Έχω ως συνήθεια να ανοίγω καρτέλες στο youtube και να παίζουν κομμάτια στο βάθος ενώ ασχολούμαι με άλλες δουλειές στον υπολογιστή. Αν τύχει και ανοίξω κάποιο κομμάτι το οποίο είναι ζωντανή εκτέλεση, ρίχνω και καμιά ματιά. Έτσι έγινε σαυτό το κομμάτι, στο οποίο παρατήρησα μια στιγμή brain fart (τα εγκεφαλικά κύτταρα κάνουν σύντομο διάλειμμα για κολατσό) της καλλιτέχνιδας στο 0:10 που πάει να κουρδίσει, οπότε σκέφτηκα θα είχε ενδιαφέρον να μοιραστούμε ανάλογες στιγμές που είχε ο καθένας.
Προσωπικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο που να μου έχει μείνει, αλλά μου έχει συμβεί π.χ. να γυρνώ το κουμπί της έντασης ενώ το καλώδιο κρέμεται δίπλα στον ενισχυτή, να ξεκινάω το κομμάτι και να αναρωτιέμαι γιατί δεν ακούγεται το μικρόφωνο ενώ ο διακόπτης είναι στο Off... και φυσικά να προσπαθώ να κουρδίσω έχοντας κάπο.
Προσωπικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο που να μου έχει μείνει, αλλά μου έχει συμβεί π.χ. να γυρνώ το κουμπί της έντασης ενώ το καλώδιο κρέμεται δίπλα στον ενισχυτή, να ξεκινάω το κομμάτι και να αναρωτιέμαι γιατί δεν ακούγεται το μικρόφωνο ενώ ο διακόπτης είναι στο Off... και φυσικά να προσπαθώ να κουρδίσω έχοντας κάπο.