- Πόντοι
- 98
Ειναι το προτυπο του ξυλου, βαφη ή συνδυασμος? Ειμαι ασχετος απο κατασκευες, απλα παιζω κιθαρα. 

Και να συνεχίσεις απλά να παίζεις κιθάρα- ού μπλέξεις- γιατί θα χάσεις το δάσος και θα βλέπεις το δέντρο ;DΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ειναι το προτυπο του ξυλου, βαφη ή συνδυασμος? Ειμαι ασχετος απο κατασκευες, απλα παιζω κιθαρα.![]()
Και γω αυτή θελω να τελειώσω έχω απορία για τον ήχο της (μετά απο αυτό το μπάσο)fusiongtr είπε:Άντε τώρα για την κούφια με καπάκι κέδρο (όχι ότι παίζουν ρόλο τα ξύλα αλλά λέμε τώρα ;D).![]()
Πίσω μαύρο, μπροστά όπως είναι το πίσω μέρος του σώματος. 8)nasokosm είπε:Επειδή η μόντα θα φαίνεται παίζει να βαφτεί μπρός πίσω το headstock ,ακούω προτάσεις 8)
nasokosm είπε:Πισω καπως ετσι για να μην φαινονται οι τρυπες απο τις βίδες
Μπροστά μπορει να γινει ετσι
http://s673.photobucket.com/user/chidnok1971/media/GG/guitar/firebird%20nok/IMG_1802-2_resize_zps3723f31c.jpg.html
ή την αφήνω άβαφη και φτιαχνω πολυ μικρές ξύλινες ροδέλες που να καλύπτουν την μοντα?
Yeap... ή εναλλακτικά το κιτρινούλι του σώματος για να γίνει matching headstock.THEOD είπε:Καλυτερα απο μπροστα αβαφη με διακριτικες ξυλινες ροδελες και καποιο απαλο βερνικι
Yeap... ή εναλλακτικά το κιτρινούλι του σώματος για να γίνει matching headstock.
[/quote
+1
audiokostas είπε:Ε, ναι
α) Στοκάρισμα και βάψιμο (ναι, κατά προτίμηση matching)
β) Λαμινα (flame) κομμένη στις διαστάσεις του headstock και κολλημένη
γ) Ροδέλες λίγο μεγαλύτερες από τις ξύλινες ροδέλες.
Και καλά αυτό διορθώνεται
αλλά .......σοβαρά μιλάς τώρα;
Έναν μονό bridge με ένα volume μόνο;
mercy....
Πιο κάγκουρας αυτοαναφλέγεσαι....
Κρίμα το βάψιμο (μπράβο Νάσε) και κρίμα που σας είχα και σε χτίμηση.....
Και καλά εγώ πες θα πιω βαλεριάνα, εσύ τι fundamentals θα πάρεις ωρε κοτζάμ κοντραμπασίστας άνθρωπος από καραμουζομαγνήτη;THEOD είπε:το κάναμε επίτηδες για να σου ανεβάσουμε την πίεση ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
audiokostas είπε:Και καλά εγώ πες θα πιω βαλεριάνα, εσύ τι fundamentals θα πάρεις ωρε κοτζάμ κοντραμπασίστας άνθρωπος από καραμουζομαγνήτη;