cigaret13-Risen

εσένα δε σε προλαβαίνουμε... ;D

λοιπόν θες σχόλια τώρα ε?

1. Θυμίζει λίγο camel τελευταίας εποχής... (δηλαδή ωραίο είναι)

2. το μεσαίο θέμα δεν δένει με την αρχή και το τέλος.

3. Η λεπτόηχη κιθάρα με chorus στην αρχή....μου θυμίζει μια 80ίλα που προσπαθώ να ξεχάσω...

μέρες έχεις μέσα στο Πάσχα, βουρ για βελτίωση !  :D

dimsonic είπε:
εσένα δε σε προλαβαίνουμε... ;D
Είμαι παραγωγικότατος.... ::) :angel: ;D 
λοιπόν θες σχόλια τώρα ε?
'Εεεε ναι!  :-X
1. Θυμίζει λίγο camel τελευταίας εποχής... (δηλαδή ωραίο είναι)

2. το μεσαίο θέμα δεν δένει με την αρχή και το τέλος.

3. Η λεπτόηχη κιθάρα με chorus στην αρχή....μου θυμίζει μια 80ίλα που προσπαθώ να ξεχάσω...

μέρες έχεις μέσα στο Πάσχα, βουρ για βελτίωση !  :D
  Το 1ο με ανέβασε, το 2ο με κατέβασε ;D, για το 3ο (και την 80ίλα), μετά από όσα έχω ακούσει εδώ μέσα (δεν είσαι ο μόνος που το λες ::)), το έχω συνηθίσει και αποδεχτεί πλέον.  Βουρ λοιπόν για βελτίωση.....thanks Mr Jim!

cigaret13 είπε:
Ένα instrumental, πασχαλιάτικο.... :P  [soundcloud]

[/soundcloud]
Γιατι στο 1.08 δεν το πήγες με Μι μινορε εβδόμης και βαζεις την εκτη που φαλτσαρει με το μι στο σολο? Ετσι δεν ειναι?Ακουω καλα?, γιατι ειμαι και λιγο ασχετος. χαχαχαχαχχαχα Εκει και το ιδιο πιο κατω παλι. Δεν μου αρεσει.

Ωραιο φιλε μας παντως. Μονο εκει δεν μου αρεσει, μου χαλαει το μεράκλωμα.

Καλο πασχα και παντα καλες δημιουργιες.

Ωραιος ηχος στη μιξη, ολα ωραια.

Μπραβο μεγαλε. Ευγε!!!!!!

cos_dr είπε:
Γιατι στο 1.08 δεν το πήγες με Μι μινορε εβδόμης και βαζεις την εκτη που φαλτσαρει με το μι στο σολο? Ετσι δεν ειναι?Ακουω καλα?, γιατι ειμαι και λιγο ασχετος. χαχαχαχαχχαχα Εκει και το ιδιο πιο κατω παλι. Δεν μου αρεσει.
  Τα ακόρντα εκεί, Κώστα, είναι: Fmaj9(no 3rd) - E7(b5,b9)(no 3rd) - D9(no 3rd) που είσαι ρε pipityri να με δεις.... :o ;D  προσωπικά δεν ακούω κανένα φάλτσο....αλλά ως γνωστόν είμαι "κουφός". οπότε..... ::) :P

cigaret13 είπε:
  Τα ακόρντα εκεί, Κώστα, είναι: Fmaj9(no 3rd) - E7(b5,b9)(no 3rd) - D9(no 3rd) που είσαι ρε pipityri να με δεις.... :o ;D  προσωπικά δεν ακούω κανένα φάλτσο....αλλά ως γνωστόν είμαι "κουφός". οπότε..... ::) :P
Ε εκει το Ε που λες μονο εβδομη μου φαινεται του παει, εξ ακοης ακουσα εκτη μεσα.

Αμα ειναι πες μου πως να κουφαθω σαν εσενα.

Μην εισαι μετριοφρων. Εισαι καλλιτέχνης μεγαλος. Απλα μην καβαλάς το καλαμι. Με ρεγουλα. λολ

cigaret13 είπε:
που είσαι ρε pipityri να με δεις
Σε βλέπω κι εγώ Φώτη. ;D ;D ;D ;D

Μου άρεσε πάρα πολύ, και όντως μου θύμισε Camel κι εμένα.

Βρίσκω ιδιαιτέρως ελκυστική την αλλαγή στην μέση, και ακόμα πιο ωραία την επαναφορά στο αρχικό μοτίβο.

Για το "επίμαχο" σημείο έχω να πω ότι στην αρχή κι εμένα με ξένισε, όμως με μερικές ακροάσεις ήρθα στα ίσια μου.

Αν δεν κάνω λάθος παίζεις G-Bb-G-F-G-E στην μελωδία εκεί, που είναι όντως  Fmaj9 - E7(b5,b9).

Θέλω όμως να σταθώ σε δύο πράγματα.

Πρώτον, στο φανταστικό αυτό μικρό μοτίβο (G-Bb-G-F-G-E) που είναι θεματάρα από μόνο του.

Δεύτερον στο ότι αυτή την φορά έδωσες ρέστα στο σόλο όσον αφορά στο να πατάει σε μελωδίες.

Πάρα πολύ (μα πάρα πολύ) ωραίο και το κομμάτι και το σόλο.

Χίλια μπράβο. :)

Με φώναξε κανείς? ;D

Πολύ ωραίο, Φώτη. Μου άρεσε πολύ το πρώτο θέμα.Το σόλο στο 2.15-2.35

είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή-και με πολύ ωραίο ήχο (είχα αρχίζει να πιστεύω

πως η κιθάρα σου δεν έχει neck μαγνήτη ;D)

Δεν είμαι αρμόδιος να σχολιάσω τα της παραγωγής, έχω όμως να πω τα εξής

δύο πράγματα. Πιστεύω πως το κομμάτι αυτό(όπως ίσως και άλλα που έχεις

κάνει)  θα κέρδιζε πολύ σε ¨βάθος" αν οι τα μέρη των αρπισμών τα έπαιζες με

ακουστική, κλασική ή κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα τα αναβάθμιζε και

αισθητικά.

Το δεύτερο μου σχόλιο αφορά την ρυθμική κατασκευή των θεμάτων σου, με αφορμή

το πολύ ωραίο πρώτο θέμα  αυτού του κομματιού. Η επαναλήψεις του βασικού

σου μοτίβου είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, λίγο τετράγωνες-ξεκινάς

κάθε φορά στο ίδιο σημείο του μέτρου και χρησιμοποιείς κάθε φορά ακριβώς

τις ίδιες ρυθμικές αξίες. Για ρώτα τον LK, έτσι θα τόκανε ο Sinatra? :)

Σχετικά με το μέρος που συζητήθηκε, δεν άκουσα κάτι στραβό. Αλλά μην μου δίνεις

και πολύ σημασία, τα αυτιά μου έχουν πάθει ανοσία. ;D

pipityri είπε:
Πιστεύω πως το κομμάτι αυτό(όπως ίσως και άλλα που έχεις

κάνει)  θα κέρδιζε πολύ σε ¨βάθος" αν οι τα μέρη των αρπισμών τα έπαιζες και με ακουστική, κλασική ή κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα τα αναβάθμιζε και αισθητικά.
Corrected (για τα γούστα μου πάντα). :)

Εννοώ και ακουστική-κλασσική να παίζει το ίδιο που παίζει η ηλεκτρική στα αρπίσματα (και όχι μόνο).

Στράτο και Σπύρο ή, Σπύρο και Στράτο ::) στα της ακουστικής πρώτα...., ακουστική κιθάρα έχω, μικρόφωνα και εμπειρία ηχογράφησης ακουστικών οργάνων δεν έχω! Οπότε όταν θέλω ήχο ακουστικής, διαλέγω ένα "αέρινο" preset από το guitar ring και ηχογραφώ την στρατ.  Ό ήχος από το piezo περασμένος από τον fender mustang, που έχω σαν κάρτα ήχου, ακούγεται χάλια.     

Όσο για την γέφυρα, το γρήγορο μεσαίο μέρος, παρ'όλο που μ'αρέσει, μάλλον θα συνταχθώ με τον φίλτατο dimsonic.....δεν πολυταιριάζει ::) :P  Κάποια στιγμή θα γράψω μια προγέφυρα για να ενωθεί πιό εύπεπτα με το προηγούμενο μέρος. 

Και έρχομαι σε αυτό που είπε ο Σπύρος 

pipityri είπε:
Η επαναλήψεις του βασικού σου μοτίβου είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, λίγο τετράγωνες-ξεκινάς κάθε φορά στο ίδιο σημείο του μέτρου και χρησιμοποιείς κάθε φορά ακριβώς τις ίδιες ρυθμικές αξίες. Για ρώτα τον LK, έτσι θα τόκανε ο Sinatra? :)
  που για μένα είναι πολύ βασικό και "τροφή για σκέψη" σε μελλοντικά κομμάτια μου!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολυ ωραιο.

Καραμπινα Φωτης,με τις αλλαγες του,με τα ολα του.

Θα συμφωνησω με τον dimsonic για το μεσαιο θεμα περισσοτερο ομως για το ρυθμικο,οχι για το μελωδικο μερος του πραγματος που μ'αρεσει.

Η αλλαγη του του ρυθμου με ξενιζει καπως.

Πραγματι θα ηταν ωραιο να χρησιμοποιησεις καποια ακουστικη καπου καπου

οπως σωστα επισημανε ο Σπυρος(pipityri) και επικυρωσε ο σεβασμιος γιγας

φουζιος.Θα γλυκαινε το πραγμα. :)

Ομορφα τα "ειπες" παλι,με τον δικο σου ωραιο τροπο. O0

Γιωργάρα μαζί γράφαμε..... :D  τα είπα όλα πιο πάνω..... 8) 

Καλό Πάσχα και σεμνά με το κοκορέτσι, τις γαρδούμπες, το κοντοσούβλι, το κατσικάκι και τα λοιπά εδέσματα..... είμαστε και κάποιας ηλικίας..... :-\ :-X :'(

cigaret13 είπε:
Γιωργάρα μαζί γράφαμε..... :D  τα είπα όλα πιο πάνω..... 8) 

Καλό Πάσχα και σεμνά με το κοκορέτσι, τις γαρδούμπες, το κοντοσούβλι, το κατσικάκι και τα λοιπά εδέσματα..... είμαστε και κάποιας ηλικίας..... :-\ :-X :'(

Με προλαβες στο νημα γιατι ως φαλαινα της ξηρας  που ειμαι εσκασα στο τελος. ;D

Επισης Φωτη,Καλο Πασχα να εχομε!

Πολυ ωραίος, Φώτη, μπράβο!

Είμαι μεγάλος φαν των αλλαγών σου :) :)

Καλες γιορτές :)

AuditoryDriving είπε:
Είμαι μεγάλος φαν των αλλαγών σου :) :)
  ::)  Μέχρι τώρα 2-2 ισοπαλία, όσον αφορά την αλλαγή στο μέσον του κομματιού....... :angel: ;D                                          ο Ντίνος που είναι ρε παιδιά;  ::) :-X
Καλες γιορτές :)
  Καλές γιορτές και για σένα βρε Τάκη!    Εσύ είσαι μικρός, φάε όσο θες...... ;D

Τη Ρέγγε κατάσταση από το 1:30 εως το 2:15 ..γιά δεν την καβάτσωσες

γιά καμμιά καλοκαιρινή βουτιά το καλοκαίρι (μέρες πού είναι..)..

..παραγωγικός καί ασυγκράτητος! : ;)

Emfasis είπε:
Τη Ρέγγε κατάσταση από το 1:30 εως το 2:15 ..γιά δεν την καβάτσωσες

γιά καμμιά καλοκαιρινή βουτιά το καλοκαίρι (μέρες πού είναι..)..
  Το πήρες χαμπάρι βρε θηρίο!  Είπα να μην την βάλω ,ακούγεται λίιιιγο τσόντα, αλλά δεν gamis... 8)      Που είσαι 'συ βρε, χάθηκες! 

gvour είπε:
Θα συμφωνησω με τον dimsonic για το μεσαιο θεμα περισσοτερο ομως για το ρυθμικο,οχι για το μελωδικο μερος του πραγματος που μ'αρεσει.

Η αλλαγη του του ρυθμου με ξενιζει καπως.
  Έκανα αυτό ακριβώς που επισήμανε ο Gvour, άλλαξα δηλαδή το ρυθμικό μέρος (τα τύμπανα μόνο, καθότι τεμπελάκος... ::) :P) και μετά από μερικές άλλες μικρές αλλαγές (χαμήλωμα τυμπάνων, lead κιθάρας και αλλαγή χροιάς της μιάς ρυθμικής) το ανεβασα εδώ: [soundcloud]https://soundcloud.com/fotistsigos/risen-2[/soundcloud]         
  Ή αρχική μίξη εξακολουθεί να υπάρχει στο 1ο μου ποστ.

Πιο ωραιο μου φαινεται ετσι,πιο καλα ερχεται η αλλαγη.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back