Audio Competition Solo

Κάνω ένα bump παιδιά, καθώς εχθές το ανέβασα αρκετά αργά και μπορεί να μην το είδατε.

Περιμένω τις γνώμες σας!  :)

geodimitri είπε:
Κάνω ένα bump παιδιά, καθώς εχθές το ανέβασα αρκετά αργά και μπορεί να μην το είδατε.

Περιμένω τις γνώμες σας!  :)
Μπράβο ρε Δημήτρη το κυνηγάς καλά  το σπορ,κάποια λαθάκια αλλά δεν μας απασχολούν λίγη εξάσκηση ακόμα και θα είναι παρελθόν.

Πάντως είσαι συνεπής στα γραμμάτιά σου(για το χρέος που λέγαμε).

kbasilis είπε:
Μπράβο ρε Δημήτρη το κυνηγάς καλά  το σπορ,κάποια λαθάκια αλλά δεν μας απασχολούν λίγη εξάσκηση ακόμα και θα είναι παρελθόν.

Πάντως είσαι συνεπής στα γραμμάτιά σου(για το χρέος που λέγαμε).
Thanks Bill!!!  :)

Αφού σου είπα ότι είμαι φερέγγυο άτομο!  ;D

Το άκουσα το μεσημεράκι αλλά δεν πρόλαβα να γράψω κάτι (γ@μώ το διάβασμα)!Μου αρέσει πολύ το παίξιμό σου,σαφώς πιο ελεύθερο από τα προηγούμενα και μου βγάζει μια πιο fusion διάθεση!!Συνέχισε να είσαι έτσι συνεπής  ;D ;D

BillTrantos είπε:
Το άκουσα το μεσημεράκι αλλά δεν πρόλαβα να γράψω κάτι (γ@μώ το διάβασμα)!Μου αρέσει πολύ το παίξιμό σου,σαφώς πιο ελεύθερο από τα προηγούμενα και μου βγάζει μια πιο fusion διάθεση!!Συνέχισε να είσαι έτσι συνεπής  ;D ;D
Βασίλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ!  :)

Αυτό το διάβασμα...τι να πω, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Που θα πάει όμως θα περάσει κι αυτό! Κουράγιο! :)

Όσο για τη fusion διάθεση, δεν ξέρω. Δεν έχω καθόλου ακούσματα από το συγκεκριμένο είδος. Έτσι μου βγήκε μάλλον!  ;D

geodimitri είπε:
Βασίλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ!  :)

Αυτό το διάβασμα...τι να πω, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Που θα πάει όμως θα περάσει κι αυτό! Κουράγιο! :)

Όσο για τη fusion διάθεση, δεν ξέρω. Δεν έχω καθόλου ακούσματα από το συγκεκριμένο είδος. Έτσι μου βγήκε μάλλον!  ;D
Άσε είναι και η εποχή τέτοια που έχουν πέσει όλα μαζί!Θα ήθελα να σε ακούσω όμως σε κάποιο πιο metal clip,όχι αναγκαστικά σε cover κάποιου solo,αλλά σε κάποιο backing track τέτοιας κατεύθυνσης!Θα ήταν ενδιαφέρον το αποτέλεσμα!

BillTrantos είπε:
Άσε είναι και η εποχή τέτοια που έχουν πέσει όλα μαζί!Θα ήθελα να σε ακούσω όμως σε κάποιο πιο metal clip,όχι αναγκαστικά σε cover κάποιου solo,αλλά σε κάποιο backing track τέτοιας κατεύθυνσης!Θα ήταν ενδιαφέρον το αποτέλεσμα!
Πολύ ευχαρίστως Βασίλη!

Έχω μερικά backing, θα ψάξω και κάνα ακόμα και θα ανεβάσω στο μέλλον.

Τις προάλλες ανέβασα το σόλο της εισαγωγής από το Fade to Black. Δεν ξέρω αν το τσέκαρες. Ήταν η πρώτη προσπάθεια σε κάτι πιο "metal".  ;)

geodimitri είπε:
Πολύ ευχαρίστως Βασίλη!

Έχω μερικά backing, θα ψάξω και κάνα ακόμα και θα ανεβάσω στο μέλλον.

Τις προάλλες ανέβασα το σόλο της εισαγωγής από το Fade to Black. Δεν ξέρω αν το τσέκαρες. Ήταν η πρώτη προσπάθεια σε κάτι πιο "metal".  ;)
Βεβαίως το είχα ακούσει,αλλά πάλι δεν είχα μπορέσει να γράψω ένα εμπεριστατωμένο σχόλιο.Ένα θα σου πω όμως. Χωλαίνουμε ακριβώς στο ίδιο σημείο!  ;D ;D :P :P

BillTrantos είπε:
Βεβαίως το είχα ακούσει,αλλά πάλι δεν είχα μπορέσει να γράψω ένα εμπεριστατωμένο σχόλιο.Ένα θα σου πω όμως. Χωλαίνουμε ακριβώς στο ίδιο σημείο!  ;D ;D :P :P
Άμα σου πω πόσες φορές το ηχογράφησα...

Δυστυχώς δε μου βγήκε καλύτερο.  :(

geodimitri είπε:
Άμα σου πω πόσες φορές το ηχογράφησα...

Δυστυχώς δε μου βγήκε καλύτερο.  :(
Κι εγώ μια από τα ίδια.Γι'αυτό και δεν το ανέβασα τελικά.Τι με alternate το προσπάθησα,τι με sweep,τίποτα!!

BillTrantos είπε:
Κι εγώ μια από τα ίδια.Γι'αυτό και δεν το ανέβασα τελικά.Τι με alternate το προσπάθησα,τι με sweep,τίποτα!!
Εγώ όλο με alternate το έβγαλα. Ήμουν πολύ κοντά, αλλά μου τα χάλασε το λάθος πάτημα στο τάστο.

Δεν πειράζει, προπόνηση και πάλι προπόνηση!  ;) :)

geodimitri είπε:
Εγώ όλο με alternate το έβγαλα. Ήμουν πολύ κοντά, αλλά μου τα χάλασε το λάθος πάτημα στο τάστο.

Δεν πειράζει, προπόνηση και πάλι προπόνηση!  ;) :)
Εννοείται!Μόνο έτσι λύνονται όλα!Δυστυχώς φέτος έχω μείνει πίσω,αλλά του χρόνου θα καλύψω και με το παραπάνω το χαμένο έδαφος! ;D

BillTrantos είπε:
Πολοι "χωλαινουν" τελικα στο ιδιο σημειο και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. :)

Πολυ καλο το παιξιμο σου και ωραια μετρημενο.Ωραια γεμισματα και εκει που επρεπε (κατ'εμε).

Τωρα βεβαια εγω θα το προτημουσα με την επισυναπτωμενη (περιπου) την μορφη

Δωρακι απο μενα ;)

geodimitri_solo_by_M.mp3

Attachments

Και ξεχασα να ζητησω συγνωμη που πηρα την πρωτοβουλια να το "πειραξω" λιγο.

Αν δεν σας αρεσει βεβαια δεν υπαρχει κανενα προβλημα.  ;D ;D ;D.Ουτως η αλλως απο δουλει αερχομαι και επρεπε να κανω κατι να χαλαρωσω  ;D ;D ;D

messalion είπε:
Πολοι "χωλαινουν" τελικα στο ιδιο σημειο και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. :)

Πολυ καλο το παιξιμο σου και ωραια μετρημενο.Ωραια γεμισματα και εκει που επρεπε (κατ'εμε).

Τωρα βεβαια εγω θα το προτημουσα με την επισυναπτωμενη (περιπου) την μορφη

Δωρακι απο μενα ;)
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Κατά δεύτερο νομίζω ότι η δική σου "μορφή" αναδεικνύει καλύτερα τον ήχο της κιθάρας. Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς με το κλιπάκι μου.

Να πω επίσης ότι το Ice 9, έχει πολύ ιδιαίτερη χροιά. Νομίζω ακούγεται στα κλιπ. Το gain του τώρα το είχα στο 3 και του ενισχυτή στο 1. Επίσης πρόσθεσα και ένα EQ από το Cubase.

Υ.Γ.: Πολύ ωραία προσθήκη η αρχική "φωνή"!  ;)

messalion είπε:
Και ξεχασα να ζητησω συγνωμη που πηρα την πρωτοβουλια να το "πειραξω" λιγο.

Αν δεν σας αρεσει βεβαια δεν υπαρχει κανενα προβλημα.  ;D ;D ;D.Ουτως η αλλως απο δουλει αερχομαι και επρεπε να κανω κατι να χαλαρωσω  ;D ;D ;D
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα Χρήστο!

Ίσα - ίσα που χαίρομαι που συζητάμε εποικοδομητικά και ανταλλάζουμε απόψεις και γνώσεις!  :)

Να 'σαι καλά! Με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ! 

Μα το θεμα ειναι να βαζεις και μια "πουτανια"  ;)

Προσωπικα δεν ασχολουμε και πολυ με το "τι" παιζει ο αλλος (ή αυτος που ηχογραφω τελος παντων) αλλα με το τι μου "βγαζει" ο ηχος του.Φυσικα και πως τον χειριζεται.

Εσενα αυτο μου εβγαλε.Ενα δυνατο παμε να τα σπασουμε στυλ στο οποιο για μενα ταιριαζε αυτη η προσθηκη στην αρχη.

Αυτο που εχω κανει ηχητικα στο κομματι σου ειναι να προσθεσω ενα ψηφιακο small room reverb (λιγο) και να πειραξω το EQ.Μιας και το οριτζιναλ ειναι σε Mp3.Αυτα.

messalion είπε:
Μα το θεμα ειναι να βαζεις και μια "πουτανια"  ;)

Προσωπικα δεν ασχολουμε και πολυ με το "τι" παιζει ο αλλος (ή αυτος που ηχογραφω τελος παντων) αλλα με το τι μου "βγαζει" ο ηχος του.Φυσικα και πως τον χειριζεται.

Εσενα αυτο μου εβγαλε.Ενα δυνατο παμε να τα σπασουμε στυλ στο οποιο για μενα ταιριαζε αυτη η προσθηκη στην αρχη.

Αυτο που εχω κανει ηχητικα στο κομματι σου ειναι να προσθεσω ενα ψηφιακο small room reverb (λιγο) και να πειραξω το EQ.Μιας και το οριτζιναλ ειναι σε Mp3.Αυτα.
Άμα θέλεις σου στέλνω και τον φάκελο του Cubase. Αυτή τη φορά τον κράτησα!  ;) ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back