Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και διαβασω ακομα το manual της gt-8 ;D...zithon είπε:μου φαινεται καλυτερος ο ηχος παντως απο της gt-8.αλλα και παλι δεν μπορεις να ξερεις με ενα video....παντως επειδη εχω αρκετη εμπειρια με την gt-8,το καινουργιο menu της gt-10 και ο ελεγχος της με φοβισε πολυ.:-[ :-[ :-[δεν θα ηθελα να ξαναμπλεξω με κατι τετοιο με τιποτα ξανα στη ζωη μου
![]()
Σωστός!!εμενα σαν εφφεδιερα με ενδιαφερει κυριως κ ο χειρισμος των fx που σου προσφερει η gt σειρα δεν συγκρινεται με αυτον αλλης πεταλιερας
Δηλαδή δεν σ αρέσει το metal παίξιμο ή αυτό που άκουσες δεν ήταν metal για σένα..γιατί δεν νομίζω οτι παίξαν κάτι άλλο πέρα από αυτό.. :(ειλικρινα αν ακουγεται οπως στο βιντεο ουτε αν μου τη χαριζαν δεν θα την επαιρνα
Ναι το looper μου άρεσε κι εμένα πολύ..εχουν προστεθει ωραια πραγματακια πανωοπως dual fx chain, usb,looper,ευκρινεστερη οθονη
Θέλεις να γίνεις νονός μου,θείος μου..ή ό,τι θέλεις,φτάνει να έχεις τις ίδιες απόψεις τα χριστούγεννα,στη γιορτή μου στα γενέθλια μου.. ;D ;D ;D ;DΕξαλλου με την κατηφορα που εχουν παρει οι τιμες των λαμπατων ενισχυτων στην εποχη μας δεν υπαρχει πλεον δικαιολογια να μην εχει καποιος εστω και εναν....
+1gmoll είπε:Σωστός!!εμενα σαν εφφεδιερα με ενδιαφερει κυριως κ ο χειρισμος των fx που σου προσφερει η gt σειρα δεν συγκρινεται με αυτον αλλης πεταλιερας![]()
Εβγαλε την ΜΕ-20 που είναι πανεύκολη στην χρήση, έχει όλα τα απαραίτητα και ακούγεται μια χαρά.sol83 είπε:Κατι ψιλοασχετο (ως συνηθως), ξερει μηπως κανεις αν η boss σκοπευει να αντικαταστησει και την ΜΕ-50;
και asembly μη σου πω... ;Dzithon είπε:H gt-8 επρεπει να εχεις πτυχειο C++για να την ελεγξεις! ;D ;D