- Πόντοι
- 2,878
Αν είσαι αύριο εις τα μέρη μας, σε περιμένω για breakfastTHEOD είπε:xaxa 8) 8) 8) 8)
ετοιμαστε τη βαλεριανα .... 8) 8) 8) 8) 8) 8)
για μπρεκφαστ ;D ;D ;D ;D ;D

Αν είσαι αύριο εις τα μέρη μας, σε περιμένω για breakfastTHEOD είπε:xaxa 8) 8) 8) 8)
ετοιμαστε τη βαλεριανα .... 8) 8) 8) 8) 8) 8)
για μπρεκφαστ ;D ;D ;D ;D ;D
μακαρι να μπορουσα αλλα πιστευω οτι σιγα σιγα θα αρχισω να την κοπαναωTerry RoscoeBeck5 είπε:Αν είσαι αύριο εις τα μέρη μας, σε περιμένω για breakfast![]()
Και επειδή το τέλειωσα προχτε και λατρεύω να το βλέπω (και να παίζω) είπα να δείξω τι εννοώ ....audiokostas είπε:'μώ το μπελά μου με σας που χω μπλέξει βαλτοί κι εγκάθετοι είστε ούλοι σας αει σιχτήρ.... Δε λέω παραπάνω, για να μην ξανοίγομαι....
Τα χρώματα επίσης που πρέπει να αποφύγεις προσωρινά είναι ...... το Fiesta Red με οπωσκαιδήποτε tort pickguard (ναι ρε Palladino, τραβάτε ζόρι; ).
Πάντα νίτρο για να ρελικιάσει έμορφα.
audiokostas είπε:Και επειδή το τέλειωσα προχτε και λατρεύω να το βλέπω (και να παίζω) είπα να δείξω τι εννοώ ....
![]()
Ινφο λίγο αργότερα
΄60αρι Κωστάκη μου; Ωραίο είναι (και παραδοσιακό) 8)audiokostas είπε:Και επειδή το τέλειωσα προχτε και λατρεύω να το βλέπω (και να παίζω) είπα να δείξω τι εννοώ ....
![]()
Ινφο λίγο αργότερα
THEOD είπε:πολυ ωραιο .φανταστικη δουλειά Μπράβο Κωστα ,,,,![]()
Θενξ ε λοτ boys.΄60αρι Κωστάκη μου; Ωραίο είναι (και παραδοσιακό) 8)
Μπράβο σου.
κοροιδευω εγω τον αουντιοκωστα για την πιεση και χθεσ μετραω τη δικη μου και ηταν 17 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 καφεδες που χα πιει ;D ;D ;D)nasokosm είπε:Βαλεριάνα stop