- Καλησπέρα σας...
- είμαι νέο μέλος του site, οπότε ελπίζω να μην πολυεπαναλαμβάνομαι ως topic. Είμαι σε φάση αγοράς 2 πεταλιών. Ένα Chorus κι ένα Delay. Πέρα από τον χαμό επιλογής(!) όσον αφορά εταιρία, ψηφιακό/αναλογικό και όλα αυτά τα ωραία, αναρωτιέμαι αν θα έκανα καλά να το αγοράσω μέσω Internet.
- Συγκεκριμένα, πέραν των γνωστών Thomann και Musicstore έριξα και μια ματιά στα musiciansfriend.com και music123.com και διαπίστωσα τρελές διαφορές στις τιμές!!! Για παράδειγμα to DD-20 της Boss στον Thomann έχει 229Euro, στο Musicstore 216, ενώ στα άλλα 2 έχει 140!!! Είναι τρελή διαφορά!!! Μήπως όμως παίζει κανά κόλπο, καμιά extra χρέωση που δεν υπολογίζω και καμια καθυστέρηση περίεργη?? Γιατί καλό το delay αλλά άμα είναι να το παραλάβω λίγο πριν αγγίξω την ηλικία του B.B King...δε λέει!! Μήπως να πάω κατευθείαν στον Στόλλα (ή στον κάθε Στόλλα) να σκάσω τα 223 Euro και να το παραλάβω ΑΜΕΣΑ!?!? (την τιμή αυτήν την είδα στο site του Στόλλα...και αν είναι η πραγματική τότε δεν συζητάμε καν ούτε για Thomann ούτε για Musicstore...αλλά για τα άλλα 2!)
- Για ρίξτε λίγο φως στην άγνοιά μου...