BANJO - call me the breeze

strawhats7

Νέο μέλος
Πόντοι
16
θα ήθελα να σας παρουσιάσω το ηχόχρωμα του banjo μου. Εχω ένα βιντεάκι από live που διασκευάζουμε το call me the breeze

Yeeee Haaaaaww!!

Nice!!

Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια!!

8)

να το πώ?..........θα το πώ. (όχι μουσικά)

α) γιατί προσπαθούν οι υπόλοιποι να το παίξουν καουμποιδες/σες?

πάω στοιχημα ότι το καπέλο φεύγει μόλις κατέβουν απ την σκηνή.(αν το φοράνε πάντα πάω πάσο)

β) να μην λέει η singer ιιιιιχα,.....δεν βγαίνει καλό γιατί σίγουρα δεν το λεει όταν μιλάει μαζί με κόσμο (αν μιλάει και λέει ιιιιιιχα πάλι πάω πάσο)

ωραίο το banjo, πολύ μου αρέσει ....και το βιολί ωραίο.

yannis37 είπε:
να το πώ?..........θα το πώ. (όχι μουσικά)

α) γιατί προσπαθούν οι υπόλοιποι να το παίξουν καουμποιδες/σες?

πάω στοιχημα ότι το καπέλο φεύγει μόλις κατέβουν απ την σκηνή.(αν το φοράνε πάντα πάω πάσο)

β) να μην λέει η singer ιιιιιχα,.....δεν βγαίνει καλό γιατί σίγουρα δεν το λεει όταν μιλάει μαζί με κόσμο (αν μιλάει και λέει ιιιιιιχα πάλι πάω πάσο)

ωραίο το banjo, πολύ μου αρέσει ....και το βιολί ωραίο.
δεν το βρίσκω κακό να βάλουν τα παιδιά ένα καπέλο ή να φωνάξουν χιχα. Ούτε νομίζω οτι ''το παίζουν'' cowboys. To να κάνει κάποιος ένα ντύσιμο που υποστηρίζει τη μουσική που παίζει δεν είναι λάθος. Ούτε κιτς (σε αυτό το βαθμό τουλαχιστον που το κάνουν τα παιδιά). Στη σκηνή άλλωστε το θέαμα είναι οπτικοακουστικό.

Μόνο το ότι νοιάζονται αρκετά και φαίνεται και ότι το γουστάρουν και βγαίνουν έτσι σε ένα gig εμένα με κέρδισε. Βαρέθηκα να βλέπω ομορφόπαιδα να το παίζουν rockstars με τουπέ χιλλίων καρδιναλίων, ας δούμε και κάτι τέτοιο για αλλαγή. Μπράβο στα παιδιά, ωραιότατο το banjo, άψογη και κατ'εμέ ειλικρινέστατη η εμφάνιση, μπράβο για το όλο show. Go straw hats!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια.

Βέβαια βασικά το βιντεάκι το ανέβασα για να δείξω το banjo και τι ηχόχρωμα δίνει και τι δυνατότητες έχει.

Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω ένα "κόλλημα" με την country σαν κιθαρίστα με έχει αποροφήσει τελείως.

Αλλά επειδή εδω όλα για κιθάρες διαβάζω, είπα να το παρουσιάσω και να μοιραστώ τις όποιες γνώσεις μου πάνω σ αυτό το όργανο που απέκτησα με την τριβη και ίσως κάποιος με παρόμοια μουσική αισθητική να θέλει να το εντάξει στη γκάμα των ήχων του.

Επειδη συχνά άκουγα σε πολλά κομμάτια το banjo και σίγουρα ήθελα κι αυτό τον ήχο στη μπάντα το πήρα και το χρησιμοποιώ σε κάποια κομμάτια του live.

Το θέμα που ανέφερε ο yannis37 το εχω βρει κι άλλες φορές μπροστά μου.

Για μας είναι απλά ενα μερος του show για να περάσει καλά ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι κάναμε υπερβολές, ένα καπέλο ένα γιλέκο τονίζουν και οπτικά το όλο θέμα.

Πιστεύω ότι δεν προκαλούμε. Στο κατω κατω μουσική παιζουμε και δεν πρεπει να την συγχέουμε με πολιτικα, (αν ο φιλος εννοούσε αμερικανοπληξία). Απλά τυγχάνει η μουσική που μας αρέσει να έχει συνδιαστεί και με κάποιο στύλ παρουσίας.

Πάντως ευχαριστώ όλους για τη γνώμη του και το σχολιασμό.

gerrard είπε:
δεν το βρίσκω κακό να βάλουν τα παιδιά ένα καπέλο ή να φωνάξουν χιχα. Ούτε νομίζω οτι ''το παίζουν'' cowboys. To να κάνει κάποιος ένα ντύσιμο που υποστηρίζει τη μουσική που παίζει δεν είναι λάθος. Ούτε κιτς (σε αυτό το βαθμό τουλαχιστον που το κάνουν τα παιδιά). Στη σκηνή άλλωστε το θέαμα είναι οπτικοακουστικό.

Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με το ντύσιμο.Το cowboys are back δεν το είπα ειρωνικά!

strawhats7 μου επιτρέπεις να βάλω ένα βιντεάκι του ίδιου κομματιού παιγμένο απο μένα και τη μπάντα μου?Χωρίς banjo όμως!

φίλε strawhats7 δεν το πήγα πολιτικά.

Και εγώ το 80% των group που ακούω είναι Αμερικάνικα (αν και θεωρώ την πληοψηφία τους κεςβλά), αλλά το ιιιιιχα είναι μια έκφραση που βγαίνει από μέσα τους και είναι στην ίδια φάση κοινό και μπάντα.

Δεν ξέρω....φιλικά μιλάω πάντα....μου βγαίνει πολύ αποκριάτικο και σας χαλάει το σκηνική παρουσία.

ΥΓ(δεν έχω ακουσει προσωπικά κανένα Αμερικάνικο group να κάνει ιιιιιχα σε live εμφάνιση)

ierissiotis είπε:
strawhats7 μου επιτρέπεις να βάλω ένα βιντεάκι του ίδιου κομματιού παιγμένο απο μένα και τη μπάντα μου?Χωρίς banjo όμως!
Μα φυσικά!

ierissiotis είπε:
Στην αρχή το βίντεο θυμίζει λίγο θρίλερ αλλά στρώνει!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ. Πολύ ωραία δένει και η τρομπέτα. Εσύ πάιζεις την strat?

Αψογη εκτέλεση skynyrd

πολύ καλή skynyrd εκτέλεση όπως ειπώθηκε.

το καπελάκι του Νότιου στρατιώτη στον τραγουδιστή?  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα