- Πόντοι
- 16
Hope you like!

Όντως περνάνε μια καλά καλά και μετά αναρωτιέσαι "τι μου θυμίζει" και κάθεσαι και σκας μην μοιάζει με κάτι και φανεί σαν αντιγραφή ;DPanagiotisrx7 είπε:αλλά το τι φράσεις μας περνάνε χωρίς να το καταλάβουμε...
Και εκεί που λες ανακάλυψα την Αμερική λες "όχι ρε πούσ@#$" από εκεί μου κόλλησε;;; ;Dkbasilis είπε:Όντως περνάνε μια καλά καλά και μετά αναρωτιέσαι "τι μου θυμίζει" και κάθεσαι και σκας μην μοιάζει με κάτι και φανεί σαν αντιγραφή ;D
Ναι ;D ;D ;D ;D το πιό γ :-X :-Xω ήταν που είχα σκεφτεί κάτι και τελικά ήταν μελωδία από φωνιτηκά κι'όλας ;D ;D ;D ;D και τρωγόμουν βρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει ;D ;D ;DPanagiotisrx7 είπε:Και εκεί που λες ανακάλυψα την Αμερική λες "όχι ρε πούσ@#$" από εκεί μου κόλλησε;;; ;D
Σίγουρα εδώ πιο παλιά και βρίσκανε κοινά πράματαPanagiotisrx7 είπε:Βέβαια πλέον δεν υπάρχει παρθενογέννεση, οπότε λογικό είναι αν το ψάχνεις πολύ να βρίσκεις κοινούς παρανομαστές με άλλα πράγματα...
Τώρα παρατήρησα το "Ρε".holyjoy είπε:Πάρα πολυ καλό μπράβο σουκουρδισε την κιθαρα σε ρε όμως εκεί αν δεν απατώμαι ειναι το κομματι,