Brothers in Plugs - Live at O.A.K.A. Bon Jovi Opening Act

ilias-bip

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα! Είμαι ο Ηλίας Αρωνίδης, drummer στους Brothers in Plugs.

Παραθέτω ένα νέο μας βίντεο, live στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουλίου 2011 ως support group στους Bon Jovi!

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για εμάς.. Soundcheck κάναμε με τον ηχολήπτη των Bon Jovi και τον Νίκο Φουρνογεράκη, μόνο για τα monitor όμως,με κλειστά τα PA γιατί ήταν ώρα κοινής ησυχίας!

Όταν μετά ανεβήκαμε και παίξαμε με το σύστημα ανοιχτό..στην πρώτη νότα ακούστηκε η επιστροφή του ήχου από το στάδιο και πάθαμε σοκ! Ακούγαμε όλοι τέλεια, και μάθαμε πως ακουγόταν και κάτω πολύ καλά! Τεράστιος ήχος! Ειδικά για τα τύμπανα  έχω να σας πω πως είναι συγκλονιστικό να χτυπάς ένα crash και να ακούς τον ήχο να διανύει το στάδιο! Ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο! Το επόμενο μας live στο Τώρα Κ44 την Τρίτη 4 Οκτωβρίου!

Τελειοι παιδια!! :) Πολυ μου αρεσε! Παντα τετοια!! ;D

Mπράβο παιδιά, συγχαρητήρια για την επιλογή σας στον διαγωνισμό.

Support σε τέτοιο Live είναι once in a lifetime εμπειρία. Ελπίζω να την απολαύσατε μέχρι το ..μεδούλι.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πολύ όμορφο. Θα έλεγα ότι ο ήχος σας είναι πολύ ταιριαστός για το ύφος σας, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο, και είχατε άνεση και σοβαρότητα στη σκηνή. Εμένα θα μου είχαν κοπεί τα πόδια (και ας έχω παρόμοια εμπειρία στο εξωτερικό). Φαντάζομαι και εσείς θα είχατε τρακ αλλά βγήκε θετικά στα πρόσωπα και στις κινήσεις σας.

Ένα μικρό αρνητικό ήταν μετά το 3:10 τα παιχνιδίσματα στο hihat που ακούγονται ελαφρώς άχρονα. Λίγο δούλεμα εκεί Ηλία που κατά τα άλλα είχες ωραίο groove.

Μπράβο πάντως και εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο..

ilias-bip είπε:
Ειδικά για τα τύμπανα  έχω να σας πω πως είναι συγκλονιστικό να χτυπάς ένα crash και να ακούς τον ήχο να διανύει το στάδιο!
;D ;D ;D

Μπράβο παιδιά. Ο Yameth μου είχε πει τα καλύτερα για εσάς και τώρα κατάλαβα  (άκουσα) το γιατί. Ωραία μπάντα, δεμένη, με ήχο και μελωδία. Και πάλι μπράβο.

haryy είπε:
Εμένα θα μου είχαν κοπεί τα πόδια (και ας έχω παρόμοια εμπειρία στο εξωτερικό).
Εγώ θα είχα πολλαπλούς οργασμούς να ούμε...  :P
ΠΟΛΥ ωραίοι παιδιά! Μπράβο και εις ανώτερα!

Το κομμάτι σας είναι πολύ ωραίο, ωραίες φωνές, μελωδία (την έχουμε ξεχάσει σε καινούργια κομμάτια).

haryy είπε:
Ένα μικρό αρνητικό ήταν μετά το 3:10 τα παιχνιδίσματα στο hihat που ακούγονται ελαφρώς άχρονα. Λίγο δούλεμα εκεί Ηλία που κατά τα άλλα είχες ωραίο groove.
Συμφωνώ.

Επίσης η γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται τόσο μακρύ σόλο κιθάρας ή και καθόλου.

Κατά τ' άλλα σας ζηλεύω. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εξαιρετικό. Μου αρέσει που κάθε φορά που σας ακούω έχετε μια πιο ρωμαλαία διάθεση. Καλή συνέχεια και εις ανώτερα παιδιά.

Συγχαρητηρια στο νεο αιμα της Ελληνικης Rock!

Μπραβο και σ'ευχαριστω που εγραψες λιγο για την εμπειρια σου.

Διακρινω και μια σεμνοτητα. Ευγε.  :)

Παιδιά συγχαρητήρια, πολύ καλοί!

Παιδια ημουν και γω ενας απο τις χιλιαδες που σας απολαυσαν.

Μπραβο! Θελει πολλα κοτσια για να βγεις και να παιξεις σε τετοια σκηνη.

Και φυσικα σας ζηλευω οπως ολοι. ;D

Καλημέρα! Ευχαριστούμε πολύ! Χαίρομαι που σας αρέσει! Με τσακώσατε με το hihat! ;D Αλλά στο κάτω κάτω ας κάνουμε και καμιά βλακία για να ξεχωρίζουμε από τις μηχανές!(πω πω δικαιολογίες  :P)  αφείστε άμα θέλετε το σχόλιο σας και στο youtube!

ilias-bip είπε:
Όταν μετά ανεβήκαμε και παίξαμε με το σύστημα ανοιχτό..στην πρώτη νότα ακούστηκε η επιστροφή του ήχου από το στάδιο και πάθαμε σοκ! Ακούγαμε όλοι τέλεια, και μάθαμε πως ακουγόταν και κάτω πολύ καλά! Τεράστιος ήχος! Ειδικά για τα τύμπανα  έχω να σας πω πως είναι συγκλονιστικό να χτυπάς ένα crash και να ακούς τον ήχο να διανύει το στάδιο!
Προσπαθώ να το φανταστώ...Είστε πολύ τυχεροί που το ζήσατε αυτό,συγχαρητήρια.Από... "τρακ" πως τα πήγατε?Ισχύει αυτό που λένε,οτί μόλις παίξεις την πρωτη νότα -και ειδικά σε τέτοιας κλίμακας live- φεύγει κατευθείαν?

S9F είπε:
Από... "τρακ" πως τα πήγατε?Ισχύει αυτό που λένε,οτί μόλις παίξεις την πρωτη νότα -και ειδικά σε τέτοιας κλίμακας live- φεύγει κατευθείαν?
Ακριβως αυτο! Ισχυει! Σου φευγει το τρακ γιατι το μονο που σκεφτεσαι μετα την πρωτη νοτα ειναι "wow"  :)

Πολυ ωραια φαση παιδια..

Παιζετε για το γκρουπ και αυτο φαινετε. Επισης εχεις ωραιο groove φιλε.

Ωραια και λιτα Breaks .

Μονη μου διαφωνια τα 32α στο hihat που περνας σε καποια στιγμη...

Πιθανον να μην ακουγες καλα εκεινη τη στιγμη...Μου φανηκαν οτι δεν "πατανε" καλα...

Περισσοτερο ομως πως δεν χρειαζονται  καθολου στο συγκεκριμενο κομματι.

Ταπεινη μου αποψη παντα...

well done guys

ilias-bip είπε:
Καλημέρα! Ευχαριστούμε πολύ! Χαίρομαι που σας αρέσει! Με τσακώσατε με το hihat! ;D Αλλά στο κάτω κάτω ας κάνουμε και καμιά βλακία για να ξεχωρίζουμε από τις μηχανές!(πω πω δικαιολογίες  :P)  αφείστε άμα θέλετε το σχόλιο σας και στο youtube!
Αποψη μου επισης....οτι δεν σε παιρνει να πειραματιστεις σε τοσο μεγαλη σκηνη με τοσο πολυ κοσμο απο κατω...και με το συγκεκριμενο στυλ..

Πρεπει να παιζεις σαν μηχανη..και να μην αφηνεις τιποτα στην τυχη.

Ξεκάθαρα. Μου αρέσατε πάρα πολύ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Ξεκάθαρα. Δες σας ζηλεύω. Ζηλεύω τον Bon Jovi όμως. :P  ;D

...ρε...γιατι τι πεφτετε στον ντραμμερ για τα 32α? Μια χαρά μου ακούστηκαν (αντε να εχασε 2-3 χτυπηματα..ομως ηταν on-beat)...αυτο που μου ξυρισε τα αυτια ειναι καποια σημεία στο σολο τις κιθαρας που ξεφεύγουν...και ακουγοντε λιγο..."amateur"...στο πατημα..you know what i mean!?  ;D

Γενικα μπραβο παντως...

btw... γνωρίσατε τον Bon Jovi ή οχι?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα