+yameth είπε:Κάτι βρήκες εκεί φίλος. Follow that car!
Συμφωνώ σε όλα!yameth είπε:To έβαλα να παίζει κι έκανα άλλες δουλειές όταν μετα απο κανα τρίλεπτο συνειδητοποιώ πως ακούω κάτι μη γνώριμο... Ξαναγυρνάω στη σελίδα και είναι όντως ΣουΦου!
Κάτι βρήκες εκεί φίλος. Follow that car!
Επι του τεχνικού να προσθέσω πως χρειάζεται άλλη μια ακουσιά εκ μέρους σου, καθώς το συνθ μπάσο δεν είναι Fender και βγάζει... μπάσα πολλά. Θα το τραβούσα πίσω λιγάκι μη πάρουμε κανα κώνο στο χέρι.
, καθώς το συνθ μπάσο δεν είναι Fender και βγάζει... μπάσα πολλά. Θα το τραβούσα πίσω λιγάκι μη πάρουμε κανα κώνο στο χέρι.
Λετε Ε? ;DΜας τάσκισες τα μόνιτορ.
Επιτηδες...με το ζορι κρατηθηκα να μη βαλω παραπανω θεματα....αλλα το στυλ αυτο θελει...μινιμαλισμο (οχι απλοϊκοτητα αλλα απλοτητα) ;DΗθελα μια μεγαλύτερη ανάπτυξη στα μερη των θεμάτων σε ορισμένα σημεια που είναι λιγο στατικά, ελαφρώς "μονοτονίζει"
different strokes for different folks....ο καλλιτεχνης πρεπει να ικανοποιει ενα ευρυ κοινο με διαφορετικα γουστα ;DΑπλά δεν θα κυνήγαγα να επαναλάβω την ακρόαση οπως σε άλλα που ακούω ανα καιρούς.
ο καλλιτεχνης εχει γραψει απο κανονικα σκυλαδικα και ελληνοποπ μεχρι...πΓοιτικο εναλλακτικο "ροκ" και instrumental... ;D ολα τα σφαζει και ολα τα μαχαιρωνει...απλα ΑΥΤΗ τη στιγμη στην...καρριερα τουΚαι εγώ επειδή αντιλαμβάνομαι απο την ακρόαση οτι ο καλλιτέχνης κατέχει πολυ μεγαλύτερες παικτικές και ορχηστρικές δυνατότητες και ίσως "φρενάρει" τις συνθέσεις του προς όφελος της αρτιότητας και της ορθότητας ή γιατι αισθάνεται ασφαλης σε ένα είδος, θέλω να μας δείξει τα δόντια του και σε άλλα στυλ και προς το ποπ και το ηλεκτρονικό και άλλα γιατι όχι.
γουστάρω! ;Dcos_dr είπε:Τα μπάσα είναι λιγο τσιμπημένα.
και εγω!γουστάρω!
ενας εγω και ενας ο Lou Reed ;Dlgbesios είπε:Πως ρε μπαγάσα από αρχισυντάκτης της espresso και υπέρμαχος του κεφαλαίουμετατρέπεσαι σε μουσικοσυνθέτης ολκής, δεν μπορώ να το καταλάβω ;D