- Πόντοι
- 38
Είναι της Auro και αν θυμάμαι καλά (δεν ορκίζομαι, θα πρέπει να το τσεκάρω) ο κωδικός είναι 126.RayDTutto είπε:Για πες...
http://www.organicnaturalpaint.co.uk/content/Auro%20126%20tech%20sheet.pdf
Είναι της Auro και αν θυμάμαι καλά (δεν ορκίζομαι, θα πρέπει να το τσεκάρω) ο κωδικός είναι 126.RayDTutto είπε:Για πες...
Αυτά φοράει το Roscoebeck από την «μάνα» του. Αξιόπιστα.THEOD είπε:τα HB6Y Ultralite Y Key with 3/8” dia που ζυγίζουν 44 grams το καθε ενα .
Jeez.THEOD είπε:Πάντως περα απο το χρώμα στον τομεα της ζυγοστάθμισης του βαρους .
ρωτησα τον (Audio) Κωστα για ελαφριά κλειδιά και φυσικα ο ανθρωπος μου πρότεινε
τα HB6Y Ultralite Y Key with 3/8” dia που ζυγίζουν 44 grams το καθε ενα .
Βάζω απο περιέργεια στη ζυγαριά ενα απο τα παλια κλειδιά του οργάνου και βλεπω 96 γραμμάρια ???. Αν ειναι δυνατο μετα να μπορει να εχει σωστο κεντρο βαρους το οργανο ..
Δεν είναι τα χειρότερα. Υπάρχουν και τα Lollipop της Fender (τα πιο όμορφα αλλά και πιστά για 66 ri) που είναι κοντά στα 102gr.Jeez.
Δηλαδή έχεις ένα μισόκιλο (περίπου) να κρέμεται στο ψηλότερο/χειρότερο σημείο του οργάνου..
Γνωστοί και ως Άντρες ........ 8)Απορώ ώρες-ώρες ρε συναγωνιστές μπασίσται
audiokostas είπε:Μάλιστα. Υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή.Jeez.
Δηλαδή έχεις ένα μισόκιλο (περίπου) να κρέμεται στο ψηλότερο/χειρότερο σημείο του οργάνου.. [/quote author=chris gti]
Δεν είναι τα χειρότερα. Υπάρχουν και τα Lollipop της Fender (τα πιο όμορφα αλλά και πιστά για 66 ri) που είναι κοντά στα 102.
Τα δεύτερα πιο όμορφα είναι (για βιντατζ καταστάσεις πάντα)
Μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος φάση, είμαι μαζόχα/πονάει ο ώμος/νεφρί μου 24/7 αλλά φαίνομαι βίντατζ και γαμάω-μάο.
Σορρυ αλλά εγω προσωπικά είμαι ορκισμένος λάτρης του lightweight, από γυναίκες-αυτοκίνητα-μηχανές-είδη ρουχισμού (sic)-μουσικά όργανα, όπου βρεθώ και όπου σταθώ ξυρίζω γραμμάρια ;D
Κοίτα, περί ορέξεως ...... αλλά αν εξαιρέσουμε ένα Ibanez Musician που πιτσιρικάς μέ έκανε και βόγγαγα μετά από κάθε πρόβα και κάτι κουτσουρα 70s που είπα αμάν, δύσκολα βρέθηκε μπάσο που να μου άρεσε ηχητικά, να γούσταρα να πάιζω σε πρόβα/live και να βλαστήμησα τη στιγμή που το φόρεσα.chris gti είπε:Μάλιστα. Υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή.
Μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος φάση, είμαι μαζόχα/πονάει ο ώμος/νεφρί μου 24/7 αλλά φαίνομαι βίντατζ και γαμάω-μάο.
Σορρυ αλλά εγω προσωπικά είμαι ορκισμένος λάτρης του lightweight, από γυναίκες-αυτοκίνητα-μηχανές-είδη ρουχισμού (sic)-μουσικά όργανα, όπου βρεθώ και όπου σταθώ ξυρίζω γραμμάρια ;D
Συμφωνώ και γω σε αυτο .Ετσι και αλλιως πανω κατω ασχολούμαστε γιατι αγαπάμε όλο το πακέτο.Δε θα φαει ο ενας το μεροκάματο του αλλου ;D.audiokostas είπε:Κι επαναλαμβάνω: Περι ορέξεως ....
Λόλο, μας φάγαν οι τερμίτες τ' όργανο, τρέχα....nasokosm είπε:Μετά απο μινι μπασοσυζήτηση με τον Τέρυ απο πάνω θα μπεί flame maple και μετά χρώματα
νερού -πάμε για ψημένη ώπρα thanks Hellfire-και νίτρο![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Λόλο, μας φάγαν οι τερμίτες τ' όργανο, τρέχα....
Στο καπάκι βάλε Νάσο μεντεσέδες για να σηκώνεται και να μην πάνε άχρηστες τόσες θήκες. ;D