Δυστυχώς, στην Αθήνα δεν γνωρίζω κάποιο μαγαζί αλλά κάποιος άλλος θα μπορεί να σε κατατοπίσει. Ψάξε λίγο, σίγουρα κάτι θα υπάρχει, κάτι έχω ακούσει.
Εγώ αναφερόμουνα σε αμερικάνικα μαγαζιά, όπως το Rogue ή το Daddy's Junky music, που μάλιστα σου δίνουν και εγγύηση. Αυτά που σου ανέφερα είναι πολύ αξιόπιστα μαγαζιά και με πολύ καλή εξυπηρέτηση και φοβερές ομάδες για έλεγχο και επισκευή του εξοπλισμού πριν την μεταπώληση ή και μετά.
Παλιότερα είχα επικοινωνήσει με το rogue για μία κονσόλα και μου είχαν πει ότι, εκτός από το ότι έχουν τεστάρει το μηχάνημα κτλ., ήταν διατεθημένοι να αναλάβουν τα έξοδα επισκευών ή αντικατάστασης με κάτι αντίστοιχο σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Η αγορά δεν έγινε γιατί λόγω της περιπλοκότητας μίας κονσόλας δεν ήθελα να δικινδυνέψω να πληρώνω μεταφορικά και τελωνεία εις διπλούν...
Με τα monitors τα πράγματα είναι πιό απλά οπότε και το ρίσκο πολύ μικρότερο.
Τέτοια μαγαζιά σίγουρα υπάρχουν στην Ευρώπη, για να μην σε απασχολούν οι δασμοί κτλ.
Βέβαια, το ρίσκο το παίρνεις αφού δεν θα τα ακούσεις αλλά σου παρέχουν εγγύηση και, ίσως, εάν το διαπραγματευτείς να δεχτούν να καλύψουν και τα έξοδα μεταφοράς σε περίπτωση που δε θα μείνεις ικανοποιημένος.
Εγώ πάντως λογω τιμών θα προτιμήσω να πάρω μεγαλύτερα passive και ενισχυτή. (καινούρια, για λόγους που δεν έχουν σχέση με τα όσα λέμε)