αυτος ειναι ηχος... - keziah jones

mechmg93

Μέλος
Πόντοι
36
μεχρι κ χτες το βραδυ ο εν λογω καλλιτεχνης μου διεφευγε..παλι καλα που υπαρχει κ ο elavd, διοτι περα απο καλο ψαχτηρι ακουει κ ωραια μουσικη :wink:

Αυτό το κομμάτι καθώς και το "Where is life" από τον ίδιο δίσκο είναι κομμάτια που ακούω τα τελευταία 14 χρόνια ανελλιπώς χωρίς να τα βαριέμαι ποτέ!!!!

beautiful emily επίσης κομματάρα... πραγμτικά ο τύπος είναι φανταστικός..όταν τον είχα μάθει είχα πάθει σοκ...μακάρι να είχαμε όλοι το μισό του ταλέντο....

Τελικά μπορεί και στη μουσική να υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις όπως και στα τρόφιμα!. Όσο καλός και να είναι, εγώ κατάφερα να ακούσω το μισό και νοιώθω σωματικά άρρωστος. :D Δέν τον αντέχω με τίποτα :D

Τελικά μπορεί και στη μουσική να υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις όπως και στα τρόφιμα!. Όσο καλός και να είναι' date=' εγώ κατάφερα να ακούσω το μισό και νοιώθω σωματικά άρρωστος. :D Δέν τον αντέχω με τίποτα :D[/quote']
8O 8O

Αυτό το κομμάτι καθώς και το "Where is life" από τον ίδιο δίσκο είναι κομμάτια που ακούω τα τελευταία 14 χρόνια ανελλιπώς χωρίς να τα βαριέμαι ποτέ!!!!
καλα ρε ηλια και μας τον γνωριζεις τωρα; 8)

α ρε ηλια εχεις γουστο!!και ακουσα και τον ηχο με τον ..VOX και μου αναψες φωτιες τωρα! :lol: (δεν εχω παιξει ποτε στην ζωη μου με vox)

φοβερος παιχτης και φοβερος ηχος!

Ο τύπος έχει καλύτερα βαφτίσει το πρωσοπικό στυλ μουσικής του με τον πρωτότυπο τίτλο "BLUFUNK".

Το Wikipedia αναφέρει για τον δίσκο του "Blufunk is a fact":

"He describes his musical style as “Blufunk”, which is a fusion between raw blues elements and hard, edgy funk rhythms. Also his African roots and soul music can be considered a major influence on his sound."

BlufunkIsAFact.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Keziah_Jones

All Along The Watchtower:

Bireli Lagrene & Mc Laughlin & Keziah Jones - Voodoo Chile

α ρε ηλια εχεις γουστο!!και ακουσα και τον ηχο με τον ..VOX και μου αναψες φωτιες τωρα! :lol: (δεν εχω παιξει ποτε στην ζωη μου με vox)φοβερος παιχτης και φοβερος ηχος!
Πάρε κι άλλη VOX-ιά να γουστάρεις!

Το κακό με αυτόν τον τύπο είναι ότι ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ και δεν ξέρω γιατί. Αυτός έπαιζε στους σταθμους τον τρένων στην Αμέρικα ωσπου τον είδε ένας παραγωγός και έκανε αυτόν τον καταπληκτικό δίσκο τον BLUEFUNK IS A FACT ΤΟ 1992. Είναι μέσα στα λίγα βινύλια που έχω κρατήσει ακι τον θεωρώ έναν από τους πιο σημαντικούς σε αυτό το είδος. Αν ξέρει κάποιος κάτι για το μέλλον του τύπου στην δισκογραφία let me know

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back