Μπυροποσία "With a pint On my knees"

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
gvour είπε:
Επειδη ομως ξερω οτι θα μπουμε σε μεγαλη συζητηση,θα τα πουμε παλι απο κοντα αυτα

με συνοδεια μπυρας. :)
Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead. Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία. :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Προτείνω Παρασκευή στα Βριλήσσια - Volstead.

Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία. :D
Δε το κάνετε Σάββατο να έρθω κι εγώ;
Παρασκευή γυρίζω βράδυ από εξωτερικό και δε θα μπορέσω... :(

Για να μη του το ταράξουμε το νήμα, προτείνω μεταφορά και άνοιγμα "επίσημης" διαβούλευσης για το σοβαρό αυτό θέμα. Ισως καλύτερα την επόμενη βδομάδα τότε.

yameth είπε:
Για να μη του το ταράξουμε το νήμα, προτείνω μεταφορά και άνοιγμα "επίσημης" διαβούλευσης για το σοβαρό αυτό θέμα. Ισως καλύτερα την επόμενη βδομάδα τότε.
Παρασκευή- αυτή  ;)

αν μι θέτε κι εμέ τον ξενέρωτο, ευχαρίστως την άλλη Παρασκευή κάπου που να χει και μπύρα χωρίς αλκοόλ... :)

Παρασκευη,ειτε αυτη ειτε την αλλη μια χαρα.

Οτι αποφασιστει.

yameth είπε:
Ειναι ακομα εκει η Ουρανια? ;D ;D ;D

Οποτε θελετε αλλα οχι  στα  Βριλησσια  ,  ελεος  με τις ξενες χωρες .....

θελει και  ανανεωση  το διαβατηριο....

Αν το κάμετε αυτό το ΠΣΚ, θα στερηθείτε τη ρωμαλέα παρουσία μου που σας τονώνει πάντα το εθνικό φρόνημα. Από Πέμπτη έχει μίνι καύσωνα λέει (τον φαντάζομαι κοντόχοντρο και τρομερά αναψοκοκκινισμένο). Προσωπικώς θα μεταβώ από Παρασκευή εις τας εξοχάς και θα περάσω ατελείωτες ώρες στην παραλία όπου θα απολαύσω πλούσιο θέαμα.

Αν πείτε για το άλλο, πιθανόν.

έλα... Αυτή η Παρασκευή είναι εκτός για πολύ κόσμο.

Απλά σημειώστε ότι από βδομάδα εγώ ΠΣ δε μπορώ (μπορώ Κ όμως), γιατί θα πηγαίνω να δω τα παιδιά μου το ΣΚ... Άρα... :-/

Κάν'τε το όποτε μπορείτε και θα δω τι θα κάνω.

Το Volstead παντως ειναι ωραίο.

Παρασκευή ο Μακροίσκιωτος, ο Χάρης κι εγώ κακοποιούμε επί πληρωμή την Ευτέρπη σε δημόσια θέα (κοινώς έχουμε live - όχι στο ίδιο μαγαζί).

Οπότε άκυρον και πάμε για αργότερα.

Πάμε προς κέντρο. Που έχουν χαθεί Μανωλάκης, Αλέξανδρος είναι νέα παιδιά και γυρνωπόρτηδες να μας πουν καμιά δεκαριά μέρη;

Αιντε να δούμε πάλι ποιός θα το θυμηθεί.

Το μεταφέρουμε την επόμενη Παρασκευή 4/7 (Independence day) ή θα έχει ματς η Ελλάδα;

Μήπως είναι ρίσκο, να το πάμε για τις 11/7 και ίσως να έχει καύσωνα και...

Κορίτσια κανονίστε που θα είστε και δηλώστε παρουσία. Η κοινωνικότητα μου δεν είναι αυτό που θα λέγαμε παροιμιώδης και καταλαβαίνετε πως το προσπαθώ ιδιαίτερα... Παλαιότερα που υπήρχε τελετάρχης (που είσαι βρε ντζαζμαστερ) τα πράγματα ρολάρανε μια χαρά.

Συμπέρασμα: όποιος ανέβει αύριο Βριλήσσια θα είναι μόνος του. ;D

yameth είπε:

Ευκαιρία για θεματική μπυροποσία. :D
Ηρτεν η ώραν του!

Δεν είναι τίποτα επίσημο, όμως όποιος έχει κέφι για μια μπύρα στο γνωστό τραπέζι ορθίων, εγω θα είμαι εκεί. Έσκασα! ;)

https://www.google.com/maps/place/%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CF%89%CF%82/@38.036,23.827666,17z/data=!4m5!1m2!2m1!1zzpLPgc65zrvOrs-Dz4POuc6xIC0gVm9sc3RlYWQ!3m1!1s0x0:0x74c4408601194047?hl=en

yameth είπε:
Δεν είναι τίποτα επίσημο, όμως όποιος έχει κέφι για μια μπύρα στο γνωστό τραπέζι ορθίων, εγω θα είμαι εκεί. Έσκασα! ;)

https://www.google.com/maps/place/%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CF%89%CF%82/@38.036,23.827666,17z/data=!4m5!1m2!2m1!1zzpLPgc65zrvOrs-Dz4POuc6xIC0gVm9sc3RlYWQ!3m1!1s0x0:0x74c4408601194047?hl=en
να γινει ενα ποστ 3 ωρες νωριτερα για επιβεβαιωση την επιμαχη μερα.

Επειδή είμαι ηλίθιος... Αυτή τη Παρασκευή λέτε; Μπορεί να περάσω για λίγο μετά της συζύγου (αν θέλει εκείνη δηλαδή...).

Αυτή την Παρασκευή ιτ ιζ.

Ετσι κι αλλιώς λείπουν αρκετοί και θα λείψουν περισσότεροι σε λίγο, γι αυτό και η μικρή μπύρα στο λιβάδι, μεταξύ μας.

Ωραια θα ηταν να χτυπησουμε μπυρες με τη νοιζοπαρεα,εστω και οχι σε πληρη συνθεση,αλλα ειμαι αναγκασμενος να τις πιω σε καμμια παραλια του Πηλιου.Ας ειναι.

Πιετε και μια για την παρτη μου

γι αυτό και η μικρή μπύρα
οχι μικρη,μεγαλη.Α,και χαιρετισματα στην Ουρανια!

Να πούμε 9.00 ωστε να πάμε σπίτια μας μια λογική ώρα, για όσους δουλεύουν την επομένη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back