- Πόντοι
- 16
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
εξαιρετικοι μουσικη-οι και Δειτε ποσο μπροστα εχουν παει τι θρακιοτικη μουσικη παραδοση
Ivo Papazov and his Wedding Band
Ivo Papazov and his Wedding Band
δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις με αυτη τη φραση... πηραν την θρακιωτικη παραδοση ? και την πηγαν μπροστα? γιατι δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι ετσι εχουν γινει τα πραγματα....greekdrums είπε:εξαιρετικοι μουσικη-οι και Δειτε ποσο μπροστα εχουν παει τι θρακιοτικη μουσικη παραδοση
;D ;D δες και το τελευαιο βιντεο ενα μαματο 11αρι με τον Stoyan Yankoulov στα τυμπαναvagelism είπε:Ειμαι σιγουρος οτι στο πρωτο βιντεο που εβαλες...σε καποια γωνια καθοντουσαν ο Darryl Janes & o Omar Hakim.{που επαιζαν σε αυτο το show}..και προσπαθουσαν να μετρησουν με τα δαχτυλα τι μετρο ειναι αυτη η μουσικη.. ;D ;D ;D ;D ;D
ναι υπο αυτο το πρισμα δεν εχεις αδικο. απλα μου χτυπησε λιγο περιεργα αρχικαgreekdrums είπε:δεν ειπα οτι πηραν τη θρακιωτικη παραδοση.ειναι οι ιδιοι θρακιωτες!η θρακη οπως θα ξερεις πλαιοτερα εκτινοταν ελλαδα βουλγαρια -και τουρκια και εχουμε πολλα κοινα οπως τη μουσικη .Αλλα κατα την αποψη μου την εχουν προχωρησει-εξεληξει πολυ περισοτερο σε σχεση με εμας τη μουσικη μελωδικα και ρυθμηκα
Nα προσθεσω τους Cabaret Balkan και στην κατηγορια "επηρεασμενες" τους ...Εκμεκ δηλ την μπαντα στην οποια ανηκω, τσεκαρε στο youtube τα τραγουδια τραπεζιτης και 'εσυ εισαι η αιτια που υποφερω' εχουν σαφεις βαλκανικες επιρροεςblue είπε:Ωραίες μουσικές, δυστυχώς σνομπαρισμένες στην Ελλάδα. Ευτυχώς ασχολούνται όλο και περισσότερες μπάντες με το ιδίωμα (σαν επιρροή) με παρα πολύ ωραία αποτελέσματα (τα περισσότερα δυστυχώς είναι ερασιτεχνικές λήψεις από live στο youtube).
Ελληνικές τέτοιες μπάντες :
Δάρνακες
Βaildsa
Trio Balkano
Aν ξέρετε άλλες, θα χαρώ να τις μάθω