- Πόντοι
- 36
s833392 serial number με σχετικές αβαρίες -επισκευασμένες- στο δέσιμο μανικιού-σκάφους. Την άκουσα τη κιθάρα αλλά δε μπορώ να σχηματίσω ακριβή άποψη λόγω μετριότατου ενισχυτή. Δεν τρίζει ,είναι καλορυθμισμένη . Υποθέτω ότι πρέπει να είναι κάπου στη δεκαετία του 70 προς τα τέλη . Γνωρίζει κανείς αν αξίζει το κόπο ? Μπράτσο τριανταφυλλιά ,απλά δε γνωρίζω αν οι μαγνήτες που φοράει είναι καλής ράτσας ;D μια και δε μπόρεσα να την ακούσω σωστά -εξαιτίας του ενισχυτή- ούτε δύναται να ταξιδέψει η κιθάρα για ακρόαση αλλού . Βρίσκεται σε ακριτική νησίδα 
Τιμή 600 ευρώ ,βασικά δεν μου φαίνονται πολλά τα λεφτά ,αλλά απ την άλλη αν δεν είναι κάτι αξιόλογο -τη στιγμή που δεν είμαι συλλέκτης ,ούτε μαζεύω κιθάρες ...........
Αν όμως κάποιοι από εσάς που γνωρίζουν πολλά έχετε κάποια άποψη και γνώμη σεβαστή . Και είναι όμορφη η αφιλότιμη ;D

Τιμή 600 ευρώ ,βασικά δεν μου φαίνονται πολλά τα λεφτά ,αλλά απ την άλλη αν δεν είναι κάτι αξιόλογο -τη στιγμή που δεν είμαι συλλέκτης ,ούτε μαζεύω κιθάρες ...........
Αν όμως κάποιοι από εσάς που γνωρίζουν πολλά έχετε κάποια άποψη και γνώμη σεβαστή . Και είναι όμορφη η αφιλότιμη ;D
Τελευταία επεξεργασία από moderator: