Την είχα δει πολύ παλιά, πριν ασχοληθώ σοβαρότερα με όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια....και την φρέσκαρα χθες.schreivox είπε:Πολύ ωραία ταινία!!
Σωστός...LK είπε:Όπως και o Antonioni στο Blow Up... ;D (αλλά με τη φωτογραφία).
...φαίνεται ότι είναι φανατικός "Χιτσκοκικός".LK είπε:Από τα πλάνα και την κίνηση της κάμερας.....
Όχι δυστυχώς. ;Dcos_dr είπε:εχει πιστολιδι και ξυλο?
Καλά τον Χιτσκοκ τον εχει κατακλέψει....φαίνεται ότι είναι φανατικός "Χιτσκοκικός".
Το Dressed to Kill είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μουSuperfunk είπε:Ταινιαρα,απο τις αγαπημενες μου.
Δες και το Dressed to Kill εχει μια σκηνη μεσα στο ΜΕΤ που εσενα ειδικα θα σε τρελλανει.![]()
αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε ;DLK είπε:Το Dressed to Kill είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου![]()
![]()
![]()
![]()
To χω αλλά φχαριστώ! ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε ;D
ελα δωρακι ;D
https://www.youtube.com/watch?v=ENP7As45i1E
Θα τη δω το βράδυ, μετα το δείπνο λολLK είπε:Όχι δυστυχώς. ;D
LK είπε:Τυπικό film του De Palma.....με πολύ φετιχιστική προσέγγιση στην ηχοληψία.
Trailer:
Soundtrack by Pino Donaggio!!cos_dr είπε:To είδα.
Τουλάχιστο τους έκατσε καλά η κραυγή στο τέλος.
"Τι ωραία κραυγή"
χαχαχαχαχαχαχ
Ωραία ήταν πάντως.
Ωραίος ο Πάλμας.
Και τον Λίθγκοου τον πάω, ωραία έπαιξε.
Και soundtrack καλά τα σεσσιονάδικα, χαρακτηριστικά της εποχής, βρίσκεις τέτοιο στύλ και στις ταινίες του Δαλιανίδη, στροφή και έτσι.
Αυτές ηταν εποχές. Ταινίες με κουλτούρα, γουστο και καλαισθησία.
Τωρα εχουμε πηξει στα εφφε να ούμε. λολ
Aυτο το εχω δει αλλα δεν το θυμαμαι καλα. Ε, ευκαιρια να το ξαναδω.LK είπε:Soundtrack by Pino Donaggio!!
Ωραία, τωρα είσαι έτοιμος και για το Body Double. ;D
npap είπε:με τον άρχοντα άμα γνωρίζεις το στόρυ δεν είναι το ίδιο βέβαια, αλλά στο Body Double η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης λαγνείας... Ντέμπορα και Μέλανι τι να λαίμαι τώρα... όποτε την επαναλαμβάνει το tv, εγώ πιστός... 8);D