- Πόντοι
- 36
Το περασμένο Σάββατο (3/11) όπως κάθε Σάββατο (και κάποιες Κυριακές ενίοτε) ήμουν για μπάσκετ με κάτι παιδιά σε ένα γήπεδο. Απ 'όξω είχα αράξει το παπί (ένα glx στο οποίο πρόσφατα είχα βάλει μια Motor Sport εξάτμιση η οποία φυσικά δεν κάνει τον κωλοθόρυβο των Sebring). Eκεί που παίζαμε σκάει μύτη ένα περιπολικό και ο ένας εκ των δύο μπάτσων που ήταν μέσα, ρωτάει ποιανού είναι το παπί. Ε, λέω "δικό μου".....Ζητάει όνομα και μου λέει τη Δευτέρα το αργότερο να πάω να βάλω την εργοστασιακή εξάτμιση ή σιγαστήρα αλλιώς άμα με ξαναπετύχει θα έκοβε κλήση.
και ερωτώ: πώς, χωρίς το μηχανάκι να είναι εν κινήσει ή τέλος πάντων να το έχω ανάψει έρχεται και μου λέει "ξέρεις η εξάτμιση κάνει θόρυβο, πήγαινε να την αλλάξεις"; Μάντεψε ο τύπος ότι υπερβαίνει το όριο χωρίς να την ακούσει (και στο κάτω κάτω η συγκεκριμένη δεν υπερέβαινε το όριο απ όσο μου είχαν πει). Είναι σα να πίνεις τον καφέ σου και να έχεις αράξει τη μηχανή και να έρχεται να σου λέει "άλλαξε την εξάτμιση αλλιώς θα φας πρότιμο"
έχω δίκιο ή λέω πίπες τόση ώρα; :
και ερωτώ: πώς, χωρίς το μηχανάκι να είναι εν κινήσει ή τέλος πάντων να το έχω ανάψει έρχεται και μου λέει "ξέρεις η εξάτμιση κάνει θόρυβο, πήγαινε να την αλλάξεις"; Μάντεψε ο τύπος ότι υπερβαίνει το όριο χωρίς να την ακούσει (και στο κάτω κάτω η συγκεκριμένη δεν υπερέβαινε το όριο απ όσο μου είχαν πει). Είναι σα να πίνεις τον καφέ σου και να έχεις αράξει τη μηχανή και να έρχεται να σου λέει "άλλαξε την εξάτμιση αλλιώς θα φας πρότιμο"
έχω δίκιο ή λέω πίπες τόση ώρα; :