Μπήκα και 'γω στο διαγωνισμό Duncan και Μαγιονέζα!

Σ'ωραιος! Μου αρεσε αρκετα το παιξιμο σου, πολυ καλη τεχνικη και καλες ιδεες! Ειχε μια αλητεια που με εφτιαξε πολυ!

Πολύ μου άρεσε το σόλο σου!

Ωραίο παίξιμο και πολύ καλές ιδέες. Μου θύμισε 80 's heavy metal soloing.

Μπράβο και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό.  :)

Πάρα πολυ καλό μπράβο σου ;) κουρδισε την κιθαρα σε ρε όμως εκεί αν δεν απατώμαι ειναι το κομματι, απο που το πηρες το backing να γραψω και εγω τιποτε εκει πανω  ;D

Απο τα πιο ωραια κομματια του διαγωνισμου...

Μου αρεσε πολυ!!!

Αν ηταν λιγο καλυτερη η ποιοτητα θα ηταν αψογο...

Πολύ ωραίος φίλε, μπράβο. Ούτε υπερβολές, ούτε μυστήριες τεχνικές κακοπαιγμένες. Καλή επιτυχία.

Εμένα πάλι μου άρεσε η κιθάρα σου ;D ! Είναι βαμμένη έτσι από το εργοστάσιο???

Η κιθάρα είναι μια γριά BC Rich late 80s και έτσι την βγάζανε...

Έχει EMG και έπειτα πάει σε ένα PODάκι 2.0

Όσον αφορά τους Accept, να σου πω την αλήθεια δεν έχω πολυακούσει αλλά το τι φράσεις μας περνάνε χωρίς να το καταλάβουμε...είναι μεγάλη κουβέντα.

Thanks!!!

Panagiotisrx7 είπε:
αλλά το τι φράσεις μας περνάνε χωρίς να το καταλάβουμε...
Όντως περνάνε μια καλά καλά και μετά αναρωτιέσαι "τι μου θυμίζει" και κάθεσαι και σκας μην μοιάζει με κάτι και φανεί σαν αντιγραφή  ;D

kbasilis είπε:
Όντως περνάνε μια καλά καλά και μετά αναρωτιέσαι "τι μου θυμίζει" και κάθεσαι και σκας μην μοιάζει με κάτι και φανεί σαν αντιγραφή  ;D
Και εκεί που λες ανακάλυψα την Αμερική λες "όχι ρε πούσ@#$" από εκεί μου κόλλησε;;;  ;D

Βέβαια πλέον δεν υπάρχει παρθενογέννεση, οπότε λογικό είναι αν το ψάχνεις πολύ να βρίσκεις κοινούς παρανομαστές με άλλα πράγματα...

Panagiotisrx7 είπε:
Και εκεί που λες ανακάλυψα την Αμερική λες "όχι ρε πούσ@#$" από εκεί μου κόλλησε;;;  ;D
Ναι  ;D ;D ;D ;D το πιό γ :-X :-Xω ήταν που είχα σκεφτεί κάτι και τελικά ήταν μελωδία από φωνιτηκά κι'όλας  ;D ;D ;D ;D και τρωγόμουν βρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει  ;D ;D ;D

Panagiotisrx7 είπε:
Βέβαια πλέον δεν υπάρχει παρθενογέννεση, οπότε λογικό είναι αν το ψάχνεις πολύ να βρίσκεις κοινούς παρανομαστές με άλλα πράγματα...
Σίγουρα εδώ πιο παλιά και βρίσκανε κοινά πράματα

holyjoy είπε:
Πάρα πολυ καλό μπράβο σου ;) κουρδισε την κιθαρα σε ρε όμως εκεί αν δεν απατώμαι ειναι το κομματι,
Τώρα παρατήρησα το "Ρε".

Ναι σε "Ρε" είναι αλλά γιατί να κουρδίσω σε "Ρε";

Και με non recessed floyd που να σετάρω... ;D

Το "Ρε" το χρησιμοποιώ μόνο με την LP μου όταν δεν μου βγαίνουν τα "πιασίματα" ή όταν θέλω λίγο παραπάνω όγκο στα riff και κάνω μόνο τη "Μι" σε "Ρε" και όχι όλες τις χορδές.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back