Bugera Tri - -Rectifier ?

Ksekourdistos

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Για  ενα φιλο κοιταζα πριν απο λιγο τους Bugera και ειδα το τερας της αποκαλυψης !

http://www.bugera-amps.com/EN/products/TRIREC.aspx

TRIREC_P0404_Front_web.png

τυπου boogie rec ΑΛΛΑ με scaled power , δηλαδη variac - μια μορφη attenuator χοντρικα -

με τιμη στα 950 ευρω !!! ανεβαινει κατηγορια η bugera ή μου φαινεται ?

"Feel like experiencing a power valve variety besides 6L6? Just flick a switch and you’re ready to swap them for EL34 valves (not included)"

Ενδιαφέρον...

και με midi και με footswitch και με loop με κοντρολ . πρεπει να τον ακουσουμε οπως και δηποτε

Wtf  :o

mucho interesante amigos

Καλά, έχουμε ξεφύγει λίγο...

το θεμα ειναι ποσο ακριβως hand-wired και hand-build ειναι ? οχι οτι εξασφαλιζει και τιποτα αλλα ετσι για να λεμε ...

working's man ενισχυτης αυτος ο magician δεν χρειαζεται να πληρωνεις και attenuator

Αντίγραφα Mesa, αντίγραφα Matchless, άντε με το καλό και ένα αντίγραφο Dumble... που πάει αυτός ο κόσμος φίλοι μου...  :-\ ;D ;D

Ότι και να λένε για την bugera μην μασάτε

Τυγχάνω να είμαι ένας πανευτυχής ιδιοκτήτης του 6260 και είμαι πεπεισμένος πως η εταιρεία απλά κατασκευάζει Κορυφαίους Ενισχυτές. (και το "κ" και το "ε" κεφαλαία)

Να σημειώσω ότι δεν δουλεύω για την bugera ή κάποιον παρεμφερή συνεργαζόμενο φορέα.

η δικιά μου αίσθηση είναι πως με την Bugera χαλαρώνει το σφιχταγκάλιασμα που εχουν οι "μεγάλοι και καθιερωμένοι" στους καλούς λαμπάτους, πρός όφελος του καταναλωτή  8)

Άλλωστε η παρθενογένεση στους ενισχυτές απλά δεν υφίσταται... Το 90% έχει δημιουργηθεί κλέβοντας άλλους...

Νομιζω ο Βενεδικτος Στολλας στην Πατρα χωρις να βαζω και το χερι μου στη φωτια  :)

Πάρε ένα τηλ. στον Στόλλα και θα σε ενημερώσουνε μάλλον.

φαντασου...να θες ν ακουσεις ενα μηχανημα,να τα σταξεις ρε ο χριστιανος και να πρεπει να παιρνεις τηλεφωνα,κι αν τον εχουν,και σε τι τιμη,και και και...

Το λεω γιατι γεννηθηκε η περιεργεια να δοκιμασω κατι απ την bugera εστω και εγκυκλοπαιδικα...

freerock1974 είπε:
φαντασου...να θες ν ακουσεις ενα μηχανημα,να τα σταξεις ρε ο χριστιανος και να πρεπει να παιρνεις τηλεφωνα,κι αν τον εχουν,και σε τι τιμη,και και και...

Το λεω γιατι γεννηθηκε η περιεργεια να δοκιμασω κατι απ την bugera εστω και εγκυκλοπαιδικα...
ντελιβεράδικο ενισχυτών από όσο ξέρω δεν υπάρχει... ακόμη...  ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back