British vs US crowds

1 hour ago, Superfunk said:

British crowd

E, αφού έκανε τη βλακεία και βγήκε με την τέλε...Τί να περιμένεις...:P

Ελά, υπάρχουν και χειρότερα...βλέπε Japan

Εντάξει μην ξεχνάμε ότι παίζουν στο Μάντσεστερ.... στο χωριό τους!   Οι μισοί από κάτω είναι συγγενείς, φίλοι (όσους φίλους έχουν οι Gallagher...) και γνωστοί τους..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απλά είναι τα πράγματα.

Για τους μεν είναι ξέσπασμα, για τους δε είναι θέαμα, και για τους Τζαπανέζους σεμινάριο.

Εντάξει μην ξεχνάμε ότι παίζουν στο Μάντσεστερ.... στο χωριό τους!   Οι μισοί από κάτω είναι συγγενείς, φίλοι (όσους φίλους έχουν οι Gallagher...) και γνωστοί τους..
δε με λες το είχαν απο τότε, όταν κλείνανε live, να τους λέγανε οι μαγαζάτορες θα φέρετε 100 εισητήρια?

δε με λες το είχαν απο τότε, όταν κλείνανε live, να τους λέγανε οι μαγαζάτορες θα φέρετε 100 εισητήρια?
να σε πω.... νομίζεις ότι διαφέρει το Μάντσεστερ από Αθήνα και Θεσ/νίκη...;

να σε πω.... νομίζεις ότι διαφέρει το Μάντσεστερ από Αθήνα και Θεσ/νίκη...;

Όχι φυσικά

Ολόιδια ινε

Αφού με το που κατέβηκα από το τραίνο έψαχνα το κοντινότερο κατάστημα " Βόσπορος " για να φαΓω μπΟγατσα ?

image.png

στη μπάλα και στον μπαοκ σίγουρα όχι
Αν και είμαι παρεξηγημένος μαζί σου (δεν έγραψες τίποτα στα δυο τελευταία άσματα που ανέβασα...) γιατί είσαι παρεξηγιάρης... θα σου πω.  Άλλο Πάοκ και άλλο City και United...

Όχι φυσικά

Ολόιδια ινε

Αφού με το που κατέβηκα από το τραίνο έψαχνα το κοντινότερο κατάστημα " Βόσπορος " για να φαΓω μπΟγατσα ?

Προβολή συνημμένου 25580
Σιγά μην βρεις μπουγάτσα (και πατσά, βεβαίως βεβαίως) εκεί....  Από φωτισμό πάντως καλά πάνε...!

Αν και είμαι παρεξηγημένος μαζί σου (δεν έγραψες τίποτα στα δυο τελευταία άσματα που ανέβασα...) γιατί είσαι παρεξηγιάρης... θα σου πω.  Άλλο Πάοκ και άλλο City και United...

Σιγά μην βρεις μπουγάτσα (και πατσά, βεβαίως βεβαίως) εκεί....  Από φωτισμό πάντως καλά πάνε...!

άμα είσαι εσύ παρεξηγημένος, εγώ τι να πω που από κάθε μου άσμα ακούς μόνο το intro? ?

άμα είσαι εσύ παρεξηγημένος, εγώ τι να πω που από κάθε μου άσμα ακούς μόνο το intro? ?
Έχεις ένα δίκιο εδώ....  Ανακαλώ και εξακολουθώ να χρωστάω εκείνο το ρεβανί...

Έχεις ένα δίκιο εδώ....  Ανακαλώ και εξακολουθώ να χρωστάω εκείνο το ρεβανί...

σιγά μην τη βγάλεις καθαρή με ένα ρεβανί.

Αν δεν προσπεράσεις το intro δε σε ξεπλένει ο αλιάκμονας

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back