Banzai Effects (Πού είναι;)

St4rg4z3r

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γειά σε όλους! Εδώ και δέκα μέρες έχω παραγγείλει μερικά εξαρτήματα από το Banzai, και δεν μου τα έχουν στείλει ακόμα! Τους έστειλα e-mail πριν 4 μέρες και μου απάντησαν οτι έχουν πολύ δουλεια, και οτι θα τα στειλουν σε τρείς μέρες. Φυσικά οι τρείς μέρες πέρασαν, και δοκίμασα να μπώ στη σελίδα τους για να τσεκάρω την κατάσταση της παραγγελίας, αλλά η σελίδα δεν άνοιγε... Μήπως ξέρει κανείς τίποτα; Τί έγινε; Έκλεισε η εταιρία και την κοπάνησε στην Αργεντινή ο ιδιοκτήτης;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
παρηγγειλα την προηγουμενη Κυριακη μερικες λυχνιες για retube tou HRD και μου εστειλαν μαιλ την Παρασκευη οτι η παραγγελια εσταλη. Πιθανως καποια απο οσα παρηγγειλες να ειναι backordered και να μην σου τα εστειλαν ακομα περιμενοντας να τα παραλαβουν....Η σελιδα οντως εχει καποιο προβλημα το οποιο μαλλον ειναι προσωρινο.

Μακάρι να είναι κάτι προσωρινό (και μάλλον έτσι είναι). Ευχαριστώ Φεντεριάρη! Όταν λές την προηγούμενη Κυριακή, εννοείς αυτή που πέρασε (21-10);

Από όσο γνωρίζω, ο τύπος είναι λίγο ...για τα πανηγύρια...

Δεν είναι απατεώνας, αλλά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟΣ στις αποστολές!

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αγχωθείς. Η περίπτωσή σου αποτελεί μάλλον τον κανόνα και όχι την εξαίρεση ;)

Thanx Elavd! Δεν έχω ξαναπαραγγείλει απο αυτή την εταιρία, αλλα εξ'αρχής μου φάνηκαν λίγο ερασιτέχνες... Κρίμα και είχα σκοπό να πάρω κάμποσα καλλούδια από εκει... Ξέρετε καμιά άλλη Ευρωπαική εταιρια που ειδικεύεται σε ηλεκτρονικό υλικο για μουσική;

Thanx Gant!! Επανήλθε το Banzai τελικά. Ωρα να τους ζαλίσω με κανένα mail!!  ;D

Εγω περιμενα κανα 5μηνο ενα switch που ηταν backordered! Τουλαχιστον εχει real time γραμμη επικοινωνιας μεσω chat! Δοκιμασε το κανει θαυματα!

5 Μήνες!!!!!!!;!;!;!;! Εμένα μου είπαν οτι όλα όσα παρήγγειλα υπάρχουν στο στοκ του καταστήματος, απλά δεν προλαβαίνουν να αναθέσουν την παραγγελία σε κάποιον.

Άντε να δούμε... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες!

Πρωτον. Ωραιο avatar! Hillbilly King?

Δευτερον.

Καλα ετσι ελεγε κι εμενα! Για να ειμαι και ακριβης μου στειλαν λαθος switch και μετα απο 5 μηνες το σωστο... Νομιζω πως ισχυει οτι ειπωθηκε και πιο πανω... Δεν ειναι απατεωνας ισα ισα που προσπαθει να ειναι πολυ εξυπηρετικος απλα πρεπει να ειναι λιγο τουρλουμπουκι απο θεμα οργανωσης... Μπορει και να το τρεχει μονος του το μαγαζι! Αλλα το ξαναλεω φαινεται οτι προσπαθει να ειναι εξυπηρετικος και συζυτησιμος!

Οσο για Tube - Amp - Doctor! Αν βρισκεις αυτα που θες εκει, προτιμησε τον!

Βασικά 3PDT switches παρήγγειλα, και κάτι τρανζιστορ, για μερικά πεταλάκια που έφτιαξα. Τα έχουν κι άλλα καταστήματα τα υλικά, απλά το Banzai είχε τις χαμηλότερες τιμές στους διακόπτες. Ο Tube-Amp-Doctor είναι γρήγορος? Αν είναι, να τον προτιμήσω!

Τhanx!

O Olaf μερικες φορες ψιλοχανεται...

Αμα κολλησει... καηκες!

αμα τα εχει stock αυτα που θες, σε dt τα εχεις σπιτι.

για 3PDT ο πιο φθηνος στον ...πλανητη ειναι ο Aron Nelson απο το diystompboxes.

αν δε βαριεσαι να περιμενεις γιατι ερχονται απο ...Χαβαη (οχι 5-0), ειναι τα πιο φθηνα κ με το λιγοτερο shipping. Επισης εχει και "μετρημενους" inductors red και yellow Fasel για Wah (500mH) καθως και μερικα αλλα καλουδια.

btw, Οι 3PDT διακοπτες ειναι ολοι ΙΔΙΟΙ και απο την Κορεα αν θυμαμαι καλα.

(οι BANZAI απλα γραφουν BANZAI...)

Του Fulltone διαφερουν επειδη ειναι απο βακελιτη και δεν καιγονται ευκολα στο κολλημα αν εισαι ατζαμης και νεωπας.  ;D

Παντως εγω σημερα ελαβα το δεμα απο banzai (το οποιο εσταλη Παρασκευη.....η παραγγελια ειχε γινει απο την προηγουμενη Κυριακη)

Ρε σύ Alderbody, το αστείο της υπόθεσης, είναι οτι δεν τα παρήγγειλα από τον Aron για να έρθουν πιο γρήγορα!!! Btw ακόμα περιμένω... Από αύριο μάλλον θα πάρω κανένα τηλέφωνο... (Άσχετο, αλλά απο ότι θυμάμαι εισαι μέλος του DIYStompboxes ε; Kάπου σε πήρε το μάτι μου:P @ Fenderiarhs: Με'γειές! Άντε καλό retubing!...

St4rg4z3r είπε:
Ρε σύ Alderbody, το αστείο της υπόθεσης, είναι οτι δεν τα παρήγγειλα από τον Aron για να έρθουν πιο γρήγορα!!! Btw ακόμα περιμένω... Από αύριο μάλλον θα πάρω κανένα τηλέφωνο... (Άσχετο, αλλά απο ότι θυμάμαι εισαι μέλος του DIYStompboxes ε; Kάπου σε πήρε το μάτι μου:P @ Fenderiarhs: Με'γειές! Άντε καλό retubing!...
ναι ειμαι μελος κι εκει...  ;)

παντως μια φορα απο τον aron μου ηρθαν σε 5!!!!!! μερες!!!!!  :o  :o  :o

το συνηθες ειναι περιπου 2 βδομαδες.  (σο φακιν' γουατ?)

Επειδη θα κανουμε μια παραγγελια απο Banzai και τωρα με τις διακοπες θα ειναι περιεργα τα πραγματα, οι ημερες που θα ειμαι σπιτι παιζουν...

Με τι τροπο ερχονται τα πραγματα απο Banzai? Στο σπιτι δεμα? καποια ειδοποιηση?

Επισης ξερει κανεις καποιον τροπο ωστε να του πω να τα στειλει στο ταχυδρομειο να παω να τα παραλαβω απο εκει?

Αυτο λογικα θα γινεται ευκολα!

frail είπε:
Με τι τροπο ερχονται τα πραγματα απο Banzai? Στο σπιτι δεμα? καποια ειδοποιηση?

Επισης ξερει κανεις καποιον τροπο ωστε να του πω να τα στειλει στο ταχυδρομειο να παω να τα παραλαβω απο εκει?

Αυτο λογικα θα γινεται ευκολα!
αν το δεμα ειναι μικρο (πχ αν δεν παρεις ενα...reverb tank! ;D) θα σου ερθει σπιτι. Εμενα ετσι μου ερχονται τα τελευταια 978,546 δεματα απο τον Olaf....  ;D  ;D  ;D

Δεν μπορει να γινει αυτο που λες με το ταχυδρομειο. Αυτος απο κει μονο να στα στειλει μπορει. Εκτος αν σου τα στειλει με ...container και αναγκαστουν οι ταχυδρομοι να σου φερουν ειδοποιητηριο.

Μη μασας παντως. Ειναι πιθανο να πας διακοπες, να γυρισεις και ακομα να μην εχουν ερθει.....  ;D  ;D  ;D

Μαλλον θα πρεπει να συνενοηθεις με τον ταχυδρομο που ερχεται στην περιοχη σου. Αν ειναι λιγα τα πραματα παντως, τα βαζει σε bubblewrapped φακελο που χωραει μεσα στα γραμματοκιβωτια.

μπα ειναι αρκετα, μερικες λαμπες και κουτια για πεταλια...τα οποια θα εχουν ογκο.

Τελικα το εβαλα να παει στην διευθυνση του αλλου παιδιου που κανουμε την παραγγελια.

Απλα αν δεν ειναι κανεις να τα παραλαβει δε ξερω τι θα γινει.

Τελος παντων μαλλον δε θα υπαρξει προβλημα. Ελπιζω να μπορει μετα να τα παρει απο ταχυδρομειο.

Ευχαριστω!

Αν ειναι μεγαλο το κουτι (που λογικα θα ειναι...) πιθανον να παει στο ταχυδρομειο και να σου ερθει ειδοποιητηριο.

Αλλα και στο σπιτι να ερθει, αν δεν βρει ο ταχυδρομερ παραληπτη δεν πιστευω να ειναι τοσο στοκος και να το αφησει στο ελεος του θεου. Θα το παρει και θα αφησει σημειωμα να το παραλαβεις απο το πλησιεστερο ταχυδρομειο.

κι εγω ετσι ελπιζω να γινει!

Ευχαριστω πολυ  ;D

... Αντε να δουμε και τι θα καταφερουμε με τα πεταλια :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back