- Πόντοι
- 1,788
@Terry RoscoeBeck5
Το ΑΠΘ τι σχέση έχει;
Το ΑΠΘ τι σχέση έχει;
Τι, τι σχέση; Ήταν μια κίνηση του... κομφορμισμού, ενάντια στον... αντικομφορμισμό (για να θυμηθώ προηγούμενο "νήμα")@Terry RoscoeBeck5
Το ΑΠΘ τι σχέση έχει;
Το ΑΠΘ την τελευταία φορά μου τσέκαρα.....ήταν στη Θεσσαλονίκη.Τι, τι σχέση; Ήταν μια κίνηση του... κομφορμισμού, ενάντια στον... αντικομφορμισμό (για να θυμηθώ προηγούμενο "νήμα")![]()
Οπότε τα γρανάζια θέτονται σε κίνηση - και εκεί και εδώ.
Πράγματι... Για το ίδιο μιλάμε. Τα δοχεία όμως είναι συγκοινωνούντα..ήταν στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα.Πράγματι... Για το ίδιο μιλάμε. Τα δοχεία όμως είναι συγκοινωνούντα.
Να σου πω... Εσύ δεν έχεις κάποια έκτακτη δουλεία προς τα μέρη μας; Κάνα κούτσουρο να δεις; Να ξανά προσπαθήσω να κινήσω τα νήματα για το αντικείμενο του "πόθου" σου; Να του ρίξω κάνα τηλέφωνο μήπως έχει βρεθεί στην πλευρά των πωλητών;![]()
Θα ήταν λαμπρή ευκαιρία...
Μάλιστα... μάλιστα...Μπα , γέρασα εγώ για ταξίδια....μολονότι το κέντρο της Αθήνας, όπως το έχω ξαναπεί, μου αρέσει.
Μην με προκαλείς...γιατί θα κλείσω το deal ,και θα αναγκαστείς να πας να την πάρεις....και να μου τη στείλειςΜάλιστα... μάλιστα...
Πρέπει να βρω κάτι... ακαταμάχητο, κάτι που να μην μπορείς να αντισταθείς, κάτι που να σε κάνει να έρθεις τρέχοντας, κάτι που να λειτουργήσει επάνω σου σαν ανίκητος μαγνήτης...
Τι θα μπορούσε όμως να είναι αυτό...![]()
ΥΓ: Θα το κάνω το call...
Προβολή συνημμένου 50942
Φίλος, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά αυτό το deal για να κλείσει, χρειάζεται να του κάνω... "μασάζ"Μην με προκαλείς...γιατί θα κλείσω το deal
Έχεις τρελαθεί... Και να μην σου αρέσει όπως παίζει και να με πλακώσεις στις... αγωγές; Μπα... Θα έρθεις να την τεστάρεις, δεν το συζητώ. Και μετά θα πιούμε μπύρες για τα καλορίζικαθα αναγκαστείς να πας να την πάρεις....και να μου τη στείλεις
Λες να με ενδιαφέρει.... πώς ακούγεται;Φίλος, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά αυτό το deal για να κλείσει, χρειάζεται να του κάνω... "μασάζ"![]()
Έχεις τρελαθεί... Και να μην σου αρέσει όπως παίζει και να με πλακώσεις στις... αγωγές; Μπα... Θα έρθεις να την τεστάρεις, δεν το συζητώ. Και μετά θα πιούμε μπύρες για τα καλορίζικα
![]()
Μήπως λέγεται έτσι το διπλανό του; Τέλος πάντων, το γωνιακό.Ο μαγαζί λέγεται vinylio
Δεν είναι στη γειτονιά που θα πιούνε τα παιδιά καφέ αλλά ναι υπάρχει, μπλε ακόμα και κακάσχημη όπως πάνταΆσχετο.
Η μπλέ πολυκατοικία υπάρχει ακόμα;
Κακασχημη είναι , όπως την καταντήσανε.....ή μάλλον όπως την είδα εγώ τελευταία φορά που πήγα Αθηνα....2011 αν θυμάμαι καλά.Δεν είναι στη γειτονιά που θα πιούνε τα παιδιά καφέ αλλά ναι υπάρχει, μπλε ακόμα και κακάσχημη όπως πάντα
Φυσικά αλλά την εχουν βαψει ασπρη.Άσχετο.
Η μπλέ πολυκατοικία υπάρχει ακόμα;
Οι εσωτερικοί χώροι ίσως είναι ωραίοι λόγο των μεγάλων παραθύρων, ένα γραφείο κάτω από ένα μεγάλο παράθυρο είναι ωραία φάση... εξωτερικά δεν γίνεται τίποτα ότι και να της κάνουν... Αλλά περί ορέξεωςΚακασχημη είναι , όπως την καταντήσανε.....ή μάλλον όπως την είδα εγώ τελευταία φορά που πήγα Αθηνα....2011 αν θυμάμαι καλά.
Κατά τα άλλα, και απορώ γιατι δεν της κάνουν μια αναπαλαίωση, γιατι είναι ιστορικό μνημείο αρχιτεκτονικής ....και φυσικά αν γίνει ,θα είναι αριστούργημα.....όπως ήταν όταν χτίστηκε
Έχω χάσει επεισόδια...Φυσικά αλλά την εχουν βαψει ασπρη.
Ναι, την έβαψαν στα '00s και είναι άξιον απορίας γιατί της άλλαξαν το χρώμα...Έχω χάσει επεισόδια...