Tον έχω εγώ Stinky πίστεψε με παίζει τα πάντα.....και τσάμπα με απίστευτη ποιότηταStinky είπε:Aσχετο, εχει κανεις τον Βugera 6260? Γιατι εχω παθει ενα πατατρακ και σκεφτομαι too good to be true ισως....
Το "made in china"wargasm είπε:Τι κανει ομως εναν τετοιον ενισχυτη με αυτες τις δυνατοτητες να εχει μονο 800-900€???
metalmike είπε:Το "made in china"![]()
Δυστυχώς μένω 5 τετράγωνα κάτω απο τον φίλτατο και αγαπητό Kostas5150...Stinky είπε:Σπυρο πες μου οτι εισαι Θεσσαλονικη ;D
Πριν κανα μηνα ημουν στον Κουρμπη και μιλουσαμε.Βλεπω στο βαθος ειχε εναν bugera6262 combo.Παλια με ενδιεφερε πολυ ο συγκεκριμενος ενισχυτης αλλα κατεληξα σε Blackstar.Παρ ολα αυτα τον ρωτησα τι γνωμη εχει για τους bugera και απλα εκανε μια γκριματσα και μου λεει "αν θεελις εναν σοβαρο ενισχυτη με καλη ποιοτητα μη τον κοιτας καν" Και ο τυπος τους πουλαει κιολας...metalmike είπε:Eχει αναφερθει ξανα ποια μαγαζια φερνουν bugera στην Αθηνα, μαλιστα το εχω πει κι εγω ο ιδιος 2-3 φορες. Αυτα ειναι ο Κουρμπης και ο Καγμακης, τωρα αν εχει αυτους τους συγκεκριμενους ενισχυτες στα καταστηματα αυτα ειναι αλλο θεμα.
Προσωπικά περιμένω να μας πείς και τους λόγους που στα είπε αυτά ο συγκεκριμένος κύριος αλλιώς θα το θεωρήσω απλά κακιούλα ή να μην πώ το κλασσικό ποιό το κέρδος του αν σου πουλήσει ένα Marshalli με 1500€ κι ένα Bugera με 450€jesu είπε:Πριν κανα μηνα ημουν στον Κουρμπη και μιλουσαμε.Βλεπω στο βαθος ειχε εναν bugera6262 combo.Παλια με ενδιεφερε πολυ ο συγκεκριμενος ενισχυτης αλλα κατεληξα σε Blackstar.Παρ ολα αυτα τον ρωτησα τι γνωμη εχει για τους bugera και απλα εκανε μια γκριματσα και μου λεει "αν θεελις εναν σοβαρο ενισχυτη με καλη ποιοτητα μη τον κοιτας καν" Και ο τυπος τους πουλαει κιολας...
με τον ηχο που βγαζει στο βιντεο εχω παθει πλακα.... το εχω δει αρκετες φορεςspiros69 είπε:Προσωπικά περιμένω να μας πείς και τους λόγους που στα είπε αυτά ο συγκεκριμένος κύριος αλλιώς θα το θεωρήσω απλά κακιούλα ή να μην πώ το κλασσικό ποιό το κέρδος του αν σου πουλήσει ένα Marshalli με 1500€ κι ένα Bugera με 450€
Βlackstar ΗΤ-5 έχω και γω και Bugera 6260 & 333ΧL..
Για ρίξε μια ματιά ρε φιλαράκι κι εδώ γιατί πολύ παραμύθα έχουμε φάει χρόοονια τώρα και πληρώνουμε τσάμπα φράγκα..Δες το ΟΛΟ όμως..υπάρχει λόγος
Peavey 6505 metal riffs
Όταν τα έλεγα εγώ.....ntroulis είπε:με τον ηχο που βγαζει στο βιντεο εχω παθει πλακα.... το εχω δει αρκετες φορες
μεσα σ ευχαριστω σπυρο.spiros69 είπε:Όταν τα έλεγα εγώ.....
Αν κατέβεις Αθήνα έλα απ το σπίτι για να πάθεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ την πλάκα σου...κι άσε τους άλλους με τις πεταλιέρες και τα πεταλάκια να ψάχνονται....για τον ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ...