- Πόντοι
- 898
Θενξ Νασο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ακριβως στα γουστα μουnasokosm είπε:Ευχαριστώ παιδιά και στα δικά σας
ετοιμάστηκε και το μπράτσο που βάφτηκε με πολυουρεθάνη λόγω της άταστης maple ταστιέρας, μετά απο μιας βδομάδας στέγνωμα γυαλίστηκε και έδωσε ένα τόνο λιγότερη γυαλάδα απο ότι το νίτρο >
Ελαφρύ γύρω στα 3,45 κιλά καλά ζυγισμένο, λόγω των αλουμινένιων κλειδιών αποφύγαμε το neck dive, με ωραίο ήχο αλλα καθ ότι εξάχορδος δεν μπορώ να εκτιμήσω ???
Τέλος καλό όλα καλά η συνέχεια στον μπασίστα να μας το εκτιμήσει
Θοδωρή καλόπαιχτο![]()
Που ναι λίγο περίεργα........παραδέξου το.Μα μόνο ένας; Χωρίς tone; Και γέφυρα μόνο; Και γέφυρα ultra mass;THEOD είπε:Θενξ Νασο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ακριβως στα γουστα μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θενξ Κωστα μου να σαι καλαaudiokostas είπε:Που ναι λίγο περίεργα........παραδέξου το.
Μα μόνο ένας; Χωρίς tone; Και γέφυρα μόνο; Και γέφυρα ultra mass;
Τιμή στον Νάσο που κάθεται και σ'ακούει.
Με γειές.
8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Βλέπω (ακούω) ότι η μελέτη στους κ.κ. Jackson/Clark έγινε με σύστημα, επιμονή και απέδωσε τα μέγιστα 8)
Ως προς το όργανον, ακούγεται εξαίρετα και παρότι άνευ tone, όπου χρειάστηκε την είχε την «θαμπάδα» του- αλλά άμα το έχει ο άνθρωπος στα δάκτυλα, όλα γίνονται
Έγινε ωραιότατο.
Μωρέ και ελεγεία να γράψεις, δεν πρόκειται να με ψήσεις με την απολύτως καμία (σιγά που σε νοιάζει κιόλας) αλλά μεγειές και να το χαίρεσαι.THEOD είπε:Η βασικη λογικη που ηθελα ενα τοσο minimal οργανο ειναι οτι οταν εχω tones και αλλο μαγνητη ολη την ωρα μια πειραζω το volume του πανω μαγνητη μια το tone .Μια φταιει το ενα μια το αλλο
nasokosm είπε:Τώρα έγινε πιο super!
Μπράβο Θοδωρή το να έχεις ενα όργανο που να σε ικανοποιεί απόλυτα στον ήχο και στην αισθηση καθώς και αισθητική του ειναι μεγάλη υπόθεση!
Το μπράτσο απο οτι βλέπω ειναι flame maple δώσε καμμια φωτο και απο τη πισω πλευρα να το θαυμάσουμε καθως και κατασκευαστικές λεπτομερειες (βέργες κλπ)
Δεν εχω καταλαβει πως εγινε κατα 700γρ ελαφρύτερο με δεδομένο οτι ενα μπράτσο maple δεν ειναι παραπάνω απο κιλό ???
Η ηχογράφηση που ανέβασες ωραιότατη αν και κιθαρίστας δεν κατεχω μπασο περιμένουμε κι άλλα grooves με τύμπανα!
Τους συναδελφικούς χαιρετισμούς μου στο Λουκάκη μπράβο του!
Αν ποτε θελήσεις να βαλεις neck μαγνήτη να σου στείλω το πατρόν που εχω βγάλει και φαίνεται στις πρώτες φωτο για να τρυπήσεις στο σωστο μέρος
Καλόπαιχτο!
Να σαι καλα φιλε μου95thanasis είπε:καλορίζικη η μπασάρα! φανταστική δουλειά!
Θενξ ειναι αληθεια .Αυτη τη φορα εβαλα ernie ball 045 round-wound .Σούπερ. Είμαι υπέρ το μίνιμαλ αλλά εσυ το τερμάτισες 8)
Αλήθεια, τι χορδούλες του έβαλες?
Θενξ RayΤο μπάσο πολύ ωραίο και πλήρως κατανοητή η έλλειψη neck μαγνήτη (αν και δεν είμαι φαν της καραμούζας) λόγω του όμορφου κσύλινου καπακιού.
Δεν είμαι σίγουρος για το συνδυασμό μαύρου / χρυσού hardware γιατί κι εγώ είμαι της τσιγγάνικης φυλής του Audiokostas και θέλουμε χρυσό παντού.
Να σαι καλα gvourgvour είπε:Πανεμορφο!
Καλοπαιχτο να 'ναι.
;D ;D ;D ;D ;D ;DΩραίο πράμα ρε παιδί μου... 8) (δεν εχει emotion με τσιγάρο στο στόμα).
Ναι παρε τον τηλ να τον ρωτησειςΔεν εχει τυχει να φτιαξω μπρατσο κιθαρας η μπασου με ενισχυση ανθρακονηματος μεσα οποτε μπορω να απαντησω μονο θεωρητικα
Το μπρατσο στο μπασο ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο της κιθαρας και οι τασεις απο τις χορδες,οποτε και το ποσο της καμψης ειναι μεγαλυτερο, αυτες ακριβως τις καμψεις προσπαθουν να εκμηδενισουν τα ανθρακονηματα και μικροδιορθωσεις γινονται απο το truss rod η επιδραση του οποίου εχει μειωθει σημαντικα
Βεβαια η γνωμη του κατασκευαστη και για το πως εχει σεταρει το μπρατσο θα ηταν οτι καλυτερο ετσι δεν ειναι Θοδωρη?