• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

"Blade Runner - End Titles" recreated

Δρ. Μιξ....?
μμμ.... εγώ είμαι καλύτερος.

Πολύ καλό βίντεο. Είναι κορυφαίος ο Dr.

Τον λατρεύω, είμαι και εγώ fan. Για άλλη μια φορά εξαίρετη δουλεία και πολύ κέφι.

• Like
Reactions: Waterfall-K
Ζαν Μισελ Δριτσρ, μην υποκύπτεις στα χαμούνδ και τα μουυυυυυυγκ. Θα κάμνουμε κραουντ φάντινγ και θα σε πάρουμε το Μοντάζ8 και τότε η κάμπια της Κανήθου θα σε προσκυνά γονυπετής και σούρνοντας

Ζαν Μισελ Δριτσρ, μην υποκύπτεις στα χαμούνδ και τα μουυυυυυυγκ. Θα κάμνουμε κραουντ φάντινγ και θα σε πάρουμε το Μοντάζ8 και τότε η κάμπια της Κανήθου θα σε προσκυνά γονυπετής και σούρνοντας
Θα πάρω αυτό όταν πέσει στα 399 του χρόνου πριν το αποσύρουν για το ΜΚ4. Αν και τους βλέπω να το ρίχνουν στα 499.  Κάθε χρόνο και χειρότερα. ?

image.jpeg

• Like
Reactions: foxxx
Θα πάρω αυτό όταν πέσει στα 399 του χρόνου πριν το αποσύρουν για το ΜΚ4. Αν και τους βλέπω να το ρίχνουν στα 499.  Κάθε χρόνο και χειρότερα. ?

Προβολή συνημμένου 47920
Τι είναι τούτο εδώ; Ωραίο minimal design... 

• Agree
Reactions: Shelter
Τι είναι τούτο εδώ; Ωραίο minimal design... 
Controller Keyboard είναι για να δουλεύεις τα VST instruments και effects και για να κάνεις EDIT και για να πατάς το play, το stop και το RECORD στην ΠΣΗΦΙΑΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ του DAW και να παίζεις με τα FADERS. είναι minimal design άλλα MAXIMAL τιμή οι ΑΤΙΜΟΙ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ?

• Thanks
Reactions: Terry RoscoeBeck5
Controller Keyboard είναι για να δουλεύεις τα VST instruments και effects και για να κάνεις EDIT και για να πατάς το play, το stop και το RECORD στην ΠΣΗΦΙΑΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ του DAW και να παίζεις με τα FADERS. είναι minimal design άλλα MAXIMAL τιμή οι ΑΤΙΜΟΙ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ?
Βασικα για ΝΙ ειναι ταμάμ 

Βασικα για ΝΙ ειναι ταμάμ 
Για όλα καλό είναι. Αλλά έχει 768 ευρώ. Γιατί την είδαν Apple. Τουλάχιστο να το πετύχουμε σε καμία έκπτωση αργότερα, να παίξουμε το blade runner με VST ? 

Trending...

Νέα θέματα