- Πόντοι
- 16
θα ήθελα να σας παρουσιάσω το ηχόχρωμα του banjo μου. Εχω ένα βιντεάκι από live που διασκευάζουμε το call me the breeze
δεν το βρίσκω κακό να βάλουν τα παιδιά ένα καπέλο ή να φωνάξουν χιχα. Ούτε νομίζω οτι ''το παίζουν'' cowboys. To να κάνει κάποιος ένα ντύσιμο που υποστηρίζει τη μουσική που παίζει δεν είναι λάθος. Ούτε κιτς (σε αυτό το βαθμό τουλαχιστον που το κάνουν τα παιδιά). Στη σκηνή άλλωστε το θέαμα είναι οπτικοακουστικό.yannis37 είπε:να το πώ?..........θα το πώ. (όχι μουσικά)
α) γιατί προσπαθούν οι υπόλοιποι να το παίξουν καουμποιδες/σες?
πάω στοιχημα ότι το καπέλο φεύγει μόλις κατέβουν απ την σκηνή.(αν το φοράνε πάντα πάω πάσο)
β) να μην λέει η singer ιιιιιχα,.....δεν βγαίνει καλό γιατί σίγουρα δεν το λεει όταν μιλάει μαζί με κόσμο (αν μιλάει και λέει ιιιιιιχα πάλι πάω πάσο)
ωραίο το banjo, πολύ μου αρέσει ....και το βιολί ωραίο.
gerrard είπε:δεν το βρίσκω κακό να βάλουν τα παιδιά ένα καπέλο ή να φωνάξουν χιχα. Ούτε νομίζω οτι ''το παίζουν'' cowboys. To να κάνει κάποιος ένα ντύσιμο που υποστηρίζει τη μουσική που παίζει δεν είναι λάθος. Ούτε κιτς (σε αυτό το βαθμό τουλαχιστον που το κάνουν τα παιδιά). Στη σκηνή άλλωστε το θέαμα είναι οπτικοακουστικό.
Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με το ντύσιμο.Το cowboys are back δεν το είπα ειρωνικά!
Μα φυσικά!ierissiotis είπε:strawhats7 μου επιτρέπεις να βάλω ένα βιντεάκι του ίδιου κομματιού παιγμένο απο μένα και τη μπάντα μου?Χωρίς banjo όμως!
strawhats7 είπε:Μα φυσικά!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ. Πολύ ωραία δένει και η τρομπέτα. Εσύ πάιζεις την strat?ierissiotis είπε:Στην αρχή το βίντεο θυμίζει λίγο θρίλερ αλλά στρώνει!