η κιθαρα πραγματι σκοτωνει!skantzos είπε:με λίγη παραπάνω δουλειά βάζεις και 34ρι μπράτσο και την κάνεις μπάσο
σκοτώνει η κιθάρα όπως είναι, είναι σα να έχεις τη μαόνι καμπελκαι να στεναχωριεσαι που δεν είναι ξανθιά 8)
ευχαριστω για ολα!Για λεπτομέρειες πχ για τους αριθμούς στο fret wire κλπ, πάτα το "More Info" ερωτηματικό δίπλα από το dropdown list. Τα Jumbo ας πουμε ειναι τα 6150.
Επίσης, 1 5/8" = 1.650
και 1 11/16" = 1.6875
Επισης εχει επιλογη 7,25 για radius αλλα "Note: 7 1/4" Straight Radius available for Total Vintage Construction only." Βάλε 9άρι, είναι πολύ κοντά (αν και κοστίζει παραπάνω)
Χμμμ... κατι ανεφερες για 7,25 radius και πιστευα οτι θες τετοιο, αρα το 9αρι ειναι το κοντινοτερο...BigAlejandro είπε:γιατι 9αρι και οχι 9μισαρι?
καλα και εγω μην φανταστεις πως εχω αποψη!Babtua είπε:Να σου πω την αληθεια, δεν ασχολουμαι με radius... τα παιζω ολα, δεν εχω προβλημα...![]()
+1000 μήπως να το ξανασκεφτόσουν?!?!? εε???Superfunk είπε:βασικα αυτο που σου τη σπαει ειναι τα οντως αθλια vintage frets της jaguar αν της βαλεις jumbo η κιθαρα θα πεταει,maple & jaguar= αηδια in my book..... ;D
μπα, δεν παιζει τιποτα ακριβως ετσι οπως το θελω!Evilnye είπε:Πάντως πήρε το μάτι μου στις αγγελίες διάφορα μπράτσα να κυκλοφορούν. Δεν το βλέπεις κ εκεί αν προχωρήσεις;
βασικα αξιζει τον κοπο του ριφρετ?βασικα αυτο που σου τη σπαει ειναι τα οντως αθλια vintage frets της jaguar αν της βαλεις jumbo η κιθαρα θα πεταει
maple & jaguar= αηδια in my book..... ;D
δεν μ αρεσει το ατιμο το ρουουζγουντ, δεν μ αρεσει!+1000 μήπως να το ξανασκεφτόσουν?!?!? εε???
Περί ορέξεως...Superfunk είπε:maple & jaguar= αηδια in my book..... ;D
+φωνω!Babtua είπε:χωρίς binding και block inlays Kαι φυσικά με μεγάλο CBS head...
So damn sexy...![]()
αλλα αυτη ειναι πολυ ωραια!matawan είπε:
Κ εγώ έχω αρχίσει να συμπαθώ τα ασπριδερά μπάσα από κει που δε μ' άρεσαν καθόλου!BigAlejandro είπε:καποτε δεν μ αρεσαν οι ασπριδερες κιθαρες, τωρα με φτιαχνουν απιστευτα!