AXLNICK είπε:
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ... Το θέμα άνοιξε για γνώμες πάνω στον ενισχυτή !!!
Γνώμη ίσον Επιχειρήματα και Άποψη !!! Αν τώρα εσείς θεωρείτε επιχειρήματα το Δεν μου αρέσει ή το Μου αρέσει... τότε τι να πω εγώ.. η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια !!!
Επίσης αν γνώμη είναι ο ηλεκτρονικός της γειτονιάς που τον άνοιξε.... τότε εσείς όταν γνωρίσετε μια δίμετρη γκόμενα πηγαινετέ την για χειρουργείο για να δείτε τι έχει μέσα !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ρε φιλαρακι αφου τα επιχειρηματα του τυπου ειναι θολος , ειναι σαν να εχει μια κουβερτα μπροστα στο μεγαφωνο , ειναι μουντος , του λειπει presence , ειναι το ενα , ειναι το αλλο δεν σου αρκουν ως επιχειρηματα... Τι αλλο πρεπει να πουμε ? Οχι εξηγησε μου δηλαδη τι αλλο πρεπει να πουμε για να καταλαβεις οτι σε ολους εμας δεν αρεσει ο συγκεκριμενος , ειδικα οταν στα ιδια χρηματα παιρνεις orange , hudges , bugera , που ακουγονται καλυτερα κατα προσωπικη εμπειρια και γνωμη...
Δηλαδη συγνωμη εχεις την δυνατοτητα να παρεις την ενισχυταρα που ακουει στο ονομα bugera 6260 ( αντε επειδη ειναι τερας το αφηνω ) , bugera v22 , orange dark terror , tiny terror και θα παρεις τον παιχνιδακι ?
Εχεις ακουσει μηπως τον orange tiny terror , με το glory mod ? Κανε πρωτα αυτο και μετα ελα να το ξανασυζητησουμε
Παρε και ενα κλιπακι που γουσταρεις να ακους κιολας...
Δεν ειπαμε οτι απαγορευται να σου αρεσει... Καλα κανεις και με γεια σου με χαρα σου... Περαν τουτου ομως ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!
Το οτι γραφει καλα δεν ειναι κριτηριο διοτι με το cubase μπορεις και με ενα απλο pod farm να βγαλεις ηχο...
Τι δεν καταλαβαινεις ? Οχι τι δεν καταλαβαινεις...