Reply to thread

Θερμές ευχαριστίες στον φίλο που ανοιξε το topic μια κι εγω ψαχνομαι για κάποια πεταλιέρα που λίγο πολύ να κανει πολλά (ας πούμε). Χωρίς να είχα ποτέ την άψογη πεταλιέρα ή τα πολύ ψαγμένα πετάλια, ποτέ δεν έβγαλα ήχο που να με ικανοποιεί  ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΩ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΓΩ!!!! RTFM που λένε και οι φίλοι μας οι ξένοι. Τι σημαίνει αυτό???? Read The Fucking Manual. Ε αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Όχι απο τεμπελια, αλλά από έλλειψη χρόνου. Θα θελα λοιπόν κάτι που να μπορείς να το "προσβάσεις" κάπως γρήγορα και να καταλάβεις τι έχεις στα πόδια σου κάπως γρηγορα.  Οπότε άμα σου βγει και κανένα Σ/Κ ψιλοελεύθερο να μπορείς να του κατακτήσεις κάποιο 10-15% χωρίς τόοοοοσο πολλές γνώσεις τεχνικού ήχου!!!

Έχοντας αναφέρει τα ανωτέρω και με δεδομένο ότι πήγα προσφάτως στο γνωστό μαγαζί της Ιπποκράτους και για τα 10-15 λεπτά που καθησα εκεί, συνέκρινα το TC Electronics Nova System με το M9 της Line 6, θα ήθελα την γνώμη σας και για το Μ13. Εγώ με το Μ9 έπαθα σόκ. Πολύ ψαρωτικοί ήχοι (για μένα που δεν παίζω και τίποτα thrashιες, αλλά πιο πολύ classic rock , blues.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας.  Συπεριλάβετε στην κριτική σας και το Μ13, please, please (με φωνη Γ. Βασιλειάδου, στην ταινία η θεία από το Σικάγο)

Back