Bugera Tri - -Rectifier ?

Eχει αναφερθει ξανα ποια μαγαζια φερνουν bugera στην Αθηνα, μαλιστα το εχω πει κι εγω ο ιδιος 2-3 φορες. Αυτα ειναι ο Κουρμπης και ο Καγμακης, τωρα αν εχει αυτους τους συγκεκριμενους ενισχυτες στα καταστηματα αυτα ειναι αλλο θεμα.

TRIREC_P0404_Front%20Top_XXL.png

TRIREC_P0404_Rear_XXL.png

Θα μπορουσε να ηταν και πιο ομορφος...  :P

Και πανω στην ωρα που θελω να αγορασω ενισχυτη!!!   ;D  ;D  ;D

Τι κανει ομως εναν τετοιον ενισχυτη με αυτες τις δυνατοτητες να εχει μονο 800-900€???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eχουμε κανενα νεο σχετικα με το "ενισχυτακι"? ;D

Aσχετο, εχει κανεις τον Βugera 6260? Γιατι εχω παθει ενα πατατρακ και σκεφτομαι too good to be true ισως....

παιδια δεν ειμαι κιθαριστας αλλα εφ οσον 2-3 μηνες τωρα ψαχνω ενισχυτη για μπασσο και εφ οσον η bugera βγαζει μπασσοενισχυτες μπορω να εκφερω μια αποψη.φαινονται οντως πολυ και καλοι για να ειναι αληθινοι...

http://www.bugera-amps.com/EN/products/BVP5500.aspx

τετοια χαρακτιριστικα τα πληρωνεις στην ampeg για παραδειγμα 1000e...

για τι ειδος μουσικης ειναι καταλληλα αυτα τα μηχανηματα.γιατι αν οντως ανεβαινουν κατηγορια αξιζουν και με το παραπανω ;D

Stinky είπε:
Aσχετο, εχει κανεις τον Βugera 6260? Γιατι εχω παθει ενα πατατρακ και σκεφτομαι too good to be true ισως....
Tον έχω εγώ Stinky πίστεψε με παίζει τα πάντα.....και τσάμπα με απίστευτη ποιότητα

Σπυρο πες μου οτι εισαι Θεσσαλονικη ;D

Stinky είπε:
Σπυρο πες μου οτι εισαι Θεσσαλονικη ;D
Δυστυχώς μένω 5 τετράγωνα κάτω απο τον φίλτατο και αγαπητό Kostas5150... ;)

Αγόρασε τον με κλειστά μάτια εγώ τον πήρα απο συμφορουμίτη γτ είπα και να μην μου κάνει σιγά την περιουσία που έδωσα(300€)

Από εκείνη την μέρα δεν τον αλλάζω με ΤΠΤ...

Έβαλα στην πρίζα και τον Vasilis-7- και πήρε με επιφύλαξη τον 6262 κι έχει πάθει πλάκα κι αυτός....

ΧΤΥΠΑ ΤΟΟΟΝΝΝΝΝ

metalmike είπε:
Eχει αναφερθει ξανα ποια μαγαζια φερνουν bugera στην Αθηνα, μαλιστα το εχω πει κι εγω ο ιδιος 2-3 φορες. Αυτα ειναι ο Κουρμπης και ο Καγμακης, τωρα αν εχει αυτους τους συγκεκριμενους ενισχυτες στα καταστηματα αυτα ειναι αλλο θεμα.
Πριν κανα μηνα ημουν στον Κουρμπη και μιλουσαμε.Βλεπω στο βαθος ειχε εναν bugera6262 combo.Παλια με ενδιεφερε πολυ ο συγκεκριμενος ενισχυτης αλλα κατεληξα σε Blackstar.Παρ ολα αυτα τον ρωτησα τι γνωμη εχει για τους bugera και απλα εκανε μια γκριματσα και μου λεει "αν θεελις εναν σοβαρο ενισχυτη με καλη ποιοτητα μη τον κοιτας καν" Και ο τυπος τους πουλαει κιολας...

jesu είπε:
Πριν κανα μηνα ημουν στον Κουρμπη και μιλουσαμε.Βλεπω στο βαθος ειχε εναν bugera6262 combo.Παλια με ενδιεφερε πολυ ο συγκεκριμενος ενισχυτης αλλα κατεληξα σε Blackstar.Παρ ολα αυτα τον ρωτησα τι γνωμη εχει για τους bugera και απλα εκανε μια γκριματσα και μου λεει "αν θεελις εναν σοβαρο ενισχυτη με καλη ποιοτητα μη τον κοιτας καν" Και ο τυπος τους πουλαει κιολας...
Προσωπικά περιμένω να μας πείς και τους λόγους που στα είπε αυτά ο συγκεκριμένος κύριος αλλιώς θα το θεωρήσω απλά κακιούλα ή να μην πώ το κλασσικό ποιό το κέρδος του αν σου πουλήσει ένα Marshalli με 1500€ κι ένα Bugera με 450€

Βlackstar ΗΤ-5 έχω και γω και Bugera 6260 & 333ΧL..

Για ρίξε μια ματιά ρε φιλαράκι κι εδώ γιατί πολύ παραμύθα έχουμε φάει χρόοονια τώρα και πληρώνουμε τσάμπα φράγκα..Δες το ΟΛΟ όμως..υπάρχει λόγος

Peavey 6505 metal riffs

spiros69 είπε:
Προσωπικά περιμένω να μας πείς και τους λόγους που στα είπε αυτά ο συγκεκριμένος κύριος αλλιώς θα το θεωρήσω απλά κακιούλα ή να μην πώ το κλασσικό ποιό το κέρδος του αν σου πουλήσει ένα Marshalli με 1500€ κι ένα Bugera με 450€

Βlackstar ΗΤ-5 έχω και γω και Bugera 6260 & 333ΧL..

Για ρίξε μια ματιά ρε φιλαράκι κι εδώ γιατί πολύ παραμύθα έχουμε φάει χρόοονια τώρα και πληρώνουμε τσάμπα φράγκα..Δες το ΟΛΟ όμως..υπάρχει λόγος

Peavey 6505 metal riffs
με τον ηχο που βγαζει στο βιντεο εχω παθει πλακα.... το εχω δει αρκετες φορες

ntroulis είπε:
με τον ηχο που βγαζει στο βιντεο εχω παθει πλακα.... το εχω δει αρκετες φορες
Όταν τα έλεγα εγώ.....

Αν κατέβεις Αθήνα έλα απ το σπίτι για να πάθεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ την πλάκα σου...κι άσε τους άλλους με τις πεταλιέρες και τα πεταλάκια να ψάχνονται....για τον ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ...

spiros69 είπε:
Όταν τα έλεγα εγώ.....

Αν κατέβεις Αθήνα έλα απ το σπίτι για να πάθεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ την πλάκα σου...κι άσε τους άλλους με τις πεταλιέρες και τα πεταλάκια να ψάχνονται....για τον ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ...
μεσα σ ευχαριστω σπυρο.  ;)

το θεμα ποιοτητας δεν ειναι τοσο τραγικο οσο διαδιδεται και πιστευω οτι με μια επισκεψη σε εναν καλο τεχνικο ( τοσους εχουμε μες στο forum κιολας) μπορεις να ανακαλυψεις τις αδυναμιες του και να κανεις απλες μοντες που θα τον κανουν να φυσαει

Tα βατ ειναι ενα θεμα....

Πως θα γινει να βρουμε κανα φθηνο, γκαζατο, ποιοτηκο κεφαλακι στα 20 watt??? ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back