Art on my analog synth

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Εδωσα το αναλογικό μου synth Jen Synthetone SX1000 σε μια νεαρά ανερχόμενη ζωγράφο να το διακοσμήσει κατά βουληση, και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Ορίστε μερικές φώτο

042.jpg

048.jpg

047.jpg

043.jpg

Τι λέτε?

(Οι πιο παράξενοι βέβαια θα ρωτήσουν τι χρειάζεται 32 καναλια κονσολα σε home studio)

Καλη φαση, του εδωσε μια μοναδικοτητα.

Φοβαμαι ομως οτι η συχνη χρηση των ποτενσιομετρων θα χαλασει/θαμπωσει τα σχεδια.

Η φιλη σοu κανει καταπληκτικη δουλεια,αλλα τα αναλογικα μου ουτε στον πικασο δεν θα τα εδινα.Το μονο πραγμα που θα ηθελα να εχουν πανω ειναι η υπογραφη του εκαστοτε δημιουργου!!!Σορρυ αλλα ξερεις τωρα,analog junkie!!!

Ωραιο ρε Νeeq. Το' πες και το κανες... Με τα ποντεσιομετρα έκανες τιποτα?

Θα ψαρώνουν όλοι στα live.Τι τα θέλεις 32 κανάλια σε home studio?
Αν σου πω ότι ήσουν από αυτούς που περίμενα να το ρωτήσουν? :D

Τα 32 κανάλια συμβολίζουν την χωρίς περιορισμους βούληση μου να αποκτώ όλο και περισσότερα μηχανήματα. :P

Βασικά μόλις έφτιαξα το home studio. Πριν είχα ένα προβαδικο' date=' που ήταν και ηχογραφάδικο( 8O ) και μου έμεινε η κονσόλα προς το παρόν. Ως μίκτης για τα πλήκτρα αλλά πιο πολύ ως προενίσχυση. Δε θα μείνει για πολύ εκεί

Η φιλη σοu κανει καταπληκτικη δουλεια,αλλα τα αναλογικα μου ουτε στον πικασο δεν θα τα εδινα.Το μονο πραγμα που θα ηθελα να εχουν πανω ειναι η υπογραφη του εκαστοτε δημιουργου!!!Σορρυ αλλα ξερεις τωρα,analog junkie!!!
Σε καταλαβαίνω. Και γω ήμουν διστακτικός στην αρχή, αλλά το αποτέλεσμα με άφησε απολύτως ικανοποιημένο :D

Αντε' date=' να παιξεις και στους Πυξ Λαξ τωρα !![/quote']
Εσένα δε σ' επιασα. 8)

Ξέρεις, στα μέρη μας αυτό είναι προσβολή.....Οπότε, αν θες να πεις κάτι, πες το ξεκάθαρα 8) :roll:

Οπα μεγαλε ηρεμησε. Μην τρελενεσαι.

Μια πλακα εκανα επειδη εχω δει οτι οι Πυξ Λαξ βαζουν στα synth τους διαφορα σχεδια και τετοια στα live.

Μια χαρα ειναι το Synth σου.

Οπα μεγαλε ηρεμησε. Μην τρελενεσαι.Μια πλακα εκανα επειδη εχω δει οτι οι Πυξ Λαξ βαζουν στα synth τους διαφορα σχεδια και τετοια στα live.

Μια χαρα ειναι το Synth σου.
Δεν αρπάχτηκα ρε συ.....στην πλακα το πήγα....

Δε σ'επιασα, μιας και δεν τους έχω δει ποτέ ζωντανά ή στην Τιβι.

Αλλά τώρα που μου το είπες, πάω να καβατζώσω νέφτι. :D

(μετά τις ζωγραφιές τα μόνα πλήκτρα που δουλευουν είναι το Λα, το σολ και το φα.....και στα ρεφραίν το ντο :lol: )

Πολύ όμορφο neeq!Έχει μια μποέμ αίσθηση!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back