Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι κιθαρίστες

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,638
Μάθε κιθάρα κι άστηνε, κι άμα πεινάσεις πιάστηνε... Αυτό αναφέρει το λαϊκό, σοφό ρητό και σύμφωνα με το έγκυρο και έγκριτο workandmoney.com, κάποιοι και την πιάσανε και τα πιάσανε. 

Βέβαια, πριν ακολουθήσετε το link, είμαι βέβαιος ότι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχετε μαντέψει ποιον θα συναντήσετε στο νο1 και βέβαια στην πορεία θα δείτε και άλλους, γνωστούς και μη εξαιρετέους φυσικά, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα της... κιθαροκονόμας. Και ως συνήθως, απολαύστε υπεύθυνα... 

The Richest Guitar Players of All Time | Work + Money (workandmoney.com)

Πιο πολύ με εξέπληξε ο Slash στο 14. Μάλλον τον είχα ψηλότερα 

Εγώ πάλι ψιλο-κουφάθηκα με τον Hetfield, που τον είχαν στη λίστα. Γιατί με αυτή τη λογική θα μπορούσε να είναι και ο Springsteen.

ΥΓ: Περίμενα να δω και τον sir (τον δικό μας), που πίστευα ότι έχει γίνει... μπρούκλης από την κιθάρα ?

Μήπως δεν το θεωρούν κιθαρίστα;
Δηλαδή θεωρούν κιθαρίστα τον Hetfield; Χμμμ... ΟΚ λίστα είναι (δηλαδή love to hate κατάσταση) ας το δεχτούμε. ?

Δηλαδή θεωρούν κιθαρίστα τον Hetfield; Χμμμ... ΟΚ λίστα είναι (δηλαδή love to hate κατάσταση) ας το δεχτούμε. ?
Μα κιθαρίστας είναι. Κ τραγουδιστής . Κ συγκρότημα είναι. Οι Μεταλλικά είναι ο Χετφηλντ ?

μου έρχονται και άλλο εκτός λίστας
Φίλος τελικά όχι workandmoney.com, αλλά denxerotintiflamou.com πρέπει να το βαφτίσουν το μαγαζί οι άσχετοι ?

Έλα να παίρνει πόδι και ο Slash σιγά σιγά ...
Φίλος παίζει Αθήνα το άλλο Σάββατο και άμα του ρίξουν χαρτούρα μπορεί να ανέβει θέσεις στη λίστα- έχε πίστη λαίμαι?

Φίλος παίζει Αθήνα το άλλο Σάββατο και άμα του ρίξουν χαρτούρα μπορεί να ανέβει θέσεις στη λίστα- έχε πίστη λαίμαι?
Μόνο ο Sir έχει πάρει χαρτούρα παίζοντας ροκ.

Ακολουθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ διάλογος.

-Μεγάλε το Smoke on the water το παίζετε;

-Βεβαίως αλλα το παίξαμε πιο πριν.

Βγάζει 5χίλιαρο (επί δρχ) και το ρίχνει στη σκηνή.

-Παίξτε το Smoke on the water γτπ μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back