μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω αυτο το τραγούδι? με κλιπ για το βασικό ριφφ

rgxinap

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
το ριφφ πήγαινε κάπως έτσι : https://soundcloud.com/greekdude888/...-find-the-song

ο τραγουδιστης ήταν μαυρος
πριν 15-20 χρόνια το MTV το έπαιζε συνέχεια.
δεν ξαναακουσα το τραγούδι απο τότε
αν θυμάμαι καλά το βιντεο κλιπ έδειχνε μια έρημο (??)

περιείχε στο ρεφραιν τις λέξεις head ή mind και ήταν στο είδος blues/rock/soul song, στο βίνετεο κλιπ έδειχνε μόνο τον τραγουδιστη μόνο του, είχε κοντά μαλιά, μπλουζ μαλλον φάτσα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ευχαριστω αλλα κανένα απο αυτα δεν έχει το ριφάκι που παίζω, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι πήγαινε όπως το παίζω.

το βίντεο κλιπ θυμάμαι είχε μόνο τον τραγουδιστή όχι κιθάρα, δεν φαινόταν κιθάρα αν θυμάμαι καλά,

και το ρεφραιν τελείωνε κάπως .... " my miiiind" ή "my heeeaaad"

και φαινόταν πιο νέος απο τον Cray, ολίγον πιο hip hop-φατσα , δήλ όχι τοσο 50ς.

Το Google σε σκεφτότανε (και πολλούς άλλους) και πλέον στην αναζήτηση του Android, όταν επιλέξεις το μικρόφωνο για φωνητική αναζήτηση, δίνει την επιλογή "search a song".

Τραγουδάς τη μελωδία και έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το τραγούδι που ψάχνεις. 

Εγω βρήκα ότι έψαχνα δοκιμάζοντας το. 

Πες μας αν θα το βρεις. 

το ειδα αλλά δεν φαίνεται να παιζει στο χαζο-samsung μου.

το δοκιμασα σε 2 διαφορετικά android, βγάζει ότι ναναι.. γκρρρ

δε μπορώ να ακούσω το sample σου γιατί είμαι στη δουλειά, αλλά ίσως εννοείς αυτό. Άκυρο...Λες μαύρος...

Eνταξει προφανώς δεν είναι αυτό αλλά μια χαρά μπορείς να τζαμαρεις αυτό που ψάχνεις πάνω από αυτό!!!!

. Άκυρο...Λες μαύρος...

Για να μην απαντατε τζαμπα...ΕΒΡΕΘΕΙ ο ενοχος

Απλα ειχε κατσει πολυ ώρα στον ηλΓιο ο Neil Young και πηρε χρωματακι σπεσιαλ  ?

Πλσσσσ όποιος μπορει ας βοηθήσει!

Με εχεις μπερδεψει, στο thread που λινκαρα λες οτι ειναι ο Neil Young.

ή δεν ισχυει? 

'Η ειναι ΑΛΛΟ τραγουδι το ενα και αλλο το αλλο?

ΣΦ μου, ήταν 2 τα τραγούδια που προσπαθούσα να εξακριβώσω, ένα το powderfinger που βρήκε ο Θεός @cigaret13, και ένα ετούτο εδώ, για τι οποίο έχω και κλιπ.

Δεν θα άνοιγα 2 νήματα για το ίδιο τραγούδι μπρε.

Να προσθέσω λίγο στην έρευνα:

Πριν 15 χρόνια είχαμε 2005 (τρομερό;). Να έπαιζε το MTV συνέχεια blues/soul κομμάτι εκείνη την εποχή αποκλείεται. Τουτέστιν ή είναι παλιότερο ή έχει γερή δόση ποπ ή/και alternative.

Να προσθέσω λίγο στην έρευνα:

Πριν 15 χρόνια είχαμε 2005 (τρομερό;). Να έπαιζε το MTV συνέχεια blues/soul κομμάτι εκείνη την εποχή αποκλείεται. Τουτέστιν ή είναι παλιότερο ή έχει γερή δόση ποπ ή/και alternative.

πριν μεταξυ 15 και 20 χρόνων πίσω, δηλ 2000-2005 , το λέω γιατι το άκουγα μετά την παντρειά, δηλ σίγουρα μετά το 2001. Καμία σχέση με alternative, (μπορεις να ακούσεις και μόνος σου) και επίσης καθολου pop.

Και επειδή τον τραγουδιστη δεν τον ξανα συνάντησα ποτέ μαλλον πρόκειται για one-hit wonder.

μαλλον πρόκειται για one-hit wonder.

Μήπως ήταν αυτός?

166916_v9_bb.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back