Boss GT-10

ωπ με προλαβες  ;D

εχουν προστεθει ωραια πραγματακια πανω

οπως dual fx chain, usb,looper,ευκρινεστερη οθονη

αν εχουν βελτιωσει κ λιγο το signal loss φυγαμε παλι για πεταλιερα  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αν δεν το ακουσεις απο κοντα δεν μου λεει τιποτα.....παντως μια απο τα ιδια μου φαινεται....μακαρι να βγει ενα τετοιο μηχανημα και να εχει καποια ποιοτητα στα γκαζια θα λυσει το προβλημα πολλων αλλα δεν το βλεπω... ::)

τι να λεει η ευκρινεια της οθονης και το dual fx αν πατας τα βρωμικα της και ειναι playstation.. >:(

Γιατί το πρόβλημα στα καθαρά έχει λυθεί?....

Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο στις περισσότερες πεταλιέρες να βγάλεις καθαρό ήχο παρά βρώμικο

μου φαινεται καλυτερος ο ηχος παντως απο της gt-8.αλλα και παλι δεν μπορεις να ξερεις με ενα video....παντως επειδη εχω αρκετη εμπειρια με την gt-8,το καινουργιο menu της gt-10 και ο ελεγχος της με φοβισε πολυ.  :o:-[ :-[ :-[δεν θα ηθελα να ξαναμπλεξω με κατι τετοιο με τιποτα ξανα στη ζωη μου :D

παρολο που δεν μου αρεσουν οι πεταλιερες ολα σε ενα, και παρολο που εκπλησσομαι καθε φορα που οι εταιρειες φτιαχνουν ενα τοσο κακο sample του προιοντος που θελουν να πουλησουν σαν αυτο με τους δυο κιθαριστες στην αρχη του βιντεο της gt10 (ειλικρινα αν ακουγεται οπως στο βιντεο ουτε αν μου τη χαριζαν δεν θα την επαιρνα), ελπιζω να εχουν διορθωσει το αρκετα δυσχρηστο μενου οπως αυτο υπηρχε στην gt 6,8

συμφωνω και για τα καθαρα αλλα ειναι σε λιγοτερο βαθμο ενοχλητικα.. Μπορει να ειναι πολυ βολικα μηχανηματα και να μπορεις να κανεις live και να παιξεις τα παντα αλλα....υπαρχει το μεγαλο αλλα....δεν εχουν ποιοτητα ειδικα τα γκαζια του ειναι ψεμα εαν λυσουν αυτο ισως δοκιμασω κανενα τετοιο αλλα μεχρι τοτε οτι βγαζουν θα ειναι μια απο τα ιδια

zithon είπε:
μου φαινεται καλυτερος ο ηχος παντως απο της gt-8.αλλα και παλι δεν μπορεις να ξερεις με ενα video....παντως επειδη εχω αρκετη εμπειρια με την gt-8,το καινουργιο menu της gt-10 και ο ελεγχος της με φοβισε πολυ.  :o:-[ :-[ :-[δεν θα ηθελα να ξαναμπλεξω με κατι τετοιο με τιποτα ξανα στη ζωη μου :D
και διαβασω ακομα το manual της gt-8  ;D...

για μενα το προβλημα απο καθαρα κ απο βρωμικα εχει λυθει...απο το pod pro

εμενα μου αρκει για αυτο που ειναι...

ειδικα για direct ηχογραφισεις  ;)

εμενα σαν εφφεδιερα με ενδιαφερει κυριως κ ο χειρισμος των fx που σου προσφερει η gt σειρα δεν συγκρινεται με αυτον αλλης πεταλιερας  ;)

εμενα σαν εφφεδιερα με ενδιαφερει κυριως κ ο χειρισμος των fx που σου προσφερει η gt σειρα δεν συγκρινεται με αυτον αλλης πεταλιερας
Σωστός!! ;)

(ειλικρινα αν ακουγεται οπως στο βιντεο ουτε αν μου τη χαριζαν δεν θα την επαιρνα
Δηλαδή δεν σ αρέσει το metal παίξιμο ή αυτό που άκουσες δεν ήταν metal για σένα..γιατί δεν νομίζω οτι παίξαν κάτι άλλο πέρα από αυτό.. ::)

εχουν προστεθει ωραια πραγματακια πανωοπως dual fx chain, usb,looper,ευκρινεστερη οθονη
Ναι το looper μου άρεσε κι εμένα πολύ.. :)

Γενικα οτι και να κανουν οι εταιριες αποκλειεται ποτε οποιαδηποτε πεταλιερα να σου δωσει ζωντανα  τον ηχο αλλα και την αισθηση ενος καλου λαμπατου ενισχυτη μια και οι νομοι της φυσικης το...απαγορευουν...

Οποτε η χρηση τους  καλο ειναι να περιοριζεται στο recording η ζωντανα ΜΕΣΑ απο εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (σαν εφεδιερες...) ;)

Εξαλλου με την κατηφορα που εχουν παρει οι τιμες των λαμπατων ενισχυτων στην εποχη μας δεν υπαρχει πλεον δικαιολογια να μην εχει καποιος εστω και εναν....

Εξαλλου με την κατηφορα που εχουν παρει οι τιμες των λαμπατων ενισχυτων στην εποχη μας δεν υπαρχει πλεον δικαιολογια να μην εχει καποιος εστω και εναν....
Θέλεις να γίνεις νονός μου,θείος μου..ή ό,τι θέλεις,φτάνει να έχεις τις ίδιες απόψεις τα χριστούγεννα,στη γιορτή μου στα γενέθλια μου.. ;D ;D ;D ;D

Κατι ψιλοασχετο (ως συνηθως :P ), ξερει μηπως κανεις αν η boss σκοπευει να αντικαταστησει και την ΜΕ-50; (αυτες οι gt ρε σεις ΠΟΛΥ φασαρια, δεν βγαζεις ακρη, ειμαι και ψιλοτεμπελης  ;D ) Ειναι αρκετα χρονια στην αγορα, η gt8 πιο προσφατη ειναι και την αντικατεστησαν ηδη σε 3 χρονακια...

sol83 είπε:
Κατι ψιλοασχετο (ως συνηθως :P ), ξερει μηπως κανεις αν η boss σκοπευει να αντικαταστησει και την ΜΕ-50;
Εβγαλε την ΜΕ-20 που είναι πανεύκολη στην χρήση, έχει όλα τα απαραίτητα και ακούγεται μια χαρά.

μακρια απο πεταλιερες πεταχτε τες ......

ειδικα αμα ειναι να διαβαζεις 100 σελιδες manual για να φτιαξεις ενα ηχο τις προκοπης που μονο τις προκοπης δεν θα ειναι και αυτος χεσ.....α και κατ......τα

χιλιες φορες ενας καλος ενισχυτης και δυο πραγματακια ακομα που χρειαζεσαι και τελος!!!!!!!!!!!!!!

εγω παντως για την gnx 3 της digitech εδωσα πριν 3 χρονια κοντα 500 ευρω ( θυμα ) και ακομα τα κλαιω γιατι ενα ηχο της προκοπης δεν καταφερα να φτιαξω αληθοφανη.πολυ ψεμα!!!!ακομα και τα presets αθλια!!

Μια χαρά είναι τα πολυεφέ.

Όσο τα χειρίζεσαι σαν κάτι ανεξάρτητο χαρακτήρα και όχι σαν "υποκατάστατο" ή "εξομοιωτή" τόσο περισσότερο θα ανταμειφθείς από την ευκολία τους αρκεί να διαθέσεις το χρόνο να βρεις τα sweet spots τους όπως και σε σχεδόν κάθε είδους gear ;)

Οποτε η χρηση τους  καλο ειναι να περιοριζεται στο recording η ζωντανα ΜΕΣΑ απο εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (σαν εφεδιερες...)

συμφωνω με τον superfunk αλλα και παλι σε εμενα τουλαχιστον οταν απο την πεταλιερα ρυθμιζω το amp και το cabinet στο direct ετσι ωστε να παρω καθαρα την παραμωρφοση του ενισχυτη μου και να προσθεσω μονο καποιο εφε απο την πεταλιερα ο ηχος δεν ειναι 100% οπως αν καρφωνα κατευθειαν την κιθαρα στον ενισχυτη (χωρις να προσθεσω εφε) και αυτο ειναι σπασιμο!!!εκτος και αν δεν κανω κατι καλα.

H gt-8 επρεπει να εχεις πτυχειο C++για να την ελεγξεις! ;D ;D

zithon είπε:
H gt-8 επρεπει να εχεις πτυχειο C++για να την ελεγξεις! ;D ;D
και asembly μη σου πω... ;D

αλλα οπως το πες...ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ!!!!  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back