και νάταν μόνο μπάσο!!! Είναι και κιθάρα, είναι και πλήκτρο, είναι και midi...cigaret13 είπε:Έχω πάθει την πλάκα μου! Αυτό είναι μπάσο....
Κι όμως Ανέστη ...marathon είπε:ένα αγαπημένο πλην μυθικό (για μένα) όργανο το Chapman Stick....
Μοιράζομαι απλά το παρακάτω video και σκέφτομαι πόσες χαμένες κουβέντες περί ξύλων έχουμε κάνει...
Με πρόλαβες.fusiongtr είπε:Κι όμως Ανέστη ...
...προφανώς...έβαζαν ότι είχαν πρόχειρο κάθε εποχή ;D ;Dfusiongtr είπε:Κι όμως Ανέστη ...
... παίζουν και τα κσύλα ρόλο. ;D ;D ;D
πάλι προφανώς.... ;D δεν θα έβγαινες να παίξεις blues με αυτό το όργανο. Χαλάς το imageΆσε που ήχος είναι για Anestis-like. ;D
Δεν είναι θέμα blues.marathon είπε:πάλι προφανώς.... ;D δεν θα έβγαινες να παίξεις blues με αυτό το όργανο. Χαλάς το image
O ήχος μπορεί να είναι ότι θές...η τεχνική όμως είναι "πάμε για πλέξιμο"
Βρε μήπως είσαι ο SF και μιλάς για τις Fender? ;D ;D ;Dmarathon είπε:...προφανώς...έβαζαν ότι είχαν πρόχειρο κάθε εποχή ;D ;D
Αυτός πάντως παίζει.δεν θα έβγαινες να παίξεις blues με αυτό το όργανο
Δεν λες τίποτα Φώτη.cigaret13 είπε:Ευκολούτσικο οργανάκι fusion, αν κρίνω από το βίντεο που ανέβασες
Σιγά τα ωά. Οι θήκες είναι οικονομικές ;Dfusiongtr είπε:
Και τα καλώδια δώρο! ;D ;D ;Dotto## είπε:Σιγά τα ωά. Οι θήκες είναι οικονομικές ;D
Τις τιμές των σετ χορδών τις είδες;otto## είπε:Σιγά τα ωά. Οι θήκες είναι οικονομικές ;D
Ναι αλλά για έναν πληκτρά....φαντάζομαι πολύ πιο εύκολο.... πάει τσάμπα το practice για την πένα, τσάμπα οι ασκήσεις για τα δάχτυλα στο δεξί, τι alternate picking, hybrid picking, pick and fingers, chicken picking,
O Tony Levin δεν μου φαίνεται για πληκτράς Και αυτός το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο το κερατό μουcigaret13 είπε:Ναι αλλά για έναν πληκτρά....φαντάζομαι πολύ πιο εύκολο
Κι αυτός καλός είναι.marathon είπε:Και αυτός το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο το κερατό μου
Αυτό είναι μαχόγκανυ φίλος, τι ήχο να βγάλεις? δεν θελουμε να παίξουμε μεταλ ;D ;Dpanosprog είπε:Ελα μην σας πιανουν οι μεμψιμοιριες http://www.thomann.de/gr/tenayo_ziggy_standard_tapguitar_mh.htm 8) ;D