ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ #5: επιστολή διαμαρτυρίας

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
Χαιρετώ!

Το καλοκαίρι ήρθε, τα στριγγάκια βγήκαν στις παραλίες και τα παγωτά άρχισαν λιώνουν στον ήλιο.

1-750246-8775-t.jpg

Και ερωτώ:

Που είναι η μπύρα - οέο;

Μήπως κάνουμε μποϋκοτάζ και δεν το κατάλαβα; Μήπως προσπαθείτε μάταια να εξαφανίσετε την μπυροκοιλιά για τις θαλάσσιες εξορμήσεις; Το απαγορεύει το γνωστό ωδείο των Νοτίων Προαστείων;

Συν μπανάνα και μπύρα πίνει! Για μαζευτείτε boys and girls! Θερμή παράκληση να μην προταθούν ημερομηνίες πριν τις 12 Ιουλίου γιατί έχω φουλ του άσσου με δουλειά και πήζω άσχημα τότες  ;)

εγω το θέλω κυριάτο το παγωτάκι μ

el1.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
....και σε μερος ευαερο ευφεγγαρατο και ευαστερατο κατα προτιμηση  με θεα 

Οι ξενιτεμενοι ποτε γυρνουν ??

Προτείνω Beer Academy στα Βριλήσσια.

Δοκιμασμένη και καλή.

Πάντως όσο πιό αργά, τόσοι περισσότεροι θα έχουν φύγει.

Αφεντικό, την γουστάρεις την φάση, ε; Ατιμούτσικο!

Οκ, σας εμπιστεύομαι, αυτό το θέμα είναι ήδη kwstas79 approved, ακόμα και αν ξαναποστάρει ο willsuck4karma blue.

Κάπου δροσερά, με ανάλαφρους ζύθους, και ακόμα πιό ανάλαφρα ενδεδυμένες σερβιτόρες.

kwstas79 είπε:
Κάπου δροσερά, με ανάλαφρους ζύθους, και ακόμα πιό ανάλαφρα ενδεδυμένες σερβιτόρες.

hooters>the mall

Καλό, χρυσό, το hooters, έχει και ωραίες μπύρες, αλλά όχι καλοκαιρινό, με τόσα βυζιακωλουςσεκοινήθέα εκει μέσα σε πιάνει κλειστοφοβία και τάσεις καταδίωξης.

Σβήστε τις εικόνες που έχουν σα σκοπό να ενοχλήσουν και να δυσαρεστήσουν τον θεατή τους. Δεν νομίζω ότι φαίνεται αστείο σε κανέναν.

εσβησα.διαφωνω αλλα αν ενοχλει εστω εναν ,δεν εχω προβλημα.απο το αλλο εχει περασει 1 ωρα κ δεν μπορω να κανω τροποποιηση.εστειλα πμ σε μοντ.

dkall είπε:
....και σε μερος ευαερο ευφεγγαρατο και ευαστερατο κατα προτιμηση  με θεα 

Aκριβώς ό,τι είχα π(ι)εί κι εγώ στην προηγούμενη μπυροποσία...

Εγώ μάλλον αρχές Αυγούστου. Αν δεν βρίσκομαι σε αυτήν σωματικά, θα είμαι... ψυχικά.

Wow! είπε:
Σβήστε τις εικόνες που έχουν σα σκοπό να ενοχλήσουν και να δυσαρεστήσουν τον θεατή τους. Δεν νομίζω ότι φαίνεται αστείο σε κανέναν.
Όντως και μένα με ενόχλησαν οι σεξιστικές φωτογραφίες που έστειλαν οι Jase και trigga (σε αντίθεση με τα σεμνά αφράτα κοριτσάκια που έστειλε ο blue). Να σβηστούν παρακαλώ.

dkall είπε:
Δυστυχώς αρχηγέ μου, τέλος Ιουλίου...Δηλ κατά τις 20 Ιουλίου..

Jase και λοιποί δεν παίρνει παράταση με τίποτα έτσι;

http://www.doodle.ch/r96p5tmiexba788y

Ακολουθήστε το παραπάνω link, δημιούργησα ενα poll για να βγουν οι ημερομηνίες που θα ήμαστε διαθέσιμοι. Δεν έχω συμπεριλάβει κάποιες ημερομηνίες λόγω συναυλιών, όπως Iced Earth, Gary Moore, Maiden, κτλ. Άντε μην αργείτε.

+1 για την πρόταση του αρχηγού για Beer Academy, Βριλήσσια.

Μαριάνα σε περιμένουμε και σένα  ;)

εγω δεν θα ρθω αλλα το παίζω joker αμα ψήνεστε.Δωράκι ξέρετε πλέον, ενα ενισχυτάκι είναι αρκετό

Jasemeister είπε:
Μαριάνα σε περιμένουμε και σένα  ;)

ααα  :D  Πολύ θέλω! Ευχαριστώ για την ειδική πρόσκληση! (ελπίζω για μένα τη Μαριάνα να λες :P)

Trending...

Νέα θέματα

Back