Carlos Santana: “Θα γίνω ιερέας”

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Αλλαγή καριέρας σκέφτεται να κάνει ο 61χρονος διάσημος κιθαρίστας Carlos Santana, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone.

Carlos0510.jpg

O Santana που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία και ετοιμάζει νέο δίσκο, είπε ότι όταν γίνει 67, θα εγκαταλείψει η μουσική για να εγκατασταθεί στη Χαβάη όπου θα ακολουθήσει καριέρα ιερέα.

Ο Carlos Santana μίλησε στο περιοδικό για την δύσκολη φάση που πέρασε με το πρόσφατο διαζύγιο του με την 34χρονη πρώην γυναίκα του Deborah και μίλησε για την σχέση του με την πίστη και πόσο η πίστη τον βοήθησε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής του.

«Θα σταματήσω να παίζω ότι γίνω 67 και θα αφοσιωθώ σε αυτό που θέλω πραγματικά να κάνω: Θα γίνω ιερέας όπως ο Little Richard» είπε. «Δεν βαρέθηκα αυτό που κάνω αλλά νομίζω ότι ο Θεός μου έδωσε το χάρισμα της επικοινωνίας – ακόμη και όταν δεν παίζω την κιθάρα μου- και το χάρισμα να «ξεκολλάω» τους ανθρώπους με τη βοήθεια της Βίβλου, από την ενοχή, την ντροπή και το φόβο» υποστήριξε στη συνέντευξη.

Ο Santana πάντως βρίσκεται σε περιοδεία με τελευταίο σταθμό τις 12 Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια ενώ το διπλό άλμπουμ του «Multi – Dimensional Warrior» που θα περιέχει τραγούδια από την 40χρονη καριέρα του θα βγει στα δισκοπωλεία στις 14 Οκτωβρίου.

Πηγη: cosmo.gr

Ας μην ξεχνάμε ότι από τα νιάτα του είναι Devadip, άρα η θρησκεία δεν χτύπησε τώρα τη πόρτα του και εάν συνεχίσει να παίζει τέτοιες μπούρδες που παίζει τώρα, καλό είναι να σταματήσει και να τον θυμόμαστε σαν ένα από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της εποχής του.

O Santana εχει τελικα πολλες ομοιοτητες με τον Γιωργο Κινουση ...

Ευτυχως που διαλεξε τη Χαβαη για να ακολουθησει την ιερατικη....στην Ελλαδα θα ειχε να διαλεξει αναμεσα στους παπα-ροκαδες και στους Εφραιμ  :P

Φανταζεστε τι εχει να γινει στην εκκλησια που θα "εργαζεται"?

Πανικος και ουρα απ' εξω... Κι εγω θα πηγαινα καθε Κυριακη να μου ευλογησει την κιθαρα  ;D

marathon είπε:
Ας μην ξεχνάμε ότι από τα νιάτα του είναι Devadip, άρα η θρησκεία δεν χτύπησε τώρα τη πόρτα του και εάν συνεχίσει να παίζει τέτοιες μπούρδες που παίζει τώρα, καλό είναι να σταματήσει και να τον θυμόμαστε σαν ένα από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της εποχής του.
Τι ειναι το αυτο Devadip?

Μεχρι και το Shaman μου αρεσε, τον τελευταιο δεν τον εχω ακουσει να εκφερω αποψη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fenderiarhs είπε:
Ευτυχως που διαλεξε τη Χαβαη για να ακολουθησει την ιερατικη....στην Ελλαδα θα ειχε να διαλεξει αναμεσα στους παπα-ροκαδες και στους Εφραιμ  :P
Εφραίμ είσαι σπίτι??έλα να πάμε στη Χαβάη!!! ;D ;D ;D ;D

marathon είπε:
...εάν συνεχίσει να παίζει τέτοιες μπούρδες που παίζει τώρα, καλό είναι να σταματήσει και να τον θυμόμαστε σαν ένα από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της εποχής του.
+1

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό τον άνθρωπο

πάντα τον έβρισκα εξαιρετικά αστείο

και πολυ κακόγουστο. Ωραίος ήχος

αλλά μέχρι εκεί.

Πάντα προσωπική άποψη

zappa είπε:
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό τον άνθρωπο πάντα τον έβρισκα εξαιρετικά αστείο

και πολυ κακόγουστο. Ωραίος ήχος αλλά μέχρι εκεί.

Πάντα προσωπική άποψη
Ίσως δεν τον έχεις δεί live...εκεί σε διαβεβαιώ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

παει την ακουσε και αυτος,τη πιστη βιβλο και βλακειες δεν κανει καμια φιλανθρωπια να πιασει τοπο λεω γω καλυτερα...

κλασικη κατασταση.....

μετα απο τους πολλους μπαφους βλεπεις τον θεο κ το γυρνας στην θρησκεια.....

θα ειναι καλο γιατι θα σταματησει να βγαζει βλακιες

Ποια Χαβάη; Το πιθανότερο είναι να πάει να εγκατασταθεί στο Βατοπαίδι, όπου απ' ότι ακούω μόλις έμαθε το ένδιαφέρον του Carlos για την ιερατική, του έκανε αμέσως πρόταση. Τώρα σκέφτονται πώς θα μετατρέψουν την Αγία Τράπεζα σε stage, ενώ ήδη έχουν προπωλήσει τα εισητήρια...

kpeyos είπε:
Ποια Χαβάη; Το πιθανότερο είναι να πάει να εγκατασταθεί στο Βατοπαίδι, όπου απ' ότι ακούω μόλις έμαθε το ένδιαφέρον του Carlos για την ιερατική, του έκανε αμέσως πρόταση. Τώρα σκέφτονται πώς θα μετατρέψουν την Αγία Τράπεζα σε stage, ενώ ήδη έχουν προπωλήσει τα εισητήρια...
τοτε θα μετονομαστει σε Μονη Wattοπεδίου.....  ;D

marmelaki είπε:
Φανταζεστε τι εχει να γινει στην εκκλησια που θα "εργαζεται"?

Πανικος και ουρα απ' εξω... Κι εγω θα πηγαινα καθε Κυριακη να μου ευλογησει την κιθαρα  ;D
σ ολες τις εκκλησιες των βαπτιστων (και οπου αλλου παιζουν live) στην αμερικη ετσι χαμος γινεται. πας και υπαρχει μια σουπερ μπαντα που κανει παρτυ....

Ετσι κι αλλοιως εχει να βγαλει δισκο της προκοπης...30 χρονια οποτε ...τι ειχαμε ,τι χασαμε πσολεο σε ξεχασαμε... ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back