cigaret13 - Αστραπές στην ομίχλη

Θα πιστέψεις οτι εχω κομματια του παρελθόντος τελειωμένα απο μερη και παιξιματα και τα εχω μήνες στο παρε αυτο απο δεξιά και και φέρτο λιγο πιο κεντρο....  ::)

δεν εισαι και σε απόσταση αναπνοής να βρισκομασταν να αλλαζαμε "τεχνικές"....  :P

axtarmas είπε:
Ωραίο ροκάκι, μου άρεσε ιδιαίτερα η χρήση των 5/4, καιρό είχα να ακούσω σε ροκ κομμάτι 5/4.
Πραγματικά.

Έξυπνο και με πήγε προς Styx μεριά  8)

ΥΓ: Δεν πας να κάνεις κάνα σεμινάριο στον Παράγκα γιατί μας έχει τρελάνει στην... κουλτούρα;  ;D

dimsonic είπε:
Θα πιστέψεις οτι εχω κομματια του παρελθόντος τελειωμένα απο μερη και παιξιματα και τα εχω μήνες στο παρε αυτο απο δεξιά και και φέρτο λιγο πιο κεντρο....  ::)
  Όχι..... >:D    Καλά, πλάκα κάνω, αλλά τόσο της λεπτομέρειας, Δημήτρη, δεν είμαι...!  Εάν επιτρέπετε, από που είσαι;
Φώτη είναι πολύ ωραίο! Και τα σόλο σούπερ! ;) 8)
  Που είσαι βρε Δημήτρη (σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ μέσα...; ::) ;D), χάθηκες! :police:  κι εμένα μ'άρεσαν τα συγκεκριμένα σόλο μου  ;)     
Έξυπνο και με πήγε προς Styx μεριά  8)

ΥΓ: Δεν πας να κάνεις κάνα σεμινάριο στον Παράγκα γιατί μας έχει τρελάνει στην... κουλτούρα;  ;D
  Styx έ; Δεν έχεις κι άδικο. Όντως τώρα που το είπες, Τέρυ, σαν κάτι απ'αυτούς να μου θυμίζει.... ::)     
      Υ.Γ.  Σεμινάριο σε τι?  Εννοείς ότι εγώ δεν είμαι κουλτουριάρης..... ::) :-[ :-X ;D ;D ;D

dimsonic είπε:
δηλ τι εννοείς, από πού είμαι?  ::)
  Αυτός ο γραπτός λόγος..... ::) :P  Εννοώ που κατοικείς. 
  Είπα κι εγώ.....δεν θα γράψει ο Ντίνος..... :D

Φώτη

Τι να γράψω για μια σύνθεση και παραγωγή που πήρε 8 απο τον συνήθως φειδωλο παράγκα...

Ε, τι να γράψω;

Το βρήκα!!

Συμφωνώ με τον geodimitri!!

cigaret13 είπε:
  Αυτός ο γραπτός λόγος..... ::) :P  Εννοώ που κατοικείς. 

Είπα κι εγώ.....δεν θα γράψει ο Ντίνος..... :D

α νόμισα από ποιόν πλανήτη....  ;D

Σαλονίκη μάνα μου.... 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
18
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
17
Εμφανίσεις
2K