- Πόντοι
- 16
Καλησπερα. Εδω και αρκετο καιρο εχω εναν blues junior και πραγματικα τον λατρευω. Μεγεθος ενταση ηχος ολα μια χαρα. Ψαχνοντας ομως προσπαθωντας να φτασω σε ενα ουτοπικο αποτελεσμα (προσωπικα παντα) απο θεμα ηχου (χωρις να πληρωσω πολλα αλλωστε ΔΕΝ υπαρχουν) νομιζω οτι αυτο που πραγματικα θα ηθελα ειναι ενας ηχος κοντα σε Super Reverb/Deluxe Reverb. Ισως να μην τοποθετω σωστα αυτο που καταλαβαινω αλλα δειξτε ελεος. Ακουγοντας λοιπον ενα κλιπακι στο γιουτουμπι με εναν τυπο που ειχε βαλει τον BJ στην καμπινα του Deluxe reverb ενθουσιαστηκα.
Και ερωτω λοιπον τους εμπειρους και μη εαν μπορω να κανω κατι στον bj ετσι ωστε να προσεγγίσω ηχητικα τα πραραπανω. Δεν εχω διαθεση να αγορασω κατι που κανει 800+ πιθανον να εχει πειραχτει η να τον εχουν φαει οι αρεχνες! Μακροπροθεσμα βλεπουμε.
Προς το παρον ομως
Για το ηχεια νομιζω πως τιθεται θεμα μιας και απο οτι εχω ακουσει ηχειο με ηχειο στον ιδιο ενισχ. εχει τρομερη διαφορα.
Για λαμπες δεν εχω ιδεα αν θα μπορουσα να κανω κατι ...
Για ηλεκτρονικες αλλαγες επισης
και τελος για την καμπινα (ισως λεω ισως κατι πιο μεγαλο η κατι διαφορετικο να δωσει αλλο αερα )
Εαν προκειται να κοστισει 500+ τοτε να κοιταξω να παρω εναν κανονικο να ησυχασω.
Τονιζω ομως οτι δεν με χαλαει ο BJ απλα αυτα τα μοντελα μου φτιαχνουν πολυ το κεφι οταν τα ακουω.
Σε περιπτωση που δεν περνει καμια τετοια αλλαγη υπαρχει κανενας φθηνος και αξιοπρεπης κλονος?
ΥΓ1: Εαν μπορω να καταλαβω σωστα κατι αναλογο με αυτο με συναρπαζει
ΥΓ2: Δεν ειμαι πολυ εμπειρος οποτε συγχωρειστε τυχον λαθη
Ευχαριστω για τον χρονο την υπομονη και την διαθεση να βοηθησετε!
Και ερωτω λοιπον τους εμπειρους και μη εαν μπορω να κανω κατι στον bj ετσι ωστε να προσεγγίσω ηχητικα τα πραραπανω. Δεν εχω διαθεση να αγορασω κατι που κανει 800+ πιθανον να εχει πειραχτει η να τον εχουν φαει οι αρεχνες! Μακροπροθεσμα βλεπουμε.
Προς το παρον ομως
Για το ηχεια νομιζω πως τιθεται θεμα μιας και απο οτι εχω ακουσει ηχειο με ηχειο στον ιδιο ενισχ. εχει τρομερη διαφορα.
Για λαμπες δεν εχω ιδεα αν θα μπορουσα να κανω κατι ...
Για ηλεκτρονικες αλλαγες επισης
και τελος για την καμπινα (ισως λεω ισως κατι πιο μεγαλο η κατι διαφορετικο να δωσει αλλο αερα )
Εαν προκειται να κοστισει 500+ τοτε να κοιταξω να παρω εναν κανονικο να ησυχασω.
Τονιζω ομως οτι δεν με χαλαει ο BJ απλα αυτα τα μοντελα μου φτιαχνουν πολυ το κεφι οταν τα ακουω.
Σε περιπτωση που δεν περνει καμια τετοια αλλαγη υπαρχει κανενας φθηνος και αξιοπρεπης κλονος?
ΥΓ1: Εαν μπορω να καταλαβω σωστα κατι αναλογο με αυτο με συναρπαζει
ΥΓ2: Δεν ειμαι πολυ εμπειρος οποτε συγχωρειστε τυχον λαθη
Ευχαριστω για τον χρονο την υπομονη και την διαθεση να βοηθησετε!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: