Chester Bennington RIP

Δεν τους άκουγα αλλά είναι λυπηρό σα γεγονός.  :'(

Αυτοκτόνησε τη μέρα των γενεθλίων του φίλου του Chris Cornell και με τον ίδιο τρόπο.

τι εχουν παθει ολοι δε μπορω να καταλαβω!!!

noe13 είπε:
τι εχουν παθει ολοι δε μπορω να καταλαβω!!!
αλκοολισμός και ναρκωτικά κυρίως.

κρίμα φυσικά.

Κι εγώ με την σειρά μου να υποβάλλω τα σέβη μου σε έναν εφηβικό ήρωα . Μεγάλωσα με LP

Δυστυχώς αυτός ο δρόμος είναι πολύ σκοτεινός. Εμείς βλέπουμε μόνο πλούσιους , επιτυχημένους και διάσημους μουσικούς

Αλλά η πνευματική και σωματική αφαίμαξη προκαλεί κατάθλιψη, αλκοολισμό και χρήση ουσιών

Κάποια στιγμή απ ότι φαίνεται όλο και πιο συχνά, δεν αντέχουν άλλο

Καλό ταξίδι

Το είδα κι εγώ πριν λίγο και έπαθα πλάκα.

41 χρονών παλικάρι.

Τι κρίμα!

Έχει πέσει αρκετή αυτοκτονία τον τελευταίο καιρό.

Τι γίνεται ρε γμτ?

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είχα διαβάσει παλαιότερα ότι οταν μικρός είχε πέσει θύμα κακοποίσησης. Ίσως να κουβαλούσε κάτι αδιόρατο πέραν των γνωστών προβλημάτων που έχει η πλειοψηφία των ροκ σταρς.

otto## είπε:
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είχα διαβάσει παλαιότερα ότι οταν μικρός είχε πέσει θύμα κακοποίσησης. Ίσως να κουβαλούσε κάτι αδιόρατο πέραν των γνωστών προβλημάτων που έχει η πλειοψηφία των ροκ σταρς.
Θα έλεγα ότι οι περισσότεροι κάτι κουβαλάνε.

Κάτι βαρύ για τις πλάτες τους.

Του καθένα το βουνό είναι το μεγαλύτερο (άσχετα αν αντικειμενικά υπάρχουν ίσως μεγαλύτερα και μικρότερα βουνά).

Για κάποιους λόγους νομίζω ότι αυτή η ζωή που ζουν, λειτουργεί πολλές φορές σαν μεγενθυτικός φακός για τα εσωτερικά αυτά βάρη του καθένα.

Σαν να τα μεγαλώνει και να τα πολλαπλασιάζει

fusiongtr είπε:
Θα έλεγα ότι οι περισσότεροι κάτι κουβαλάνε.

Κάτι βαρύ για τις πλάτες τους.

Του καθένα το βουνό είναι το μεγαλύτερο (άσχετα αν αντικειμενικά υπάρχουν ίσως μεγαλύτερα και μικρότερα βουνά).

Για κάποιους λόγους νομίζω ότι αυτή η ζωή που ζουν, λειτουργεί πολλές φορές σαν μεγενθυτικός φακός για τα εσωτερικά αυτά βάρη του καθένα.

Σαν να τα μεγαλώνει και να τα πολλαπλασιάζει
και αποδεικνυει καθε φορα πως ουτε τα λεφτά, ουτε η δοξα επαρκουν για ισορροπία και ευτυχία.

otto## είπε:
και αποδεικνυει καθε φορα πως ούτε τα λεφτά, επαρκουν για ισορροπία και ευτυχία.
Είναι μια βοήθεια (τεράστια), αλλά σαφώς δεν επαρκούν.

Τώρα σχετικά με την "δόξα", θα έλεγα ότι δεν είναι και πολύ φίλες με την ισορροπία.

Όχι ότι δεν γίνεται να συνυπάρχουν, αλλά σε γενικές γραμμές, μάλλον δεν πολυμιλάνε μεταξύ τους.

Λυπηρό ως γεγονός...

Αλλά όταν δεν υπάρχει μυαλό και νόημα στη ζωή κάποιου, δύσκολα τα πράγματα..

Τέλος πάντων, δεν θα γίνουμε κριτές στη ζωή των άλλων. Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back