Μπουζούκι μέχρι 300ευρωπουλα

kotsikatos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημερα παιδια...

Θελω να ξεκινησω να μαθω μπουζουκι αν και μεγαλος σε ηλικια 23 και τον μαιο φευγω για φανταρος αλλα καλιο αργα παρα αργοτερα... ;D ;D ;D ;D

Στο ψαξιμο ομως που εκανα δεν βρηκα κατι αξιολογο μεχρι τα 300ευρωπουλα

ετσι αποφασισα να κοιταξω κατι σε μεταχειρισμενο και βρηκα αυτο εδω το οργανο στα 300

Πως το κοβετε;;

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μαλλον σου μιλησε καποιος σχετικα με τη μουσικη και τη μπαντα στο στρατο σωστα?? ;D ;D

Σ' αυτά τα χρήματα έχεις μια και μοναδική λύση.

Μάτσικας.

Πήγαινε στο μαγαζί, παίξε, άκουσε και διάλεξε αυτό που σου κάθεται καλύτερα στο χέρι και στο αυτί.

Kotsikatos, τα λινκ που εβαλες απο το rembetiko δειχνουν τις φωτογραφιες μονο αν κανεις login. Καθως πολλοι δεν εχουν account εκει, θα βοηθουσε αν αποθηκευες κανα-δυο φωτο και τις ανεβαζες εδω κανονικα.

VietMan είπε:
Μαλλον σου μιλησε καποιος σχετικα με τη μουσικη και τη μπαντα στο στρατο σωστα?? ;D ;D
Μη νομίζεις.

Κι αυτά τυχερά είναι.

Εγώ ήμουν στη μπάντα του στρατού και μαρτύρησα.

Απ' τη σκοπιά στη λέσχη, απ' τη λέσχη ξανά στη σκοπιά, το πρωί σημαία, όπου πήγαινε ο στρατηγός εμείς από πίσω και άλλα πολλά εμπριμέ ;D

pkole είπε:
Μη νομίζεις.

Κι αυτά τυχερά είναι.

Εγώ ήμουν στη μπάντα του στρατού και μαρτύρησα.

Απ' τη σκοπιά στη λέσχη, απ' τη λέσχη ξανά στη σκοπιά, το πρωί σημαία, όπου πήγαινε ο στρατηγός εμείς από πίσω και άλλα πολλά εμπριμέ ;D
Οντως τυχερα ειναι!! εγω στην μπαντα ξεχασα πως γραφεται η σκωποια!!! ;D

αλλα μονο κ μονο γι αυτο πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθει καποιος με τη μουσικη ;D

Mπορεις να τις ανεβασεις σαν attachment (ανοιγωντας το μενου "Προσθετες Επιλογες".

Ενναλακτικα μπορεις να κανεις δεξι κλικ στη φωτογραφια, να επιλεξεις "Αντιγραφη τοποθεσιας εικονας" και να την ποσταρεις χρησιμοποιωντας τα
tags.

Mαγνητη εχει, ομορφο ειναι, σε καλη κατασταση δειχνει. Τωρα αν βρεις και καποιον πιο εμπειρο και πατε μαζι να δει το οργανο (τον ηχο, την κατασταση των ταστων κλπ) θα εισαι τζετ.

kotsikatos είπε:
δειτε και την φωτο τωρα....ακουω γνωμες
καλό είναι, έχει πολύ λίγο relief όμως με αποτέλεσμα να ταστάρει στα πρώτα τάστα. Η μπουργάνα είναι δυνατή, αλλά η λα δεν έχει πολύ σκάσιμο, ενώ ο καβαλάρης δεν πατάει καλά στο καπάκι. ;)

Χωρίς πλάκα τώρα, δες το με κάποιον που ξέρει να το εκτιμήσει, γιατί αν περιμένεις να εγκρίνουμε τη ...νύφη από το jpeg θα την πατήσεις :-\

Φιλε skantzo ολα αυτα τα ειδες στην φωτογραφια μλοντας σοβαρα;;;;; η απλα αστειευοσουν συμβουλευοντας με;;

Να ξερω!

τώρα μάλλον μου κάνεις εσύ πλάκα :)

τελοσπάντων, η συμβουλή μου είναι στη 2η παράγραφο

Mα εννοειτε πως μοιλις το παρω θα το παω σε καποιον μαστορα η σε καποον μουσικο οικο

να μου το κοιταξουνε και να μου πουνε την αληθεια....μακαρι να ειναι μια χαρα το μπουζουκι ειδαλλως....

To μπουζουκάκι στην φωτογραφία είναι της κατηγορίας "τουριστικό" , με μια πρώτη ματιά στην φιγούρα που είναι αυτοκόλλητο πλαστικό,στην τοστιέρα που δεν είναι ούτε παλίσανδρος , ούτε έβενος και στον χοντροκομμένο καβαλάρη.

Όπως είπαν τα παιδιά ρίξε μια ματια στον ματσικα μπορείς να πετύχεις κάτι καλό

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back