλαδή ωραίο είναι)
2. το μεσαίο θέμα δεν δένει με την αρχή και το τέλος.
3. Η λεπτόηχη κιθάρα με chorus στην αρχή....μου θυμίζει μια 80ίλα που προσπαθώ να ξεχάσω...
μέρες έχεις μέσα στο Πάσχα, βουρ για βελτίωση !![]()
Γιατι στο 1.08 δεν το πήγες με Μι μινορε εβδόμης και βαζεις την εκτη που φαλτσαρει με το μι στο σολο? Ετσι δεν ειναι?Ακουω καλα?, γιατι ειμαι και λιγο ασχετος. χαχαχαχαχχαχα Εκει και το ιδιο πιο κατω παλι. Δεν μου αρεσει.cigaret13 είπε:Ένα instrumental, πασχαλιάτικο....[soundcloud]
[/soundcloud]
Τα ακόρντα εκεί, Κώστα, είναι: Fmaj9(no 3rd) - E7(b5,b9)(no 3rd) - D9(no 3rd) που είσαι ρε pipityri να με δεις....cos_dr είπε:Γιατι στο 1.08 δεν το πήγες με Μι μινορε εβδόμης και βαζεις την εκτη που φαλτσαρει με το μι στο σολο? Ετσι δεν ειναι?Ακουω καλα?, γιατι ειμαι και λιγο ασχετος. χαχαχαχαχχαχα Εκει και το ιδιο πιο κατω παλι. Δεν μου αρεσει.
Ε εκει το Ε που λες μονο εβδομη μου φαινεται του παει, εξ ακοης ακουσα εκτη μεσα.cigaret13 είπε:Τα ακόρντα εκεί, Κώστα, είναι: Fmaj9(no 3rd) - E7(b5,b9)(no 3rd) - D9(no 3rd) που είσαι ρε pipityri να με δεις....;D προσωπικά δεν ακούω κανένα φάλτσο....αλλά ως γνωστόν είμαι "κουφός". οπότε..... :
![]()
![]()
Σε βλέπω κι εγώ Φώτη. ;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:που είσαι ρε pipityri να με δεις
Corrected (για τα γούστα μου πάντα).pipityri είπε:Πιστεύω πως το κομμάτι αυτό(όπως ίσως και άλλα που έχεις
κάνει) θα κέρδιζε πολύ σε ¨βάθος" αν οι τα μέρη των αρπισμών τα έπαιζες και με ακουστική, κλασική ή κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα τα αναβάθμιζε και αισθητικά.
pipityri είπε:Η επαναλήψεις του βασικού σου μοτίβου είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, λίγο τετράγωνες-ξεκινάς κάθε φορά στο ίδιο σημείο του μέτρου και χρησιμοποιείς κάθε φορά ακριβώς τις ίδιες ρυθμικές αξίες. Για ρώτα τον LK, έτσι θα τόκανε ο Sinatra?![]()
Με προλαβες στο νημα γιατι ως φαλαινα της ξηρας που ειμαι εσκασα στο τελος. ;Dcigaret13 είπε:Γιωργάρα μαζί γράφαμε.....τα είπα όλα πιο πάνω..... 8)
Καλό Πάσχα και σεμνά με το κοκορέτσι, τις γαρδούμπες, το κοντοσούβλι, το κατσικάκι και τα λοιπά εδέσματα..... είμαστε και κάποιας ηλικίας..... :-\ :-X :'(
:AuditoryDriving είπε:Είμαι μεγάλος φαν των αλλαγών σου![]()
![]()
Καλές γιορτές και για σένα βρε Τάκη! Εσύ είσαι μικρός, φάε όσο θες...... ;DΚαλες γιορτές![]()
Το πήρες χαμπάρι βρε θηρίο! Είπα να μην την βάλω ,ακούγεται λίιιιγο τσόντα, αλλά δεν gamis... 8) Που είσαι 'συ βρε, χάθηκες!Emfasis είπε:Τη Ρέγγε κατάσταση από το 1:30 εως το 2:15 ..γιά δεν την καβάτσωσες
γιά καμμιά καλοκαιρινή βουτιά το καλοκαίρι (μέρες πού είναι..)..
Έκανα αυτό ακριβώς που επισήμανε ο Gvour, άλλαξα δηλαδή το ρυθμικό μέρος (τα τύμπανα μόνο, καθότι τεμπελάκος... :gvour είπε:Θα συμφωνησω με τον dimsonic για το μεσαιο θεμα περισσοτερο ομως για το ρυθμικο,οχι για το μελωδικο μερος του πραγματος που μ'αρεσει.
Η αλλαγη του του ρυθμου με ξενιζει καπως.