- Πόντοι
- 6
Εχει κανένας στο fORUM Blackstar HT5 η HT5R που να εχει αλλάξει λάμπες και να μπορει να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο???
Έχω αλλάξει tubes σε ht-5r. Θέλεις να πετύχεις κάτι διαφορετικό σε tone?Kithagoras είπε:Εχει κανένας στο fORUM Blackstar HT5 η HT5R που να εχει αλλάξει λάμπες και να μπορει να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο???
Σωτο σευχαριστω πολύ... ναι για sweeter tone μενδιαφερει...Sottos είπε:Έχω αλλάξει tubes σε ht-5r. Θέλεις να πετύχεις κάτι διαφορετικό σε tone?
Για sweeter και χαλαρότερο gain θα έλεγα sovtek 7025 και για πιο high gain stuff, JJ ecc83s ή 12ax7b.
Για τη bh7 τελική, τα πράγματα είναι δυσκολούτσικα καθώς έχει 2 trimmers για bias μέσα και οι ισορροπίες στο bias κύκλωμά του είναι λεπτές(έχω ρυθμίσει διάφορους ht-5c/r και το λέω). H blackstar έλεγε αρχίκά πως το bias είναι "αυτορυθμιζόμενο" και καλά αλλά το πήρε πίσω...
Να 'σαι καλά!Kithagoras είπε:Σωτο σευχαριστω πολύ... ναι για sweeter tone μενδιαφερει...
για την τελική οκ χαλαρα...βασικά νόμιζα πως η bh7 δεν ηταν τελική αλλα δευτερη προενισχυτρια![]()