- Πόντοι
- 198
Ναι, τι σου φαίνεται περίεργο? Εξάλλου δεν μιλάμε για αντιγραφή αλλά για καταγραφή της δικής του εμπειρίας εν προκειμένω. Άλλο πράγμα η φωτοτυπία και άλλο πράγμα η συγγραφή με πηγές.TdR είπε:Είστε υπερβολικοί... Δηλαδή άμα τα αντιγράψει και βάλει το όνομά του από κάτω τότε θα' ναι όλα εντάξει;
Συμφωνώ, και προσωπικά έχω γράψει αρκετά πράγματα τα οποία κυκλοφορούν ελεύθερα στο δίκτυο (όχι σε σχέση με τη μουσική). Αν όμως εγώ δεν τα είχα "ανοιχτά"..... είσαι σίγουρος ότι δεν θα μου κακοφαινόταν αν κάποιος άλλος (κατ΄ ιδίαν αποδέκτης) με δική του πρωτοβουλία τα δημοσιοποιούσε?Η γνώση πρέπει να είναι ανοιχτή, ελεύθερη, και μπράβο στον φίλο για την επιλογή του να την μοιραστεί με όποιον ενδιαφέρεται.
......
Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να προβάλλονται τέτοιες πρωτοβουλίες και όχι να κόβονται.
Με το συμπάθειο...
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να διανέμει το πνευματικό του πόνημα όπως επιθυμεί.
Ειχα αμφιβολίες....θεωρώντας ότι οι εικόνες που δείχνει ο ruffneck ίσως βρίσκονται ήδη στο public domain και αυτό προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω. Ο gerasimos, προφανώς γνωρίζοντας καλύτερα το χώρο διαπίστωσε αμέσως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Σε συμπαθούμε βρε συΜε το συμπάθειο...