1 hour ago, Superfunk said:
British crowd
εκεί τηρούν 2 ώρες σιωπήςΕλά, υπάρχουν και χειρότερα...βλέπε Japan
ναι, χειροκρότημα και μετά ακούς καρφίτσα να πέφτειεκεί τηρούν 2 ώρες σιωπής
ε εντάξει, δεν θέλω να τους προσβάλλω κι όλαςτο "λιγο" μου αρεσει...?
Οι Oasis τι δουλειά έχουν με σεμινάρια...;???για τους Τζαπανέζους σεμινάριο.
Οι Oasis τι δουλειά έχουν με σεμινάρια...;???
Και οι sex pistols θα ήταν σεμινάριο για τους τζαπανέζους.
και χαρακίρι....Στα live .... προσευχή.
δε με λες το είχαν απο τότε, όταν κλείνανε live, να τους λέγανε οι μαγαζάτορες θα φέρετε 100 εισητήρια?Εντάξει μην ξεχνάμε ότι παίζουν στο Μάντσεστερ.... στο χωριό τους! Οι μισοί από κάτω είναι συγγενείς, φίλοι (όσους φίλους έχουν οι Gallagher...) και γνωστοί τους..
να σε πω.... νομίζεις ότι διαφέρει το Μάντσεστερ από Αθήνα και Θεσ/νίκη...;δε με λες το είχαν απο τότε, όταν κλείνανε live, να τους λέγανε οι μαγαζάτορες θα φέρετε 100 εισητήρια?
στη μπάλα και στον μπαοκ σίγουρα όχινα σε πω.... νομίζεις ότι διαφέρει το Μάντσεστερ από Αθήνα και Θεσ/νίκη...;
Αν και είμαι παρεξηγημένος μαζί σου (δεν έγραψες τίποτα στα δυο τελευταία άσματα που ανέβασα...) γιατί είσαι παρεξηγιάρης... θα σου πω. Άλλο Πάοκ και άλλο City και United...στη μπάλα και στον μπαοκ σίγουρα όχι
Σιγά μην βρεις μπουγάτσα (και πατσά, βεβαίως βεβαίως) εκεί.... Από φωτισμό πάντως καλά πάνε...!Όχι φυσικά
Ολόιδια ινε
Αφού με το που κατέβηκα από το τραίνο έψαχνα το κοντινότερο κατάστημα " Βόσπορος " για να φαΓω μπΟγατσα ?
Προβολή συνημμένου 25580
Αν και είμαι παρεξηγημένος μαζί σου (δεν έγραψες τίποτα στα δυο τελευταία άσματα που ανέβασα...) γιατί είσαι παρεξηγιάρης... θα σου πω. Άλλο Πάοκ και άλλο City και United...
Σιγά μην βρεις μπουγάτσα (και πατσά, βεβαίως βεβαίως) εκεί.... Από φωτισμό πάντως καλά πάνε...!
Έχεις ένα δίκιο εδώ.... Ανακαλώ και εξακολουθώ να χρωστάω εκείνο το ρεβανί...άμα είσαι εσύ παρεξηγημένος, εγώ τι να πω που από κάθε μου άσμα ακούς μόνο το intro? ?
Έχεις ένα δίκιο εδώ.... Ανακαλώ και εξακολουθώ να χρωστάω εκείνο το ρεβανί...